Verslag workshop Straatfotografie met filmpje

Op zaterdag 5 oktober heb ik een workshop Straatfotografie gegeven in het gezellige centrum van Leeuwarden. Deze workshops zijn voor mij persoonlijk de krenten in de pap. Want hierin  komen mijn passie voor straatfotografie, de interactie met anderen en het leuke van aan anderen iets leren samen. Bovendien zijn de mensen die aan deze workshops deelnemen altijd erg enthousiast.

Videoregistratie

Deze keer was er nog iets bijzonders aan de hand. We werden namelijk gevolgd door een cameraploeg van ‘058 online’. Dat is een actualiteitenkanaal op Facebook door en voor Leeuwarders. Hieronder zie je hun registratie van de middag, inclusief interviews met mijzelf en mijn cursisten.

We hadden prachtig weer. En draagt natuurlijk ook bij aan een mooie middag. Want het is voor onszelf comfortabeler om met mooi weer door de stad te lopen. Maar ook onze onderwerpen zijn daardoor goed op schik. De sfeer in de stad was gemoedelijk. En dat komt dan ook tot uitdrukking in onderstaande foto’s van de deelnemers aan deze editie van de workshop,

Jouw deelname aan een Workshop Straatfotografie

Wil je ook een keer meedoen aan zo’n workshop? Kijk dan op deze pagina deze pagina.

workshop straatfotografie oldehove
Deze foto is gemaakt door een voorbijganger.

Foto’s van deelneemster Marianne Kramer:

workshop straatfotografie leeuwarden

cursus straatfotografie friesland

Foto’s van deelnemer Jurjen Dijkstra:

Workshop Straatfotografie in Leeuwarden

Workshop Straatfotografie in Leeuwarden

Workshop Straatfotografie

Workshop Straatfotografie in Amsterdam

Workshops straatfotografie

Ik organiseer regelmatig workshops straatfotografie in verschillende steden in het land. Bekijk hier alle informatie over de komende workshops straatfotografie.

Wil je een fotocursus, een workshop of een privéles volgen?

Bekijk hier mijn totale aanbod! Of klik op onderstaande link:

Geef een reactie

error: