fbpx

Webdesign Friesland – Sneek

Webdesign en website onderhoud. Je eigen website vanaf € 75,-. Kom snel online met Gert Jan Hermus Webdesign in Sneek. Zichtbaarheid op het internet is cruciaal voor succesvol ondernemen. Ik kan je hierbij van dienst zijn met de volgende webdiensten:

– Advies voor strategisch online ondernemen
– Online marketing
– Webdesign, Websitebouw en onderhoud (responsive, dus geschikt voor alle apparaten)
– Zoekwoordenonderzoek en Zoekmachine Optimalisatie (SEO) voor een goede vindbaarheid met o.a. Google
– Tekst en fotografie in één hand
– Sociale Media: advies, tekst en fotografie
– E-mail-nieuwsbrief: regelmatige verzending, teksten en fotografie

Niet duur, wel goed en snel!

 

logo webdesign tekst fotografie

 

Advies

Communicatie- en marketingadvies

Als freelance communicatieadviseur heb ik mij gespecialiseerd in online communicatiestrategieën. Ik help je graag bij het maken van een communicatieplan waarmee je praktisch aan de slag kan. Na mijn vooronderzoek bepalen we samen je doelgroepen en de middelen om ze te bereiken.

Zelf je website maken of het laten doen

Als webadviseur kan ik je adviseren bij je eigen aanpak, maar ik kan website-bouwer ook een volledig nieuwe website voor je bouwen en van goede content zoals teksten en foto’s voorzien. In beide gevallen werk ik volgens een projectmatige benadering die bestaat uit een aantal duidelijke fases.

 

 

webdesign sneek  website bouwen sneek  responsive website sneek

Webdesign en websitebouw

Het is lang niet altijd nodig om veel geld uit te geven aan een uitgebreide website. Voor kleine en middelgrote bedrijven en zzp-ers is het vaak voldoende om een kleine website te hebben waarmee je je presenteert en waar (potentiële) klanten contact met je kunnen opnemen. Zo houd je je website-kosten laag en heb je toch een goede bereikbaarheid.

Zelf een website maken of het laten doen? In beide gevallen kan ik met mijn webdiensten veel voor je betekenen. Ik kan er voor zorgen dat je voor weinig geld met een uitstekende website voor de dag komt.

De verschillende projectfases:

Inventarisatie

Eerst brengen we globaal je wensen in kaart. Ik gebruik hier een speciaal formulier voor. Nadat je dit formulier hebt ingevuld bespreken we samen de mogelijkheden. We schetsen de mogelijke structuur van de website en kunnen zelfs alvast bekijken of je domeinnaam nog vrij is en hem eventueel vastleggen.
Deze inventarisatiefase zorgt voor de eerste inspiratie en is de basis voor een duidelijke offerte.

Offerte

In mijn offerte zet ik alles wat we besproken hebben nog een keer duidelijk op een rij. De prijs van de basiswebsite, de eventuele aanvullende plug-ins en de zoekmachine optimalisatie (SEO) zijn gespecificeerd. Voor aanvullende werkzaamheden als tekstschrijven en fotografie maak ik in voorkomende gevallen een aparte offerte op. Na ondertekening van de opdrachtbevestiging gaat het project van start.

Projectplan

Het projectplan geeft een beschrijving van je toekomstige website en een plan van aanpak. In dit plan maak ik een duidelijke beschrijving van de doelstellingen en het functioneel en technisch ontwerp. Het plan bevat verder een specificatie van de planning en een stappenplan:

Webdesign en Bouwfase

In deze fase vindt de bouw van je website plaats. Als je daar voor kiest, dan kan ik deze compleet met voor jou geschreven teksten en gemaakte foto´s opleveren. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit later zelf te doen. In dat geval plaats ik zogenaamde dummyteksten en dummyfoto’s op je site.
Als we hebben afgesproken dat ik ook de aanmelding bij ‘Google Mijn Bedrijf’ en de zoekmachine optimalisatie (SEO: Search Engine Opimalisation) voor je website regel, dan gebeurt dat in deze fase. Verder bouw ik Google Analytics voor je in zodat je toekomstige statistieken kunt raadplegen over het bezoek van je site.

Voor de bouw van je website maak ik gebruik van WordPress. WordPress is gratis en je hoeft voor het dagelijks onderhoud geen programmeertaal te kennen. WordPress heeft veel ‘themes’ en plug-ins waarmee we jouw site een eigen uiterlijk en functionaliteit kunnen geven.
Ik zorg ervoor dat de theme volgens de specificaties in het projectplan wordt aangepast en geïnstalleerd bij een hostingpartij. Verder bouw ik de plug-ins en de beveiliging in.
Vanzelfsprekend maak ik je website responsive. Dat wil zeggen dat hij op elk apparaat (desktop, laptop, smartphone of tablet) perfect voor de dag komt.

Acceptatie

In deze fase controleer jij of de website voldoet aan de beschreven specificaties van het projectplan. Eventuele afwijkingen worden kosteloos aangepast.
Na de acceptatie krijg je stap voor stap uitleg over hoe je de site kunt onderhouden. Verder worden de inloggegevens aan je overgedragen en leg ik je uit hoe je die zelf kunt wijzigen.

De site gaat online

Als afsluiting van het project zet ik je site online en is hij benaderbaar voor je publiek. Bovendien zorg ik voor aanmelding bij Google en andere zoekmachines.

Nazorg

In de acceptatiefase ontvang je een handleiding waarin het onderhoud, het installeren van updates en het maken van back-ups is beschreven. Wil je dit niet allemaal zelf doen? Ik bied verschillende abonnementsvormen aan voor het onderhoud van je website en voor het onderhoud van je content (tekst en foto’s).

Zoekwoordenonderzoek

Een zoekwoordenonderzoek is de eerste stap bij het verbeteren van de vindbaarheid van je website. Onder zoekwoorden verstaan we de zoekopdrachten die mensen in zoekmachines gebruiken. Met het resultaat van dit onderzoek krijg je zicht op de zoekwoorden die geschikt zijn om je website mee te optimaliseren. Deze termen gebruik je als basis voor zoekmachine- optimalisatie (SEO).

SEO (zoekmachine-optimalisatie)

Hoe mooi de teksten en de foto’s op je website ook zijn, als je site niet verschijnt in de resultaten van de zoekmachines, dan heb je er weinig aan. Ik zorg ervoor dat je content voldoet aan de SEO-eisen en dat de boodschap op je website door Google wordt gevonden en op een hoge positie op resultatenpagina’s wordt getoond.

Social Media

Bijna alle publiciteit wordt tegenwoordig ondersteund met social media. Ik kan je Twitter-, FaceBook-, Instagram- of GooglePlus-account voor je onderhouden en zorgen dat er regelmatig nieuwe berichten en foto’s op verschijnen die verwijzen naar de activiteiten van je bedrijf. Ik kan je desgevraagd op dit gebied adviseren.

Web-profiel

Waarom is het voor veel mensen zo moeilijk om een goede profieltekst of een ‘over mij’-pagina te schrijven? Vaak zit het antwoord in de aard van het beestje. Je wilt niet te hoog van de toren blazen omdat je denkt dat mensen je dan verwaand zullen vinden. Misschien ben je er wel een bescheiden mens. Of onzeker over je manier van schrijven. Toch ontkom je er als ondernemer of professional tegenwoordig bijna niet meer aan om online iets over jezelf of je bedrijf te vertellen. Want het is belangrijk dat je met je verschijning en je verhaal vertrouwen wekt bij je (potentiële) klanten of bij je toekomstige werkgever.

Ik kan je helpen aan zo’n tekst en aan een profielfoto waarmee je goed voor de dag komt. Aarzel niet en neem contact met me op. Je zult zien dat deze kleine investering zichzelf héél snel terugverdient.

Webdiensten en meer!

Door de integratie van mijn webdiensten met tekstschrijven en fotografie kan ik je een totaalpakket aanbieden met heel veel voordelen. Door met mij te werken hou je de lijnen kort en het proces overzichtelijk. Zo zul je zien dat ik snel resultaat kan boeken tegen een héél concurrerende prijs.

Meer weten? Aarzel niet en neem contact met me op:

Mail of bel me om de mogelijkheden te bespreken: contactpagina.

 

Prijzen websitebouw

Voorbeeld 1

Landingspagina (€ 75,-)

Niet iedereen heeft een uitgebreide website nodig. Voor veel particulieren, zzp-ers en kleine bedrijven is een website van één enkele pagina met een duidelijk boodschap en een contactformulier al voldoende.

 • Professioneel responsive ontwerp in jouw huisstijl
 • Perfecte weergave op desktop, tablet en smartphone
 • CMS/beheersysteem
 • Aanmelding bij zoekmachine van Google
 • Aanmelding bij Google Analytics

Voorbeeld 2

Basis-website (€ 300,-)

 • Professioneel responsive ontwerp in jouw huisstijl
 • Perfecte weergave op desktop, tablet en smartphone
 • CMS/beheersysteem
 • Eigen domeinnaam met onbeperkt aantal emailadressen
 • 5 pagina’s
 • Aanmelding bij zoekmachine van Google
 • Aanmelding bij Google Analytics
 • Beveiliging
 • Contactformulier
 • 1 jaar gratis hosting
 • 1 jaar gratis domein
 • Uitstekende online helpdesk

Voorbeeld 3

Uitgebreide website (€ 750,-)

 • Professioneel responsive ontwerp in jouw huisstijl
 • Perfecte weergave op desktop, tablet en smartphone
 • CMS/beheersysteem
 • Eigen domeinnaam met onbeperkt aantal emailadressen
 • 10 pagina’s incl.:
 • Contactformulier
 • Blogpagina
 • Fotogalerij
 • Google Analytics
 • Aanmelding bij ‘Google mijn bedrijf’
 • Zoekmachine-optimalisatie (SEO)
 • Snelheidsoptimalisatie
 • Koppeling met social media
 • 1 jaar gratis hosting
 • 1 jaar gratis domein
 • 1 jaar gratis spamfilter
 • Uitstekende online helpdesk

Voorbeeld 4

Webshop (prijs op aanvraag)
Het bouwen van een webshop is altijd uitvoerig maatwerk. Ik ga graag met je in gesprek om je wensen te bespreken.

Basispakket serviceonderhoud (vanaf € 75,- per maand):

 • Technisch onderhoud website (beveiliging, updates e.d.)
 • Zoekmachine-optimalisatie (SEO)
 • Snelheidsoptimalisatie

 

Webdesign Sneek
Webdesign Bolsward
Webdesign Joure
Webdesign Friesland
Website bouwer Friesland
Goedkope website Sneek
Goedkope website Bolsward
Goedkope website Joure
Goedkope website Friesland
Wordpress website laten maken Friesland

webdesign, webdiensten, websupport, websitebouw, advies, zelf website bouwen, website laten bouwen, NDC, SEO, social media, profielen, zoekwoordenonderzoek, webhosting, zoekmachine-optimalisatie, website/tekst/fotografie integraal

error:
%d bloggers liken dit: