Portretfotograaf in Friesland

Wil je graag een mooie portretfoto van jezelf of een professionele profielfoto voor zakelijke doeleinden? Of wil je een portret laten maken van je team of medewerkers? Dan ben je aan het goede adres bij Studio Gert Jan Hermus, portretfotograaf in Friesland. Want ik ben al jaren gespecialiseerd in portretfotografie. Zowel op locatie als in de studio.

Professionele portretfotografie in Sneek

Een portret is heel persoonlijk en daarom ga ik graag met je in gesprek over je wensen. Voor alle shoots geldt dat ik werk in een ontspannen sfeer. Ik ben een professional pur sang, maar ik combineer mijn professionaliteit graag met een beetje humor. Want het belangrijkste is dat ik jou zo mooi mogelijk op de plaat wil zetten. Mooi van compositie en licht. En met net die ene blik die jouw foto zo speciaal maakt. Kortom, het is mijn ambitie dat je na de fotosessie voor de dag kunt komen met een beeld waar je trots op bent en waarin je jezelf herkent.

Coaching en aanwijzingen

Ik leg de verantwoordelijkheid van de shoot natuurlijk niet bij jou. Want als fotograaf is het mijn taak om jou daarin te begeleiden.

Vooraf krijg je allerlei tips en instructies waardoor je goed voorbereid op de fotosessie voor de dag kunt komen.

Mensen die ik portretteer coach ik met advies en aanwijzingen zodat ze zich op hun gemak voelen. Dat maakt het poseren voor jou wel zo’n leuke ervaring en het vergroot de kans dat we samen een foto maken waar iedereen tevreden mee is.

Meekijken op beeldscherm

Tijdens de shoot kun je via een beeldscherm direct meekijken en het resultaat zien. Dus je kunt ook meteen een keuze maken uit de gemaakte foto’s.


Nabewerking van de foto’s

Elke foto die mijn studio verlaat krijgt enige mate van nabewerking in Photoshop. Dat komt omdat ik niet zomaar in een kant-en-klaar JPG-formaat fotografeer. Ik maak mijn foto’s namelijk in de grootste resolutie die mijn camera produceert. En dat vraagt nou eenmaal om nabewerking.

De tijd die ik besteed aan de nabewerking van een portretfoto verschilt. Daarbij gaat het soms alleen om het wegwerken van een puistje of wat eigenwijze haren. Maar het komt ook voor dat een klant iets uitgebreidere bewerkingen wil. Ga er in ieder geval van uit dat ik je er niet uit laat zien als een plastic pop. Want dat zie je veel te vaak voorbij komen: portretten waar elk karakter is uit-gephotoshopt. Mijn uitgangspunt is dat ik niets wegpoets wat er over twee weken nog zit. Dus een puistje haal ik weg, maar een moedervlekje niet. Ik kan wel de moedervlek een beetje minder prominent maken. Maar alleen als jij dat wil. Dus je snapt dat er een grote verscheidenheid is. Het gaat uiteindelijk om jouw wensen!

Speciale bewerking van de foto’s

Op jouw verzoek kan ik de foto’s een extra bewerking geven. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een glamour Hollywood-look. Ook een zogenaamde fine art-bewerking behoort tot de mogelijkheden.


Portretfoto’s voor particuliere en zakelijke klanten

Ik maak portretfoto’s voor particulieren en bedrijven.

In de fotostudio in Sneek of op locatie

Een portret-shoot kan worden verzorgd op een locatie in heel het land, maar ook in mijn professionele fotostudio. Adres:

Zeilmakersstraat 15
8601 WT Sneek

Je kunt vlak voor de deur gratis parkeren. Want we hebben ruim voldoende eigen parkeerplekken.
In mijn studio is een aparte, afsluitbare visagie- en kleedruimte aanwezig waar je je in alle rust kunt voorbereiden.

Afgestemd op jouw wensen

Vooraf worden jouw wensen doorgesproken. Ik heb een luisterend oor en ik werk strikt vertrouwelijk. We gaan pas aan de slag als we een goed beeld hebben van waar de foto ’s voor gebruikt gaan worden en wat ze moeten uitstralen. Je ziet hieronder een aantal voorbeelden van mijn werk. Heb je zelf ideeën? Kom er mee, want alles is bespreekbaar!

Studiofotografie met visagist en stylist

Op jouw verzoek kan er een visagist/stylist aan het team worden toegevoegd. Informeer naar de mogelijkheden als je nét dat beetje meer wilt.

Zakelijke portret of profielfoto

De kracht van een goed portret zit in een ontspannen en zelfverzekerde uitstraling. Maar dat is gemakkelijk gezegd als je gespannen voor een camera staat. Door mijn ervaring en werkwijze help en coach ik jou zodat we gezamenlijk het beste in jou naar boven halen. Het resultaat? Een aansprekend en professioneel portret waarmee je jezelf en je business een boost geeft.

Studio Gert Jan Hermus verzorgt ook portretfotografie voor zzp-ers en bedrijven.

Alleen of met het hele team

Ik kan een portret maken van één persoon of van een heel team tegelijk. Door van het hele team individuele portretten te maken ontstaat er toch eenheid in je stijl en uitstraling. Indien gewenst kan ik de teamleden vooraf instrueren zodat iedereen het meeste uit de shoot haalt. Bovendien is tijdens de sessie alles erop gericht om een ontspannen sfeer te creëren.

Het is mijn ambitie dat je na de fotosessie voor de dag kunt komen met een beeld waar je trots op bent en waarin je jezelf herkent.

Professionele zakelijke profielfoto en profiel-tekst

Profielfoto

Positieve zichtbaarheid op het internet is cruciaal voor succesvol ondernemen. En een goede zakelijke profielfoto is tegenwoordig onmisbaar bij het netwerken en solliciteren. Want uit onderzoek blijkt dat een aansprekende portretfoto je CV eruit kan laten springen. Dus het helpt je om positief op te vallen tussen andere sollicitanten of aanbieders. Het maken van zo’n foto vraagt echter om speciale vaardigheden. Vandaar de term profielfoto-fotograaf of LinkedIn-fotograaf. Bij Studio Gert Jan Hermus ben je in alle gevallen aan het juiste adres!

Tekst bij profielfoto

Waarom is het voor veel mensen zo moeilijk om een goede profieltekst of een ‘over mij’-pagina te schrijven? Vaak zit het antwoord in de aard van het beestje. Je wilt niet te hoog van de toren blazen omdat je denkt dat mensen je dan verwaand zullen vinden. Misschien ben je er wel een bescheiden mens. Of onzeker over je manier van schrijven. Toch ontkom je er als ondernemer of professional tegenwoordig bijna niet meer aan om online iets over jezelf of je bedrijf te vertellen. Want het is belangrijk dat je met je verschijning en je verhaal vertrouwen wekt bij je (potentiële) klanten of bij je toekomstige werkgever.

Ik kan je helpen aan een goede tekst en aan een profielfoto waarmee je goed voor de dag komt. Aarzel dus niet om contact met me op te nemen. Je zult namelijk zien dat deze kleine investering zichzelf héél snel terugverdient.


De prijs van een goede portretfoto

Basis portret-shoot (vanaf ** € 99,-)

 • 1 uur studio of buitenlocatie * waarin we een hele serie foto’s maken.
 • Vijf prachtige foto’s naar keuze.
 • Nabewerking in Photoshop.
 • Geschikt gemaakt voor verschillende sociale media-platforms.

Uitgebreide fotoshoot (vanaf ** € 175,-)

 • 2 uren studio of buitenlocatie * waarin we een hele serie foto’s maken.
 • Tien prachtige foto’s naar keuze.
 • Kledingwissel.
 • Nabewerking in Photoshop.
 • Geschikt gemaakt voor verschillende sociale media-platforms.

Zeer uitgebreide fotoshoot (vanaf ** € 375,-)

 • Een hele ochtend, middag of avond foto’s maken in de studio of op een buitenlocatie. *
 • Meerdere kledingwissels.
 • Meerdere achtergronden of settings.
 • Nabewerking in Photoshop.
 • Twintig prachtige foto’s voor meerdere doeleinden.
 • Uitgebreide coaching.
 • Geschikt gemaakt voor verschillende sociale media-platforms.

* Voor fotograferen op een buitenlocatie kunnen reiskosten van toepassing zijn. Maar dit is altijd in overleg.
** Bij speciale fotobewerkingen kunnen extra kosten van toepassing zijn. Denk bijvoorbeeld aan FineArt-bewerkingen. Ook dit is altijd in overleg.

Portretfoto’s voor bedrijven

Met mijn mobiele fotostudio kan ik ook op locatie komen fotograferen. Op die manier kan ik in korte tijd veel foto’s maken. Toch krijgt iedereen die voor mijn lens komt evenveel persoonlijke aandacht. Voor het maken van een profielfoto op locatie hanteer ik een tarief op maat na overleg met de opdrachtgever. Bekijk wat ik nog meer voor je kan doen op het gebied van bedrijfsfotografie.


Voorbeelden

Hieronder zie je enkele voorbeelden van mijn werk.
Klik op de foto’s om ze in hun geheel en in hoge resolutie te bekijken. Dus voor de beste kwaliteit gebruik je in je browser liefst je volledige beeldscherm (F11).


Portretfoto studio fotograaf Friesland Sneek Groningen Overijssel
portretfoto fotograaf Sneek Friesland

portretfoto fotograaf Sneek Friesland
professionele studio
portretfotograaf portretfotografie Sneek fotomodel

vakfotograaf portretten Friesland Groningen Drenthe

vakfotograaf portretten portretfotograaf Sneek

portret professionele portretfotograaf
studioportretten bij fotograaf studiofotograaf Friesland
professioneel portretfotograaf fotostudio

portretfotografie Friesland Hermus

portretfotograaf professioneel portret
portretfotograaf professioneel portret partnerfoto dubbelfoto

goed portret laten maken fotograaf Sneek

high end portret headshot Friesland Sneek

Studioportret portretfotograaf Friesland Sneek Leeuwarden

portretfotograaf fotograaf Friesland Sneek natuurlijk licht

Headshot fotograaf Friesland


Goede portretfoto Friesland Sneek Hermus vakfotograaf

Fine-art portretfoto fotograaf Friesland Sneek

Fotograaf portret Friesland fotostudio vakfotograaf

Fotograaf zakelijk portret statuur Friesland casual Sneek

Fotograaf fine art portret statuur Friesland zwartwit Sneek Groningen
klassiek portret

Portretfotograaf Friesland zwartwit foto

Studio Gert Jan Hermus in Sneek, portretfotograaf voor:

 • Portretfotografie in de studio in Sneek of op locatie.
 • Portret voor profielfoto.
 • Headshot, een zakelijke portretfoto.
 • Een professionele portretfoto.
 • Headshot fotografie.
 • Professionele portretfoto voor op CV.
 • Studio fotografie in Friesland.
 • Portretfoto’s met goede begeleiding en coaching.
 • Portretfotografie in heel Nederland.
 • Fotograaf voor portretten in Friesland.
 • Goede maar goedkope portretfoto’s.
 • Fotograaf voor profielfoto.
 • Studiofotograaf in Friesland.
 • Profielfoto door professioneel fotograaf.

Portretfotograaf in Sneek, maar ook werkzaam in:

 • Friesland
 • Groningen
 • Drenthe
 • Overijssel
 • Flevoland
 • Noord-Holland

Informatie of een portret-shoot boeken?

Contact

Voor het vragen van informatie of om een eventuele opdracht te bespreken kun je natuurlijk contact met me opnemen.

Mail me via:
studio@gertjanhermus.nl

Ik reageer altijd binnen 24 uur. Controleer je spambox even als je geen antwoord ontvangt.

Bellen of appen mag natuurlijk ook:
06 1344 0603

Op al mijn transacties zijn algemene voorwaarden van toepassing (zie menu).


error: