fbpx

Rouwfotografie en uitvaartfotografie

Als professioneel fotograaf maak ik foto’s bij begrafenissen en crematies. Ik leg op een discrete en respectvolle manier vast wat er tijdens en rondom een uitvaart gebeurt.

Dierbare herinnering

Het verlies van een dierbare is verdrietig en doet pijn. Een waardevol fotoboek kan helpen bij de rouwverwerking. Foto’s zijn een goede houvast om met elkaar te praten over het gemis en het verdriet. Ze helpen om de herinnering levend te houden. De herinnering aan de aan de dierbare, aan het afscheid, de kaartjes en bloemen, een troostend woord of gebaar. Daarom is afscheids- of rouwfotografie zeer dankbaar werk voor nabestaanden en voor mij als fotograaf.

Een roes

Afscheid nemen van een geliefde is heel persoonlijk. Direct na het overlijden krijgen we meestal niet veel tijd om te rouwen. Want er moet veel geregeld worden voor een uitvaart. Vaak gaan de ervaringen dan ook als in een roes aan de nabestaanden voorbij. Ik kan een reportage maken van de afscheidsceremonie op de dag van begrafenis of crematie. Maar ook van alles wat er gebeurt rondom het heengaan. Hierbij kun je denken aan de laatste wake, de opbaring, het samenkomen van de familie of aan het plaatsen van een gedenksteen op het graf.

Werkwijze en prijzen

Ik ben discreet en op gepaste afstand aanwezig en lever toch een mooie, waardevolle herinnering. Mijn tarieven voor rouwfotografie zijn duidelijk, zonder gedoe en verrassingen achteraf. Hieronder vind je een aantal mogelijkheden en prijzen. Maar natuurlijk kan je ook een voorstel op maat krijgen, aangepast op persoonlijke wensen. Een fotoalbum is optioneel en wordt altijd in overleg samengesteld.

Bij elke optie rouwfotografie is inbegrepen:
– een aantal uren fotografie bij rouwdienst, uitvaart en/of condoleance
– de digitale foto’s in afdrukkwaliteit op USB-stick

3 uren fotografie € 450,-
5 uren fotografie € 650,-
Meeruren in overleg

Contact

Voor snel contact: 06 1344 0603

Of via het contactformulier.

rouwfotografie Sneek
rouwfotografie Friesland
uitvaartfotografie Friesland

rouwfotografie Friesland
rouwfotografie Fryslân
rouwfotografie Sneek
rouwfotografie Leeuwarden
rouwfotografie Drachten
rouwfotografie Heerenveen
rouwfotografie Joure
rouwfotografie Lemmer

error: