fbpx

Gratis TFP fotoshoot of modelshoot

Zo nu en dan doe ik in mijn studio in Sneek gratis fotoshoots op basis van Time for Portfolio (TFP). Een modelshoot op basis van TFP wil zeggen dat jij als fotomodel gratis poseert en dat ik op mijn beurt als fotograaf ook niets reken voor het werk dat ik doe. Als beloning krijg jij gratis een aantal van de mooiste foto’s in high-resolution die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor de start of de uitbreiding van jouw portfolio.

Ook als je geen fotomodel bent maar gewoon een paar leuke foto’s van jezelf wilt hebben, kun je in aanmerking komen voor een gratis portretsessie. Zo’n fotosessie moet dan wel passen binnen mijn portfolio.

Ervaring niet nodig

Natuurlijk gebeurt alles in nauw overleg met jou. We maken vooraf duidelijke afspraken over wat we gezamenlijk voor ogen hebben. Je hoeft je geen zorgen te maken als je geen of weinig ervaring hebt, want ik sleep je er wel doorheen!  Leeftijd is onbelangrijk, het gaat vooral om je uitstraling. Ik fotografeer op TFP-basis geen minderjarigen (dus alleen boven de 18).

Begeleiding

Vooraf krijg je allerlei tips en instructies waarmee je goed voorbereid op de sessie voor de dag kunt komen. In mijn studio is een aparte, afsluitbare kleed- en visagieruimte aanwezig waar je je als model in alle rust kunt voorbereiden.

Gratis portretfoto

Een fotosessie kan best wat tijd in beslag nemen. Het is niet een kwestie van zomaar op de knop drukken en klaar is Kees. Om recht te doen aan het model is een aantal zaken van belang, zoals een goede verlichting en setting. Ga dus gerust uit van een paar uren per sessie.

Waarom gratis?

Ik ben een professionele fotograaf en vraag normaal gesproken een tarief voor portretfotografie. De kachel moet ook roken tenslotte. Maar naast werk in opdracht maak ik ook ‘vrij werk’. Bepaalde thema’s die ik uit wil werken bijvoorbeeld. Soms gebruik ik een TFP-shoot om nieuwe technieken of nieuwe apparatuur uit te proberen. Dat zijn dingen die je natuurlijk niet kunt doen tijdens een betaalde opdracht.

Zichtbaarheid op internet

In overleg kan ik je foto plaatsen op mijn website (paar duizend bezoekers per week) of op mijn Instagramaccount (meer dan 10.000 volgers). Zo krijg je als (beginnend) model ook nog ’s extra aandacht op internet.

Fotoshoot tijdens coronacrisis

Tijdens de coronacrisis kunnen we met mooi weer naar buiten gaan om foto’s te maken. Maar we kunnen het ook in de studio doen. Ik heb maatregelen genomen om te kunnen voldoen aan de RIVM-richtlijnen. In dit blogberichtdit blogbericht kun je lezen welke aanpassingen ik in mijn fotostudio heb gedaan.

Gratis fotoshoot of modelshoot

Interesse in zo’n gratis portret- of modelshoot? Vul dan onderstaand formulier in, dan neem ik zo gauw mogelijk contact met je om de zaken door te spreken.

 

 

workshop portretfotografie studioportret friesland

gratis tfp shoot

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoekwoorden:

Gratis fotoshoot in Friesland.
Gratis fotoshoot in Sneek
Gratis portfolio fotomodel
Gratis portretfoto Friesland
Gratis profielfoto Friesland
Fotomodel portfolio
Fotomodel Friesland TFP
Fotomodel Sneek TFP
Fotomodel Flevoland TFP
Modellenbureau Friesland
Modellenburo Friesland
Fotograaf Friesland TFP
Fotograaf Leeuwarden TFP
Fotograaf Sneek TFP
Fotograaf Flevoland TFP
Fotograaf Drenthe TFP
Fotograaf Groningen TFP
Casting film Friesland
Fotograaf Lemmer TFP
Modellen bureau Friesland

Castingbureau Friesland
error: