Kortingen en acties op camera’s en toebehoren

Ik krijg vaak de vraag of ik tips heb voor de aankoop van dingen. Wanneer je deelneemt aan een van mijn cursussen en workshops dan wil ik je best gratis advies geven. Ook bij het kopen van een camera of lens. Vervolgens loop je dan tegen de vraag aan wáár je het beste je spullen kunt aanschaffen. En zijn er nog wat kortingen te scoren?

Waar kopen?

Er zijn natuurlijk veel adressen waar je terecht kunt. Maar ik wil mensen alleen verwijzen naar een winkel waar ik zelf goede ervaringen mee heb. Ik heb zelf hele goede ervaringen met de webshop van CameraNu in Urk. Ze zijn goedkoop, snel en kundig. Bovendien hebben ze een chatfunctie op de website waardoor je 1-op-1 kunt communiceren met iemand van hen.

Je kunt op de genoemde webshop regelmatig profiteren van kortingen en acties op allerlei producten. Dat gaat soms om honderden euro’s.

Let op!

Controleer altijd of het product dat je aanschaft past bij de apparatuur die je al hebt. Ik heb de berichten op mijn blog met zorg samengesteld. Maar het kan bijvoorbeeld voorkomen dat specificaties op de website van de aanbieder in de loop van de tijd worden aangepast.

Alle kortingen op een rij bij CameraNu:

Als je op deze link of links klikt, dan ga je ook rechtsreeks naar kortingen op allerlei:

  • camera’s
  • objectieven
  • tekentabletten
  • led-panelen
  • flitsers
  • fototassen
  • enzovoort..
error: