Portretten bijzondere modeshow

Op dinsdag 20 september heb ik tijdens een geweldige avond in het theater van Sneek de modellen van een bijzondere modeshow geportretteerd. Het besloten evenement voor mensen met een verstandelijke beperking werd georganiseerd door Stichting Talant. Cliënten van Talant, Somar, Philadelphia en JP van den Bent waren prachtig aangekleed, gekapt en opgemaakt. Ze liepen de modeshow als volleerde modellen voor een dolenthousiast publiek.

Veel bedrijven en particulieren deden belangeloos mee om een onvergetelijke avond voor deze mensen en hun familie en vrienden te organiseren. De organisatie had mij gevraagd of ik tijdens de show portretten van de deelnemers wilde maken.

Bijzondere portretten

Ik had in een hoekje van de foyer mijn studioflitsers opgesteld. De deelnemers namen na hun gang over de catwalk een voor een plaats voor mijn camera. Het klapstuk van de avond was een stralend ‘bruidspaar’.
Ik heb de foto’s inmiddels bewerkt en ze zijn gratis afgedrukt door Foto Julius van Dijk – elke deelnemer krijgt deze week een foto van zichzelf. Hieronder zie je de foto’s. Ik ben trots op de modellen en op het resultaat: de portretten krijgen een bijzondere plaats in mijn portfolio!

Portretfotograaf Sneek
Fotograaf Sneek
De portretfotograaf in zijn gelegenheidsstudio in het theater. Foto: Belinda Rozema, waarvoor dank!
Modeshow Talant in theater Sneek

Geef een reactie

error: