Workshop herfstfotografie

Misschien is er geen fotogenieker jaargetijde dan de herfst. De bonte kleurenpracht en het schitterende maar soms lastig te ‘temmen’ licht lenen zich bij uitstek voor het maken van mooie foto’s. In deze workshop herfstfotografie ga je onder mijn begeleiding op zoek naar jouw ultieme herfstfoto. Tijdens een prachtige wandeling bespreken we mogelijke camera-instellingen voor een mooie belichting. Verder komen compositie, kleurgebruik en perspectief aan bod. Ondertussen geven we onze ogen natuurlijk goed de kost. We willen tenslotte geen vliegenzwam of tonderzwam over het hoofd zien.

De workshop herfstfotografie:

De workshop is kleinschalig: het maximum aantal deelnemers is 6. Want ik wil de deelnemers die aan mijn workshops meedoen voldoende individuele aandacht kunnen geven. Inschrijving is op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. En de datum wordt in overleg met de deelnemers vastgesteld. Eventueel wordt er een tweede workshop ingepland.

Wat heb je nodig?

  • Een digitale camera waarvan je de instellingen kunt veranderen. Zoals een spiegelreflex, systeemcamera, compactcamera, smartphone (neem even contact met me op als je twijfelt).
  • Volle batterijen en een lege geheugenkaart.
  • Als je er een hebt; een statief.
  • Warme kleren en waterdichte schoenen.

Datum:

De workshop wordt in overleg met de deelnemers gepland. Dus als je jezelf vrijblijvend opgeeft dan houd ik je op de hoogte. De workshop duurt ongeveer 3 uren. We gaan ’s ochtends vroeg op pad omdat het dan meestal nog rustig is in de natuur.

Locatie:

Wordt nog meegedeeld.

Prijs:

125 euro, inclusief warme chocolademelk (koffie of thee mag natuurlijk ook).

Andere cursussen en workshops:

Bekijk hier mijn volledige aanbod cursussen en workshops.

Contact opnemen

Voor het vragen van informatie of om je op te geven voor een workshop je me mailen via studio@gertjanhermus.nl

Bellen of appen mag natuurlijk ook: 06 1344 06 03.Workshop herfstfotografie

Wil je een andere fotocursus, workshop of een privéles volgen?

Bekijk hier mijn totale cursusaanbod!
error: