Privéles RAW-bewerking

Privéles RAW-fotografie: door te fotograferen in RAW (de ruwe sensor-data) kun je de kwaliteit van je foto’s aanzienlijk verbeteren. Haal het beste uit je camera en jezelf door zo’n RAW-bestand handmatig om te zetten naar een foto van een veel betere kwaliteit. Tijdens deze privéles RAW-conversie behandelen we stap voor stap de beeldbewerking en het ontwikkelproces. Dat kan in Photoshop, Lightroom, of een merk-eigen software zoals Canons Digital Photo Professional (DPP).

Je zult zien dat je foto’s met deze manier van werken nóg kleurgetrouwer en contrastrijker voor de dag komen. Ook de scherpte geven we een verantwoorde boost. Deze privélessen zijn geschikt voor alle soorten camera’s en RAW-bestand: Canon CR2, Nikon NEF, Sony ARW, Panasonic RW2, Adobe DNG, enzovoort. Ik geef ook privélessen aan werknemers binnen bedrijven.

privéles RAW-conversie Photoshop Lightroom

 

Programmatuur en apparatuur

Voor deze privélessen RAW-conversie gebruik ik Adobe Lightroom en Photoshop. Wil je liever een ander programma gebruiken? Overleg dan even, dan bekijken we de mogelijkheden.
Je kunt de privéles op mijn computerapparatuur volgen waarbij je gebruik maakt van een tekentablet en de nieuwste software.

Het gebruik van je eigen desktop of laptop is natuurlijk ook mogelijk. Als je nog geen Lightroom of Photoshop hebt, dan kun je eerst een proefversie van een maand installeren. 

De kosten van een privéles RAW

Een privéles van 3 uren kost € 175,-. Je kunt de privéles ook samen volgen. Bij een tweede deelnemer pas ik een korting toe. De ervaring leert dat ik je in drie uren goed op weg kan helpen. De privélessen kunnen desgewenst ook ’s avonds en in het weekend worden gegeven. In die gevallen geldt er een opslag van 30% op het tarief van de lessen. Op zondag geldt een opslag van 100% op het reguliere tarief.

Neem voor zakelijke privélessen even contact op voor een voorstel op maat.

Privéles van 3 uren

1 persoon € 175,-
2 personen € 150,- p.p.

Uitgebreide privélessen

Als je je verder wilt bekwamen in beeldbewerking (waaronder retoucheren) of fotografie, dan geef ik je mijn privéles Fotografie of privéles Beeldbewerking in overweging.

Locatie

De lessen kunnen plaatsvinden bij mij of op een door jou gekozen locatie. Je kunt gebruik maken van je eigen apparatuur (laptop of desktop) of van die van mij.

Voor privélessen buiten Sneek breng ik reiskosten in rekening.

Informatie en opgeven

Mail me via:
studio@gertjanhermus.nl

Ik reageer altijd binnen 24 uur. Controleer je spambox even als je geen antwoord ontvangt.

Bellen of appen mag natuurlijk ook:
06 1344 0603

error: