Gratis TFP-shoot of modelshoot

Als mijn agenda het toe laat doe ik in mijn professionele fotostudio in Sneek wel eens gratis portret-shoots op basis van Time for Portfolio (TFP). Een gratis fotoshoot op basis van TFP wil zeggen dat jij gratis poseert en dat ik op mijn beurt ook niets reken voor het werk dat ik doe als fotograaf. Als beloning voor het poseren krijg jij gratis een aantal van de mooiste foto’s.

Zo’n fotosessie moet wel een uitbreiding zijn van mijn eigen portfolio. Met andere woorden, het moet iets toevoegen aan mijn werk als fotograaf. Je leeftijd is onbelangrijk, het gaat vooral om je uitstraling. Ik fotografeer op TFP-basis geen minderjarigen (dus alleen mensen van boven de 18).

Ook als je geen fotomodel bent en gewoon een paar leuke foto’s van jezelf wilt hebben, kun je in aanmerking komen voor een gratis portretsessie.

Waarom gratis portretfoto’s?

Ik ben een professionele fotograaf en vraag normaal gesproken een tarief voor portretfotografie. Maar naast werk in opdracht maak ik ook ‘vrij werk’. Bepaalde thema’s die ik uit wil werken bijvoorbeeld. Soms gebruik ik een tfp-shoot om nieuwe technieken of nieuwe apparatuur uit te proberen.

Ervaring niet nodig

Alles gebeurt in nauw overleg met jou. We maken vooraf duidelijke afspraken over wat we gezamenlijk voor ogen hebben. Je hoeft je geen zorgen te maken als je geen of weinig ervaring hebt, want ik sleep je er wel doorheen! 

Minimum leeftijd voor TPF-shoot

Ik fotografeer op TFP-basis geen minderjarigen (dus alleen mensen van boven de 18).


Bekijk ook:

https://gertjanhermus.nl/fotomodel-gezocht-voor-langdurige-betaalde-samenwerking/

Voor en tijdens de gratis fotoshoot

Vooraf krijg je allerlei tips en instructies waarmee je goed voorbereid op de sessie voor de dag kunt komen. In mijn studio is een aparte, afsluitbare visagie- en kleedruimte aanwezig waar je je als model in alle rust kunt voorbereiden. In sommige gevallen wordt er een make-up artist bij de shoot betrokken.
Tijdens de fotoshoot kun je meteen meekijken op een beeldscherm. Je ziet dus direct het resultaat. Vervolgens kiezen we samen de mooiste foto’s uit.

Een fotosessie kan best wat tijd in beslag nemen. Het is niet een kwestie van zomaar op de knop drukken en klaar is Kees. Om recht te doen aan jou als model is een aantal zaken van belang, zoals een goede verlichting en setting. Ga dus gerust uit van een paar uren per fotosessie.

Betaalde opdrachten

Als fotograaf werk ik regelmatig samen met betaalde modellen. Bijvoorbeeld voor het maken van productfoto’s voor de mode- en kledingbranche. Of als figurant bij bedrijfsreportages. Maar ik zet ook betaalde modellen in tijdens workshops portret- en modelfotografie. Een gratis TFP-shoot is soms het begin van een langere, betaalde samenwerking. Dus ook als je belangstelling hebt voor betaald werk mag je reageren.
Klik hier voor meer informatie over betaald modellenwerk bij Studio Gert Jan Hermus.


workshop portretfotografie studioportret friesland

tfp fotoshoot gratis modelshoot Friesland Sneek

gratis tfp foto shoot


Studio Gert Jan Hermus voor:

  • Gratis modelshoot in Friesland.
  • Fotograaf voor gratis portretfoto’s.
  • TFP-shoot in Flevoland.
  • Gratis portretfoto Friesland
  • Groningen TFP gratis shoot.
  • Gratis fotoshoot Overijssel.
  • Portret gratis laten maken.
  • Gratis foto’s laten maken.
  • Professioneel fotograaf modelshoot TFP.Fotograaf Lemmer TFP

Opgeven voor een gratis TFP-shoot?

Omschrijf in je mail zo goed mogelijk waarom je zo’n gratis fotoshoot wilt doen. Vertel waarom jij denkt dat je een toevoeging kunt zijn aan mijn portfolio. Stuur als je dat hebt een link mee naar je portfolio of naar bijvoorbeeld je Facebookpagina. Dan krijg ik een beetje een idee wie je bent.

Reacties uitsluitend via mail:
studio@gertjanhermus.nl


Studio Gert Jan Hermus is member of:


https://gertjanhermus.nl/fotomodel-gezocht-voor-langdurige-betaalde-samenwerking/
error: