Model gezocht voor gratis fine-art portret

Als fotograaf met een passie voor portretfotografie ben ik op zoek naar een vrouwelijk fotomodel om samen met een stylist/fotograaf een prachtig kunstwerk te creëren. We zoeken een (hobby)model om een een fine-art portret in Rembrandt-stijl uit te werken. Jij krijgt voor je werk een paar mooie gratis fine-art foto’s van jezelf.

Wat is fine-art portretfotografie?

Fine-art portretfotografie is een genre binnen de fotografie dat zich richt op het creëren van artistieke portretten met een diepere emotionele lading. Het gaat ons daarbij niet alleen om het vastleggen van het uiterlijk van het model, maar ook om het overbrengen van een verhaal, een emotie of een bepaalde boodschap door middel van styling, compositie, belichting, en expressie van het model.

Shoot op TFP-basis

De shoot is op TFP-basis, wat betekent dat we beiden profiteren van elkaars talent en creativiteit zonder financiële verplichtingen. Als dank voor je deelname ontvang je kosteloos een selectie van de foto’s die we maken. Perfect om je portfolio uit te breiden of gewoon om te koesteren voor jezelf.

Een aantal voorbeelden van de stijl waarin we de foto’s willen maken.


Wil jij model staan?

Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van deze artistieke uitdaging, nodig ik je uit om contact met mij op te nemen via mijn e-mailadres studio@gertjanhermus.nl.

Vervolgens bespreken we onze wederzijdse wensen en voorwaarden.
Let op! Voor deze gratis fine-art shoot werken we uitsluitend samen met meerderjarige modellen (boven de 18).

Belangstelling als fotograaf?

Ben je fotograaf en heb je belangstelling voor fine-art portretfotografie? Dan is mijn workshop fine-art portret zeker iets voor jou!

error: