Winactie: win een fotografie-workshop naar keuze!

In september begint het nieuwe cursusseizoen 2024/2025. Dan staan er weer allerlei cursussen en workshops op het programma. Met deze winactie maak je kans om een van mijn workshops te winnen. Voor jezelf of voor iemand anders. Daar mag je dan dus gratis aan mee doen. Geen addertjes onder het gras. Helemaal voor niks. Hoe gaat dat in zijn werk?

De winactie

Deelname aan deze actie is simpel. Je kunt loten verdienen. Die loten kun je verzamelen door actief te zijn op mijn website of op mijn sociale media-kanalen. Hoe meer acties je doet, hoe meer loten je ontvangt. Ik verzamel die loten voor jou en dan komen ze in de grote verlotings-pot. Er zijn twee workshops te winnen. Voor twee winnaars dus! Hieronder vertel ik je hoe.


Winactie fotograaf Studio Gert Jan Hermus

Jouw acties

Je kunt loten verdienen met elke actie die je doet. De mogelijkheden:

  • Schrijf een bijdrage in mijn gastenboek op deze website.
  • Geef een review op Google over mijn bedrijf.
  • Schrijf reacties op de berichten in mijn blog op deze website (elke reactie is een lot).
  • Geef likes en opmerkingen op mijn socials: mijn Instagram-account– of mijn Facebook-account.. (Elke reactie of like is een lot).
  • Plaats een link naar mijn website op jouw website (daar krijg je twee loten voor).

Nogmaals: hoe meer acties je doet, hoe meer loten je verdient en hoe meer kans je dus maakt op een gratis workshop fotografie. De actie begint op 15 juni 2024 en in augustus gaan alle loten in een grote pot en worden er twee winnaars getrokken. Je mag de workshop ook aan iemand anders weggeven als je hem gewonnen hebt.

Sluitingsdatum

De sluitingsdatum van deze winactie is 17 augustus 2024. Tot die datum kun je je reacties op mijn website en sociale media laten meetellen voor de gratis workshop. De winnaars worden in de week na 17 augustus op deze pagina bekend gemaakt.

Veel succes!!


ABONNEER JE GRATIS OP MIJN BLOG! 🔔

Vul je e-mailadres in. Dan ontvang je een seintje als ik een nieuw blogbericht publiceer.

Voeg je bij 39 andere abonnees

Geef een reactie

error: