Gratis portretfoto’s of modelshoot

Regelmatig doe ik in mijn professionele fotostudio in Sneek gratis portret-shoots op basis van Time for Portfolio (TFP). Een gratis fotoshoot op basis van TFP wil zeggen dat jij als model gratis poseert en dat ik op mijn beurt ook niets reken voor het werk dat ik doe als fotograaf. Als beloning voor het poseren krijg jij gratis een aantal van de mooiste foto’s.

Zo’n fotosessie moet wel een uitbreiding zijn van mijn eigen portfolio. Met andere woorden, het moet iets toevoegen aan mijn werk als fotograaf. Dus neem contact op als je een keer voor mijn camera wilt staan. Je leeftijd is onbelangrijk, het gaat vooral om je uitstraling.

Ook als je geen fotomodel bent en gewoon een paar leuke foto’s van jezelf wilt hebben, kun je in aanmerking komen voor een gratis portretsessie.

Waarom gratis portretfoto’s?

Ik ben een professionele fotograaf en vraag normaal gesproken een tarief voor portretfotografie. Maar naast werk in opdracht maak ik ook ‘vrij werk’. Bepaalde thema’s die ik uit wil werken bijvoorbeeld. Soms gebruik ik een tfp-shoot om nieuwe technieken of nieuwe apparatuur uit te proberen.

Ervaring niet nodig

Alles gebeurt in nauw overleg met jou. We maken vooraf duidelijke afspraken over wat we gezamenlijk voor ogen hebben. Je hoeft je geen zorgen te maken als je geen of weinig ervaring hebt, want ik sleep je er wel doorheen! 

Minimum leeftijd voor TPF-shoot

Ik fotografeer op TFP-basis geen minderjarigen (dus alleen mensen van boven de 18).

Voor en tijdens de gratis fotoshoot

Vooraf krijg je allerlei tips en instructies waarmee je goed voorbereid op de sessie voor de dag kunt komen. In mijn studio is een aparte, afsluitbare visagie- en kleedruimte aanwezig waar je je als model in alle rust kunt voorbereiden.
Tijdens de shoot kun je meteen meekijken op een beeldscherm. Je ziet dus direct het resultaat. Vervolgens kiezen we samen de mooiste foto’s uit.

Een fotosessie kan best wat tijd in beslag nemen. Het is niet een kwestie van zomaar op de knop drukken en klaar is Kees. Om recht te doen aan het model is een aantal zaken van belang, zoals een goede verlichting en setting. Ga dus gerust uit van een paar uren per fotosessie.

Gratis fotoshoot of modelshoot

Interesse in zo’n gratis portret- of modelshoot? Stuur me dan een mail, dan neem ik zo gauw mogelijk contact met je om de zaken door te spreken.

Betaalde opdrachten

Als fotograaf werk ik regelmatig samen met betaalde modellen. Bijvoorbeeld voor het maken van productfoto’s voor de modebranche. Of als figurant bij bedrijfsreportages. Maar ik zet ook betaalde modellen in tijdens workshops portret- en modelfotografie. Een TFP-shoot is soms het begin van een langere, betaalde samenwerking. Dus ook als je belangstelling hebt voor betaald werk mag je reageren.


workshop portretfotografie studioportret friesland
tfp fotoshoot gratis modelshoot Friesland Sneek
gratis tfp foto shoot
Alle foto’s © Gert Jan Hermus

Studio Gert Jan Hermus voor:

  • Gratis modelshoot in Friesland.
  • Fotograaf voor gratis portretfoto’s.
  • TFP-shoot in Flevoland.
  • Groningen TFP gratis shoot.
  • Gratis fotoshoot Overijssel.
  • Portret gratis laten maken.
  • Gratis foto’s laten maken.
  • Professioneel fotograaf modelshoot TFP.Fotograaf Lemmer TFP

Opgeven voor een gratis TFP-shoot?

Omschrijf in je mail zo goed mogelijk waarom je zo’n gratis fotoshoot wilt doen.

Mail me via:
studio@gertjanhermus.nl

u Friesland
Castingbureau Friesl

error: