fbpx

Profielfoto-fotograaf

Maak indruk met een professionele profielfoto!

Positieve zichtbaarheid op het internet is cruciaal voor succesvol ondernemen. En een goede profielfoto is tegenwoordig onmisbaar bij het netwerken en solliciteren. Vandaar de term profielfoto-fotograaf of LinkedIn-fotograaf.

Ik kan je helpen aan een foto waarmee je goed voor de dag komt. Want naar mijn mening is elk mens fotogeniek en met mijn persoonlijke aandacht en coaching ga jij gegarandeerd met een goede foto de deur uit. Aarzel niet en neem contact met me op. Je zult zien dat deze kleine investering zichzelf héél snel terugverdient.

Portretfotografie tijdens corona

Ook tijdens de coronacrisis is portretfotografie onder voorwaarden mogelijk. Alle mogelijke richtlijnen worden in acht genomen.

Studio of buitenlucht

Je krijgt een foto met professionele uitstraling voor een ‘over mij-pagina’ of voor sociale media zoals LinkedIn, Facebook en Twitter. Een foto voor een goede (eerste) indruk. Je kunt in mijn studio ter plekke op de computer meekijken met het resultaat en zelf de mooiste foto’s uitzoeken. De prijs is inclusief voorbespreking en eventuele omzetting naar zwart-wit. Je krijgt de beschikking over rechtenvrije foto’s die geschikt gemaakt zijn voor de gewenste online toepassingen.

portretfotograaf friesland
Portretfoto Sneek
portret fotograaf nederland peter hurley
portretfoto Sneek Friesland
portretfotograaf Friesland Flevoland Groningen

Goed om te weten:

Voor alle opdrachten geldt: we zijn pas klaar als iedereen tevreden is!
Bij meerdere personen hanteer ik een korting van 10%.
Natuurlijk kan ik ook op locatie fotograferen: ik heb de beschikking over een mobiele studio.

Basis profielfoto-shoot (€ 120,-)

1 uur studio waarin we een hele serie foto’s maken
vijf uitstekende foto’s naar keuze
Nabewerking in Photoshop
Geschikt gemaakt voor verschillende sociale media-platforms.

Uitgebreide profielfoto-shoot (€ 200,-)

2 uren studio waarin we een hele serie foto’s maken
Tien uitstekende foto’s naar keuze
Kledingwissel
Nabewerking in Photoshop
Geschikt gemaakt voor verschillende sociale media-platforms.

Profielfoto’s voor bedrijven

Met mijn mobiele fotostudio kan ik op locatie komen fotograferen. Op die manier kan ik in korte tijd veel foto’s maken. En iedereen die voor mijn lens komt krijgt evenveel persoonlijke aandacht. Voor het maken van een profielfoto op locatie hanteer ik een tarief na overleg met de opdrachtgever.

Visagie

Indien gewenst kan ik een visagist/stylist aan het team toevoegen.  Prijzen en uitvoering in overleg.

Web-profiel en je tekst

Waarom is het voor veel mensen zo moeilijk om een goede profieltekst of een ‘over mij’-pagina te schrijven? Vaak zit het antwoord in de aard van het beestje. Je wilt niet te hoog van de toren blazen omdat je denkt dat mensen je dan verwaand zullen vinden. Misschien ben je er wel een bescheiden mens. Of onzeker over je manier van schrijven. Toch ontkom je er als ondernemer of professional tegenwoordig bijna niet meer aan om online iets over jezelf of je bedrijf te vertellen. Want het is belangrijk dat je met je verschijning en je verhaal vertrouwen wekt bij je (potentiële) klanten of bij je toekomstige werkgever.

Ik kan je helpen aan zo’n tekst en aan een profielfoto waarmee je goed voor de dag komt. Aarzel niet en neem contact met me op. Samen maken we dé perfecte profielpagina voor jou!

Mail of bel me om de mogelijkheden te bespreken: contactgegevens.

Bedrijfsfotografie

Bekijk hier mijn uitgebreide pagina met fotogroafie-diensten.

Profielfoto
Friesland Sneek Leeuwarden Drachten Heerenveen Bolsward
Joure Lemmer Emmeloord Steenwijk Assen Franeker
Harlingen Workum Makkum Oosterwolde Wolvega
error: