Priveles fotografie


Privéles fotografie

Heb je geen tijd voor een cursus of workshop, maar wil je wel graag snel je (nieuwe) camera onder de knie krijgen? Wil je vlot op weg geholpen worden met de basisbegrippen van de fotografie of loop je tegen praktische problemen aan? Dan is een privéles fotografie onder persoonlijke en deskundige begeleiding echt iets voor jou!

Enkele voorbeelden van dingen die we tijdens zo’n les kunnen behandelen: werking en instellingen van jouw camera; ISO, diafragma en sluitertijd; lichtmeting en belichtingscompensatie; compositie; verwerking van RAW-bestanden in een beeldbewerkingsprogramma; basiskennis beeldbewerking (bijvoorbeeld in Photoshop)…

Je mag natuurlijk zelf ook aangeven waar je het liefste mijn hulp bij krijgt, dan maken we samen een op jouw wensen aangepast programma.

Het tarief voor een privéles bedraagt 50 euro per uur (minimaal 2 uur). Het is mogelijk om een privéles met meerdere personen te doen. Zo is het bijvoorbeeld heel leuk om een vriend of vriendin mee te nemen. Bij deelname aan de les van meerdere personen pas ik een korting toe.

Het aantal onderwerpen dat we tijdens een privéles kunnen behandelen hangt af van je voorkennis en natuurlijk van hoe snel jij het oppikt. Mijn ervaring leert dat ik je in een paar uurtjes heel goed op weg kan helpen. De locatie, datum en tijdstip kiezen we in overleg.

 

Priveles fotografie Sneek

Samen met je vriend(inn)en

Samen met je vrienden en/of vriendinnen een cursus volgen? Dat kan ook! Ik kom graag op een door jullie uitgekozen locatie langs om jullie les te geven. 

Bedrijven

Voor bedrijven en groepen maak ik workshops op maat.

Informatie en aanmelden

Als je me een mailtje stuurt naar info@gertjanhermus.nl, dan neem ik contact met je op.

Cursussen en workshops

Naast privélessen verzorg ik ook regelmatig:

Basiscursus fotografie in 1 dag
Workshop straatfotografie

 

Privéles fotografie  cursusboek straatfotografie

 

Mijn andere cursussen:

 

 

Tags:

Priveles fotografie Sneek
Priveles fotografie Friesland
Priveles fotografie Fryslân
Priveles fotografie Súdwest-Fryslân