fbpx

Gratis TFP fotoshoot of modelshoot

Zo nu en dan doe ik in mijn studio in Sneek gratis fotoshoots op basis van Time for Portfolio (TFP). Een modelshoot op basis van TFP wil zeggen dat jij als fotomodel gratis poseert en dat ik op mijn beurt ook niets reken voor het werk dat ik doe als fotograaf. Als beloning voor het poseren krijg jij gratis een aantal van de mooiste foto’s. Die foto’s kun je bijvoorbeeld gebruiken als een begin of uitbreiding van je modellenportfolio.

Ook als je geen fotomodel bent maar gewoon een paar leuke foto’s van jezelf wilt hebben, kun je in aanmerking komen voor een gratis portretsessie. Zo’n fotosessie moet dan wel een uitbreiding zijn van mijn eigen portfolio. Met andere woorden, het moet iets toevoegen aan mijn werk als fotograaf.

Waarom gratis?

Ik ben een professionele fotograaf en vraag normaal gesproken een tarief voor portretfotografie. De kachel moet ook roken tenslotte. Maar naast werk in opdracht maak ik ook ‘vrij werk’. Bepaalde thema’s die ik uit wil werken bijvoorbeeld. Soms gebruik ik een TFP-shoot om nieuwe technieken of nieuwe apparatuur uit te proberen. Dat zijn dingen die je natuurlijk niet kunt doen tijdens een betaalde opdracht.

Ervaring niet nodig

Alles gebeurt in nauw overleg met jou. We maken vooraf duidelijke afspraken over wat we gezamenlijk voor ogen hebben. Je hoeft je geen zorgen te maken als je geen of weinig ervaring hebt, want ik sleep je er wel doorheen!  Leeftijd is onbelangrijk, het gaat vooral om je uitstraling.

Minimum leeftijd

Ik fotografeer op TFP-basis geen minderjarigen (dus alleen mensen van boven de 18).

Voor en tijdens de fotoshoot

Vooraf krijg je allerlei tips en instructies waarmee je goed voorbereid op de sessie voor de dag kunt komen. In mijn studio is een aparte, afsluitbare visagie- en kleedruimte aanwezig waar je je als model in alle rust kunt voorbereiden.
Tijdens de shoot kun je meteen meekijken op een beeldscherm. Je ziet dus direct het resultaat. Vervolgens kiezen we samen de mooiste foto’s uit.

Een fotosessie kan best wat tijd in beslag nemen. Het is niet een kwestie van zomaar op de knop drukken en klaar is Kees. Om recht te doen aan het model is een aantal zaken van belang, zoals een goede verlichting en setting. Ga dus gerust uit van een paar uren per fotosessie.

Zichtbaarheid op internet

In overleg kan ik je foto plaatsen op mijn website (paar duizend bezoekers per week) of op mijn Instagram-account (meer dan 10.000 volgers). Zo krijg je als (beginnend) model ook nog ’s extra aandacht op internet.

Gratis fotoshoot of modelshoot

Interesse in zo’n gratis portret- of modelshoot? Vul dan onderstaand formulier in, dan neem ik zo gauw mogelijk contact met je om de zaken door te spreken.

 

 

workshop portretfotografie studioportret friesland

tfp fotoshoot gratis modelshoot Friesland Sneek

gratis tfp shoot
Alle foto’s © Gert Jan Hermus

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoekwoorden:

Gratis fotoshoot in Friesland.
Gratis fotoshoot in Sneek
Gratis portfolio fotomodel
Castingbureau
Gratis portretfoto Friesland
Gratis profielfoto Friesland
Fotomodel portfolio
Fotomodel Friesland TFP
Fotomodel Sneek TFP
Fotomodel Flevoland TFP
Modellenbureau Friesland
Modellenburo Friesland
Fotograaf Friesland TFP
Casting Friesland
Fotograaf Leeuwarden TFP
Casting Groningen
Fotograaf Sneek TFP
Fotograaf Flevoland TFP
Fotograaf Drenthe TFP
Fotograaf Groningen TFP
Casting film Friesland
Fotograaf Lemmer TFP
Modellen bureau Friesland

Castingbureau Friesland
error: