fbpx

Wat anderen zeggen

Bekijk hier mijn volledige aanbod cursussen en workshops.

 

Wat anderen zeggen Overall rating: ★★★★★ 4.6 based on 29 reviews
5 1

 

Leerzame en gezellige dag.

1daagse
★★★★☆
4 5 1
Een gezellige groep mensen, met de zelfde passie voor fotografie en mooie verzorgde cursus met heldere uitleg voor zowel de beginnende als de wat gevorderde fotograaf. Een goede presentatie met oefeningetjes tussen door om het geleerde meteen te proberen en naslagwerk altijd handig om thuis nog eens na gelezen. Ik zal zeggen een aanrader voor elke beginnende fotograaf die baas wil zijn over zijn eigen camera zonder gebruik te maken van de automatische stand.

Gezellig en Leerzaam

workshop-flitsen
★★★★★
5 5 1
Veel geleerd en de sfeer was gezellig. Nu het nog in praktijk brengen,wat weer een heel ander verhaal is 😉

Super leerzame cursus!

prive-foto
★★★★★
5 5 1
Ik volg nu sinds een aantal weken privéles fotografie. Ik heb in deze paar weken veel geleerd. Ik ben nog weleens onzeker bij een cursus maar bij hem voel ik mij op mijn gemak. Hij is heel geduldig en hij is erg enthousiast wat het erg leuk maakt.

No-nonsens cursus!

1daagse
★★★★☆
4 5 1
De theorie wordt op een duidelijke en heldere manier gepresenteerd. Door het beperkt aantal deelnemers is er volop ruimte voor een ieder om zijn of haar camera goed te doorgronden. De informatie vooraf en geboden "nazorg" zijn een plus!

Geweldig vooruit gegaan

prive-foto
★★★★★
5 5 1
Gert-Jan heeft mij in een privéles ontzettend vooruit geholpen met mijn fotografie. Zijn uitleg is helder en goed. En hij weet zijn enthousiasme in no time op je over te brengen. Ik weet zeker dat ik met deze les een grote sprong voorwaarts maak.

Een leuke, leerzame middag.

straatfotografie
★★★★★
5 5 1
Duidelijke instructies.

Erg prettige en zinvolle privéles.

prive-foto
★★★★★
5 5 1
Erg prettige privéles gehad bij Gert Jan. Goed voorbereide, gestructureerde en duidelijke uitleg gekregen over mijn nieuwe camera in een uur tijd. Veel docenten zouden nog iets van Gert Jan zijn manier van uitleggen kunnen leren!

Leuke en informatieve cursus!

1daagse
★★★★★
5 5 1
Leuke cursusdag. Tijd vliegt voorbij en je leert veel

Super

1daagse
★★★★★
5 5 1
Ik heb genoten. Een gezellige groep mensen, ook niet te groot. Een mooie verzorgde cursus met heldere uitleg. Een prachtige presentatie met leuke oefeningetjes tussendoor, waardoor het nog beter binnen kwam. Inclusief een naslagwerk met alle leerstof die we behandeld hebben, om thuis nog eens na te lezen. Super en een aanrader!

Leuke leerzame dag

1daagse
★★★★★
5 5 1
Leuke en leerzame dag met voldoende ruimte om vragen te stellen. Nu nog veel oefenen om het allemaal in praktijk te brengen.

TOP! Super veel geleerd in één dag!

1daagse
★★★★★
5 5 1
Echt super! Gert Jan gaat door totdat iedereen het begrijpt. En geloof me, iedereen loopt wel ergens op vast... Dan is het superfijn dat er de tijd wordt genomen tot je het begrijpt en weer goed verder kunt! Ik heb in één dag zoveel geleerd, niet te doen, maar toch heel fijn! Je wordt zo ontzettend enthousiast dat je de volgende ochtend je wekker zet om zo snel mogelijk foto's te maken.

Een leuke leerzame dag

1daagse
★★★★☆
4 5 1
Ik kijk terug op een erg leuke en leerzame dag waarin ik de basisprincipes van de fotografie heb geleerd. Doordat je het cursusboek van tevoren gemaild krijgt, kan je je goed voorbereiden. Dit heeft mij geholpen de theorie beter en sneller te begrijpen en toe te kunnen passen gedurende de dag. Het is een wisseling van theorie en praktijk, wat erg prettig is. Ik heb niet alleen geleerd hoe ik betere foto's kan maken, maar ook hoe ik de knoppen op mijn camera kan gebruiken. Door de kleine groep is er een fijne ontspannen sfeer, voldoende aandacht voor iedereen individueel en voel je je vrij om je vragen te stellen. Aan het einde van de dag heb je zin om zelf aan de slag te gaan! Een aanrader!

Een leerzame en inspirerende dag!

1daagse
★★★★★
5 5 1
Een leerzaam en inspirerende dag. Er was alle tijd om te ontdekken en proberen. Het handige naslagwerk is makkelijk in gebruik en door de cursusdag zelf alleen maar duidelijker geworden. Ook is er alle ruimte om vragen te stellen. Ging met een goed gevoel naar huis en ben super gemotiveerd om aan de slag te gaan en het geleerde in praktijk te brengen 😀 . tige tank!!

Leerzaam

workshop-flitsen
★★★★★
5 5 1
Een cursus die mij in elk geval wees op de 'kleine' dingetjes die je nodig hebt om op een goede manier om te gaan met de reportageflitser op de camera. Jammer genoeg iets te weinig tijd om met eigen camera foto's te maken met de flitsparaplu en softbox, maar wel genoeg informatie gehad om dit eventueel thuis zelf te kunnen doen.

Leerzame cursusdag met prettige sfeer

1daagse
★★★★☆
4 5 1
Ik vond het een leerzame cursusdag. De sfeer en kleine groep was prettig. Voldoende aandacht voor vragen en uitproberen. Er is kennis van verschillende camera's. Prima voor zowel instapper als iets meer gevorderde!

Goede en duidelijke lezing.

lezingstraatfotografie
★★★★★
5 5 1
Mijn complimenten voor de wijze waarop je de informatie overbrengt....... duidelijk en vooral lekker praktisch. Mijn verwachtingen zijn dan ook ruimschoots uitgekomen.

Erg goed en to the point!

prive-foto
★★★★★
5 5 1
Ik heb een poosje geleden een nieuwe camera gekocht waarmee ik RAW foto’s kan maken. Maar ik kwam daar zelf niet helemaal uit. Slechts één privéles van Gert Jan gehad over het nabewerken van foto’s met Lightroom en er ging een wereld voor me open. Mijn foto's zijn tien keer beter geworden!

Klein groepje en hoog niveau

Cursus gevorderden
★★★★★
5 5 1
Ik had voor deze cursus al een aantal andere cursussen gedaan en ik kan je deze echt aanraden. Bij andere cursussen sneeuw je vaak onder omdat er veel te veel deelnemers zijn waardoor je amper aan bod komt. Tijdens deze cursus waren we met 5 personen. Iedereen kreeg voldoende aandacht. De thuisopdrachten waren leuk om te doen. Ik heb veel geleerd. Gertjan is een enthousiaste 'leraar'. Hij weet ontzettend veel en hij kan het echt op een duidelijke manier uitleggen.

Het was leuk, gezellig en leerzaam

straatfotografie
★★★★☆
4 5 1
De workshop Straatfotografie werd enthousiast gebracht. Goeie sfeer, aanwijzingen en leuke foto opdrachten. Een leuke en leerzame middag.

Gewoon goed

1daagse
★★★★☆
4 5 1
Fotografeerde al enige tijd met een goede spiegelreflex camera met ook af en toe hele mooie foto's. Door deze cursus heb ik mijn camera beter leren kennen en ben ik "bewust bekwamer" geworden waardoor de kans dat ik mooie foto's maak zeker is toegenomen. Al met al leerzame dag op een begrijpelijke manier die goed was verzorgd.

Nuttige en gezellige cursus

workshop-flitsen
★★★★★
5 5 1
Na deze interessante dag ken ik alle ins en outs van het flitsen. Vooral de theorie erachter heeft mijn ogen geopend. Uitstekende instructies en persoonlijke ondersteuning. Top!

In 1 woord geweldig

1daagse
★★★★★
5 5 1
Wat een geweldige dag heb ik gehad. Hier staat duidelijk een man met 35 jaar ervaring ´voor de klas´. Wat een enorme vakkennis en vakmanschap heeft GertJan. Deze cursus is in alle opzichten een aanrader!

Lekker spontaan leren fotograferen!

straatfotografie
★★★★☆
4 5 1
Een hele leuke ontspannen middag waarin je leert over je schroom heen te stappen en zo de leukste foto's kunt gaan maken, gewoon op straat! Met tips en trucs over de do's en don'ts over het fotograferen op straat en instellingen op je camera.

Leerzame en leuke workshop

workshop-flitsen
★★★★★
5 5 1
Mijn reportageflitser zat tot nu toe meer in mijn tas dan op mijn camera. Na de workshop flitsen met de reportageflitser gevolgd te hebben zal hij vaker uit de tas komen. Door de workshop van Gert Jan snap ik nu beter hoe ik een reportageflitser goed kan gebruiken. En door de leuke manier waarop Gert Jan de theorie vertelde vloog de dag voorbij.

Praktijk en theorie in goede balans

1daagse
★★★★☆
4 5 1
In een ontspannen setting theorie van de fotografie in combinatie met de praktijk. Duidelijke instructies en al doende het geleerde in praktijk brengen. Wat mij betreft een aanrader.

Workshop Straatfotografie

straatfotografie
★★★★☆
4 5 1
Prima uitleg met handige informatie en opdrachten! Blij met de vele tips en tops. Wat was het een leuke en leerzame middag!

Erg leerzaam en minstens zo gezellig.

1daagse
★★★★★
5 5 1
We vonden het prettig dat de groep niet zo groot was, zodat er veel aandacht kon worden besteed aan individuele vragen. Vaak lees je in de aankondiging van fotografiecursussen dat het "geen knoppencursus" is. Wat wij vooral heel fijn vonden was dat in deze workshop wel veel aandacht werd besteed aan de knoppen. Het onderdeel theorie werd begrijpelijk, maar toch kort en bondig gebracht. De lunch was prima. Wij vonden het een fantastische workshop.

Nuttig, leuk & leerzaam

1daagse
★★★★★
5 5 1
Een nuttige, leuke en leerzame dag! Gezellige, kleine groep met voldoende aandacht voor ieders vragen. Gert Jan geeft duidelijke tips en de theorie is goed te volgen. Dag was zo voorbij, op naar de vervolgcursus!

Hele leerzame en gezellige privéles

prive-foto
★★★★★
5 5 1
Vanmiddag samen met mijn zus en vriendin een privéles gehad van Gert Jan. Wat een geweldige middag hebben we gehad! Het was ontzettend leerzaam en gezellig. Gert Jan heeft ons zoveel verteld en laten zien. Echt een vakman! In korte tijd hebben we veel geleerd over onze toestellen en hoe we de beste foto's kunnen maken. Heel erg bedankt! We komen graag weer!

 

Bekijk hier mijn volledige aanbod cursussen en workshops.

 

 

error: Content is protected !!