Open Fries kampioenschap wielrennen Goenga 4 Reacties


Wielrennen in Goënga (Sneek)

Op vrijdagavond 8 april wordt door Wielervereniging Snits in Goënga het Open Fries Kampioenschap wielrennen georganiseerd. De 75 kilometer lange omloop staat open voor niet-licentiehouders (categorie A en B), sportklasse en amateurs.

Na een spannende sprint mag Dennis Haanstra uit Sneek zich kampioen noemen in de categorie A.

Ik heb meer foto’s gemaakt dan je op de deze pagina ziet. Klik op onderstaande link om meer foto’s te bekijken.

Laagstaande zon

Het startschot van de koers wordt om zes uur ’s avonds gegeven. De laagstaande zon die je in deze tijd van het jaar hebt is voor een fotograaf tegelijkertijd een probleem en een kans. Een probleem omdat de zon achter de renners staat op het moment dat ze over de meet komen. Een kans omdat dit soort licht extra sfeer toevoegt aan je foto’s. Ik heb mijn telezoom en mijn groothoekzoom in mijn fototas gedaan en ik ben blij dat ik ook mijn flitser heb meegenomen. Want met zoveel tegenlicht kun je eigenlijk niet zonder een invulflits. Nog even een paar camerainstellingen? Groot diafragma en een korte sluitertijd! 😉

 

 

open friers kampioenschap Goenga

 

 

Open Fries kampioenschap wielrennen Goenga

Dennis Haanstra

 

Wielervereniging Snits WVS

 

Open Fries kampioenschap wielrennen Goenga

 

Open fries kampioenschap wielrennen Goenga

 

wielrenner zonlicht

 

Open-fries-kampioenschap-wielrennen-Goenga---6909


Over Gert Jan Hermus

Ik ben fotograaf, tekstschrijver en adviseur voor online ondernemen.Alle content op deze website heb ik geplaatst op persoonlijke titel. Heb je een mening, een vraag of opbouwende kritiek? Ik hoor het graag van je, dus plaats gerust een reactie!---I am an allround photographer based in the Netherlands. I am looking forward to reading your comments below!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

4 gedachten over “Open Fries kampioenschap wielrennen Goenga