Tekstschrijver Friesland

Wil je sprankelende teksten op je bestaande of nieuwe website? Of wil je eindelijk die verouderde tekst op je website of brochure opfrissen? Zoek je naar manieren om meer klanten of bezoekers te trekken? Als tekstschrijver kan ik je helpen!

Het schrijven van een goede tekst is niet voor iedereen even eenvoudig. Soms kost het moeite om de juiste woorden te vinden die aanslaan bij je doelgroep. Bovendien heb je het als ondernemer al druk genoeg met andere zaken. Ik kan volledige teksten voor je schrijven of bijvoorbeeld de webredactie van je website voor je voeren. Maar ik kan ook door jou aangeleverde teksten redigeren en gecorrigeerd naar je terugsturen. In alle gevallen geldt: vakwerk is maatwerk. Daarbij put ik zowel uit mijn eigen creativiteit als mijn ruime professionele (zakelijke) achtergrond. Bekijk mijn beknopte CV op deze pagina.

Jouw doelgroep

Ik maak van jouw commerciële boodschap een opvallende, makkelijk leesbare tekst. Samen kijken we naar wat voor je bedrijf belangrijk is in de communicatie met je klanten of opdrachtgevers. Zo ben je verzekerd van een onderscheidende tekst die past bij de identiteit van jouw bedrijf en die appelleert aan de gevoelens van jouw doelgroep.

Ik probeer te schrijven met een subtiel gevoel voor humor en met een creatief gevoel voor stijl, maar altijd met respect voor mijn onderwerp en mijn doelgroep. Ik laat je goed voor de dag komen met foutloze, helder geformuleerde teksten die passen bij het medium waarmee je wilt communiceren. Formeel of informeel? Technisch of juist niet? Dat hangt helemaal af van het medium en de doelgroep. Een webtekst vraagt per slot van rekening om een andere schrijfstijl en structuur dan bijvoorbeeld een persbericht of een tekst voor je LinkedIn-profiel.
Het uiteindelijke doel is de interesse te wekken bij potentiële klanten en bijdragen aan een positief imago van jouw bedrijf.

Hoe mooi de teksten en de foto’s op je website ook zijn, als je site niet verschijnt in de resultaten van de zoekmachines, dan heb je er weinig aan. Ik zorg ervoor dat je teksten voldoen aan de SEO-eisen en dat je boodschap door Google wordt gevonden en getoond. Bovendien weet ik als geen ander dat anderhalf miljoen mensen in Nederland erg veel moeite hebben met lezen en schrijven. Ik hou daar in mijn werk als tekstschrijver rekening mee.

Sociale Media

Bijna alle publiciteit wordt tegenwoordig ondersteund met sociale media. Ik kan je Twitter-, FaceBook- of Instagram-account voor je onderhouden en zorgen dat er regelmatig nieuwe berichten en foto’s op verschijnen die verwijzen naar de activiteiten van je bedrijf. Ik kan je desgevraagd op dit gebied adviseren.

Foto’s bij je tekst

Zoals je in mijn portfolio kunt zien speelt fotografie een belangrijke rol in mijn werk. En dat is goed nieuws voor jou. Want de combinatie van tekst en beeld versterkt je boodschap aanzienlijk. Ik kan de foto’s voor bij je teksten verzorgen. Geheel passend bij de stijl. Dit heeft een paar belangrijke voordelen: je hebt alles in één hand en beeld en tekst sluiten mooi op elkaar aan – Ik voeg de plaat bij het woord!  Klik op mijn pagina ‘Fotografie‘ voor mijn aanbod.

Studio Gert Jan Hermus voegt de plaat bij het woord!

Contact

Heb ik je interesse gewekt? Wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen op het gebied van tekst, fotografie en advies op het gebied van online ondernemen? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

 Studio Gert Jan Hermus voor:

  • Tekstschrijver en fotograaf Sneek
  • Fotograaf en tekstschrijver Bolsward
  • Tekstschrijver Joure
  • Flevoland tekstschrijver
  • Tekstschrijver Friesland
  • Fotograaf / tekstschrijver

Contact met tekstschrijver Sneek

Mail me via:
studio@gertjanhermus.nl

Bellen of appen (WhatsApp of Signal) mag natuurlijk ook:
06 1344 0603

Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken.
(je bericht is pas verzonden als je daar een melding van krijgt.

Ik reageer altijd binnen 24 uur.

error: