Verlenging van de lockdown (jan 2021)

Hoe graag ik het ook zou willen, de fotografiecursussenbusiness (mooie scrabblewoord) valt niet onder de cruciale beroepen. Ook al is het antwoord van een trainer vaak cruciaal voor de beantwoording van je vragen op het gebied van de fotografie 😉 Nee, ik houd mij aan de regels en aanbevelingen omtrent covid.

Groepslessen uitgesteld

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus en de verlenging van de lockdown zijn alle groepslessen uitgesteld tot 9 februari. Mensen die zich al hebben opgegeven voor een cursus krijgen daar persoonlijk bericht over. Van een aantal cursussen en workshops heb ik de begindata al aangepast. Die kun je vinden op de betreffende pagina op deze website.

Privéles kan wel

Privéles fotografie of beeldbewerking is onder bepaalde voorwaarden wél mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

Online fotocursus via live beeldverbinding:

Als je tijdens de lockdown toch op een corona-veilige manier les wilt hebben kun je gebruik maken van mijn online privéles. Zo kun je vanuit huis op velige afstand antwoord krijgen op jouw vragen ondom fotografie en beeldbewerking. Je kunt er alles over lezen op deze pagina:

Online cursus fotografie en/of fotobewerking. Volledig corona-proof!

Opgeven voor cursus kan nog wel

Je kunt je wel opgeven voor een cursus of workshop als je daar belangstelling voor hebt. Ik houd je dan op de hoogte van de ontwikkelingen.

Bekijk hier mijn volledige aanbod cursussen en workshops.

Productfotografie gaat wel door

Mijn werkzaamheden in de fotostudio gaan ‘gewoon’ door. Omdat ik altijd alleen werk kan ik mijn werkzaamheden corona-proof doen. Je kunt me dus inhuren voor productfotografie. Lees alles over mijn productfotografie op deze pagina.

Bezoek aan de studio tijdens coronacrisis

Bezoek aan de studio kan tijdens de coronacrisis alleen op afspraak.

Bellen of appen: 06 1344 0603

Bekijk alle contactmogelijkheden.

Geef een reactie

error: