Open Fries kampioenschap wielrennen Goenga

Wielrennen in Goënga (Sneek)

Op vrijdagavond 8 april wordt door Wielervereniging Snits in Goënga het Open Fries Kampioenschap wielrennen georganiseerd. De 75 kilometer lange omloop staat open voor niet-licentiehouders (categorie A en B), sportklasse en amateurs.

Na een spannende sprint mag Dennis Haanstra uit Sneek zich kampioen noemen in de categorie A.

Ik heb meer foto’s gemaakt dan je op de deze pagina ziet. Klik op onderstaande link om meer foto’s te bekijken.

Laagstaande zon

Het startschot van de koers wordt om zes uur ’s avonds gegeven. De laagstaande zon die je in deze tijd van het jaar hebt is voor een fotograaf tegelijkertijd een probleem en een kans. Een probleem omdat de zon achter de renners staat op het moment dat ze over de meet komen. Een kans omdat dit soort licht extra sfeer toevoegt aan je foto’s. Ik heb mijn telezoom en mijn groothoekzoom in mijn fototas gedaan en ik ben blij dat ik ook mijn flitser heb meegenomen. Want met zoveel tegenlicht kun je eigenlijk niet zonder een invulflits. Nog even een paar camerainstellingen? Groot diafragma en een korte sluitertijd! 😉

 

 

open friers kampioenschap Goenga

 

 

Open Fries kampioenschap wielrennen Goenga
Dennis Haanstra

 

Wielervereniging Snits WVS

 

Open Fries kampioenschap wielrennen Goenga

 

Open fries kampioenschap wielrennen Goenga

 

wielrenner zonlicht

 

Open-fries-kampioenschap-wielrennen-Goenga---6909

 

 

Geef een reactie

4 gedachten over “Open Fries kampioenschap wielrennen Goenga”

error: