fbpx

Lezing straatfotografie

Lezing Straatfotografie

In deze lezing Straatfotografie geef ik mijn visie op dit genre binnen de fotografie. Ik laat in deze presentatie aan de hand van mijn eigen foto’s (waaronder veel nog niet gepubliceerd materiaal) alle aspecten van de straatfotografie aan bod komen. Omdat ik erg van interactie hou zal ik proberen om mijn toehoorders te betrekken bij de onderwerpen. De lezing wordt ondersteund door een uitgebreide professionele powerpointpresentatie. De lezing is geschikt voor fotoclubs, bedrijven en particulieren.

Deze lezing is bijvoorbeeld zeer geschikt bij aanvang van een project ‘straatfotografie’ van een fotoclub of fotokring.

Duur: 2 – 2,5 uur
Onderwerpen (onder andere):  wat is straatfotografie; geschiedenis; straatfotografie en de Wet; apparatuur en -instellingen; je houding als straatfotograaf, omgaan met agressie…
Verder laat ik vooral veel foto’s zien en geef ik ruimte om daar met elkaar over te praten.

 

lezing straatfotografie
Een deel van de toehoorders tijdens een lezing voor Fotoclub ‘t-Filter. Locatie: een zaaltje van wijkgebouw De Spil in Sneek.

(Foto: Jan Gras)

 

 

Workshop Straatfotografie

Door de lezing te combineren met een door mij georganiseerde Workshop Straatfotografie kan de theorie meteen in praktijk worden gebracht. De lezing en de workshop zijn natuurlijk ook afzonderlijk van elkaar te organiseren.

Fotobespreking

Verder is het mogelijk om me uit te nodigen als jurylid of als gast bij een fotobespreking tijdens een clubavond of -middag over dit onderwerp.

Prijzen en informatie

Prijzen: op aanvraag.
Mail, app of bel me om de mogelijkheden te bespreken: contactgegevens.

Bekijk mijn werk:

Straatfotografie
Straatportretten
Voorbijgangers

 

 

 

Bekijk mijn straatfotografie-portfolio:

 

 

 

Zoektermen:
Lezing straatfotografie
Lezing fotografie
Presentatie straatfotografie
Lezing fotoclub
error: