Privéles RAW-bewerking

Privéles RAW-fotografie: door te fotograferen in RAW (de ruwe sensor-data) kun je de kwaliteit van je foto’s aanzienlijk verbeteren. Haal het beste uit je camera en jezelf door zo’n RAW-bestand handmatig om te zetten naar een foto van een veel betere kwaliteit. Tijdens deze privéles RAW-conversie behandelen we stap voor stap de beeldbewerking en het ontwikkelproces. Dat kan in Photoshop, Lightroom , Affinity of Digital Photo Professional (DPP). Je zult zien dat je foto’s met deze manier van werken nóg kleurgetrouwer en contrastrijker voor de dag komen. Ook de scherpte geven we een verantwoorde boost. Deze privélessen zijn geschikt voor alle soorten camera’s en RAW-bestand: Canon CR2, Nikon NEF, Sony ARW, Panasonic RW2, Adobe DNG, ezovoort. Ik geef ook privélessen aan werknemers binnen bedrijven.

privéles RAW-conversie Photoshop Lightroom cursus affinity

Programmatuur en apparatuur

Voor deze privélessen RAW-conversie gebruik ik Adobe Lightroom, Photoshop en Affinity Photo. Wil je liever een ander programma gebruiken? Overleg dan even, dan bekijken we de mogelijkheden.
Je kunt de privéles op mijn computerapparatuur volgen waarbij je gebruik maakt van een tekentablet en de nieuwste software.

Het gebruik van je eigen desktop of laptop is natuurlijk ook mogelijk. Als je nog geen Lightroom of Photoshop hebt, dan kun je eerst een proefversie van een maand installeren. Als je nog geen Affitity Photo hebt, dan kun je het van de Affinity website downloaden en het een week lang gratis proberen.

De kosten van een privéles RAW

Een privéles van 3 uren kost € 125,-. Je kunt de privéles ook samen volgen. Bij een tweede deelnemer pas ik een korting toe. De ervaring leert dat ik je in drie uren goed op weg kan helpen.

Privéles van 3 uren
1 persoon € 125,-
2 personen € 100,- p.p.

Uitgebreide privélessen

Als je je verder wilt bekwamen in beeldbewerking (waaronder retoucheren) of fotografie, dan geef ik je mijn privéles fotografie of privéles beeldbewerking in overweging.

Locatie

De lessen kunnen plaatsvinden bij mij of op een door jou gekozen locatie. Je kunt gebruik maken van je eigen apparatuur (laptop of desktop) of van die van mij.

Voor privélessen buiten Sneek breng ik reiskosten in rekening.

Bekijk hier mijn totale workshops- en cursusaanbod

Informatie en aanmelden

Mail me om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan met het contactformulier hieronder.
Bellen of appen kan ook: 06 1344 0603.

LET OP!! Je formulier is pas verstuurd als je daar een melding van krijgt. Op sommige apparaten moet je twee keer op verzenden drukken.
Ik reageer op elk bericht. Kijk even in je spam-box als je geen reactie van me krijgt in je inbox.

 

 

raw- bewerking
foto’s bewerken met RAW
van RAW een jpg maken
wat is RAW
wat is een RAW-bestand
cursus raw jpg

 

error: Content is protected !!