fbpx

Workshop Winterfotografie

Deze workshop winterfotografie wordt georganiseerd bij de juiste winterse weersomstandigheden. Als het sneeuwt beginnen de handen van de meeste fotografen te jeuken. Dat kan ook door de kou komen als je geen handschoenen aan hebt. Maar ik bedoel dat veel landschapsfotografen als het sneeuwt staan te trappelen om er met hun camera op uit te gaan in dat prachtige sneeuwlandschap. Want juist de winter levert mooie, fotogenieke plaatjes op als je de omstandigheden goed benadert. In deze workshop Sneeuwfotografie ga je onder mijn begeleiding op zoek naar jouw ultieme winterfoto. Tijdens een prachtige wandeling bespreken we de juiste camera-instellingen, de belichting en witbalans.

Privéles in coronatijd

Vanwege de lockdown zijn groepslessen niet mogelijk momenteel. Maar je kunt wel met 1 of 2 personen privéles winterfotografie van me krijgen. Informeer naar de mogelijkheden.

De workshop winterfotografie:

De workshop is kleinschalig: het maximum aantal deelnemers is 8. Want ik wil de deelnemers die aan mijn workshops meedoen voldoende individuele aandacht kunnen geven. Inschrijving is op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. En de datum wordt in overleg met de deelnemers vastgesteld. Eventueel wordt er een tweede workshop ingepland.

Wat heb je nodig?

 • Een digitale camera waarvan je de instellingen kunt veranderen: spiegelreflex, systeemcamera, compactcamera, smartphone (neem even contact met me op als je twijfelt). Eventueel kun je die dag een camera van me lenen.
 • Volle batterijen en een lege geheugenkaart
 • Een statief kan handig zijn, maar je kúnt ook zonder
 • Warme kleren en waterdichte schoenen

Datum:

Zodra de weersverwachtingen het toestaan publiceer ik een datum. Je kunt je voor de zekerheid nu al zonder verplichtingen aanmelden via onderstaand formulier. Ik breng je er dan van op de hoogte zodra ik een datum weet.
De groep gaat ’s ochtends vroeg op pad omdat we dan het mooiste licht hebben en de kans dat de sneeuw onaangeroerd is.

Locatie:

We volgen de sneeuw,  de locatie wordt samen met de datum bekendgemaakt. Maar ga er maar van uit dat we naar een mooi winterlandschap gaan.

Prijs:

125 euro, inclusief warme chocolademelk (koffie of thee mag natuurlijk ook).

Opgave workshop winterfotografie

Opgave voor deze workshop kan met het opgaveformulier onder aan deze pagina. Bellen of appen kan natuurlijk ook, zie mijn contactpagina.

Andere cursussen en workshops:

Bekijk hier mijn volledige aanbod cursussen en workshops.

workshop winterfotografie
workshop sneeuwfotografie
workshop sneeuwlandschap fotografie
workshop fotograferen in de sneeuw
workshop winterfotografie sneeuw

Contactformulier

Ik reageer op elk bericht. Kijk even in je spam-box als je geen reactie van me krijgt in je inbox.

  Wil je een andere fotocursus, workshop of een privéles volgen?

  Bekijk hier mijn totale cursusaanbod!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: