Workshop Avondfotografie

In deze workshop Avondfotografie leer je hoe je ’s avonds en ’s nachts spectaculaire foto’s kunt maken. We gaan uitgebreid aan de slag met de instellingen van je camera. Aan het einde van de avond ga je gegarandeerd met prachtige foto’s naar huis.

Avondfotografie in Leeuwarden of Sneek

Ik organiseer de workshop vaak in de gezellige binnenstad van Leeuwarden. Maar we leggen ook het schitterende uitzicht op onderstaande kantooromgeving van de Friese hoofdstad vast. Soms is Sneek het decor van de cursus. Met zijn Waterpoort en grachten.

Over deze workshop

Deze workshop is een echte praktijkworkshop. Je neemt je eigen camera mee en gaat onder begeleiding van een ervaren professionele fotograaf aan het werk.

Aantal deelnemers

Het aantal plaatsen is beperkt want ik wil tijdens deze cursus voldoende aandacht kunnen geven aan individuele deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is zes. Dus geef je snel op als je mee wilt doen: vol=vol.

Door wie?

Ik ben een fotograaf met meer dan vijfendertig jaar ervaring. Lees hier wat andere cursisten over mijn workshops en cursussen vertellen.

Wat gaan we doen?

We gaan in Leeuwarden of Sneek verschillende locaties fotograferen. Tijdens de workshop maak je kennis met de invloed van sluitertijd, diafragma en ISO op je onderwerp in het donker. Alle belangrijke camera-instellingen worden behandeld. Je krijgt de tijd om deze op je eigen camera in te stellen. Bovendien zal ik jou en de andere deelnemers intensief begeleiden. We gaan het uitgebreid hebben over het vastleggen van sfeer en compositie. Verder krijg je tips en trucs over scherpstellen, statieven, witbalans en nog veel meer.
avondfotografie Leeuwarden Friesland
Het kantorencentrum van Leeuwarden – © Gert Jan Hermus

fotocursus avondfotografie workshop
Sneek – © Gert Jan Hermus

Wat heb je nodig?

Voor deze workshop avondfotografie heb je een spiegelreflexcamera of een systeemcamera nodig die je handmatig kunt instellen. Daarnaast heb je ook een statief nodig. Voor degene die twijfelt over de aanschaf van een statief heb ik dit blogbericht geschreven. Ik neem zelf ook altijd een aantal statieven mee. Overleg even als je er zelf geen hebt. Een flitser heb je tijdens deze avond niet nodig.

Welk niveau?

Je weet hoe je de basisinstellingen (ISO, sluitertijd en diafragma) toe kunt passen. Geen nood als die kennis wat is weggezakt. Want ik ga je gedurende de avond alle kneepjes leren. Als je twijfelt over je niveau dan kun je overwegen om vooraf de Basiscursus Fotografie, een 1-daagse basiscursus of een privéles te volgen.

De prijs van deze cursus avondfotografie

De prijs voor deze 3 uur durende workshop is 99 euro.

Wanneer

Binnenkort wordt er een nieuwe datum gepubliceerd.

Alternatief

Tijdens de vervolgcursus fotografie wordt ook uitgebreid stil gestaan bij avondfotografie.

Contact opnemen

Voor het vragen van informatie of om je op te geven voor een workshop je me mailen via studio@gertjanhermus.nl

Bellen of appen (WhatsApp of Signal) mag natuurlijk ook: 06 1344 06 03.

Kijk hier voor mijn volledige aanbod fotocursussen en workshops.

error: