Fotocursus voor bedrijven

Fotografie is overal. Ook in bedrijven wordt gebruik gemaakt van fotografie. Voor websites, publicaties en social media worden zelfgemaakte foto’s gebruikt of wordt een fotograaf ingehuurd. Door kennis van fotografie in eigen huis te halen krijgen projecten een snellere doorlooptijd. Bovendien kan er dan flink op de kosten worden bespaard. Met mijn incompany training fotografie krijgt uw personeel een goede en snelle introductie in de fotografie. Na de cursus kan het geleerde meteen in praktijk worden gebracht. Deze training kan ook worden georganiseerd als bedrijfsuitje of personeelsactiviteit.
Om elke deelnemer voldoende aandacht te kunnen geven hanteer ik in de meeste gevallen een maximale groepsgrootte van 8 personen. Individuele trainingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Kijk voor meer informatie op mijn pagina privélessen fotografie of privélessen beeldbewerking (Lightroom en Photoshop).

incompany training fotografie

Aangepast programma

Tijdens de incompany cursus fotografie ga ik speciaal in op de dingen die in jullie bedrijf spelen. Ik pas de praktijkvoorbeelden aan op de manier waarop jullie fotografie (willen gaan) gebruiken.

Cursusinhoud

Zoals gezegd kan ik de cursus geheel naar jullie wens invullen. Een aantal voorbeelden van de onderwerpen die behandeld kunnen worden:
De werking van een (jullie) fotocamera
Diafragma, sluitertijd en ISO
Juist scherpstellen
Licht meten en juist belichten
Compositie
RAW-bestanden bewerken
Beeldschermkalibratie
Foto’s bewerken in Lightroom en Photoshop
Enzovoort.

Lesmateriaal

Het lesmateriaal wordt volledig aangepast aan jullie wensen. De training kan op alle locaties in Nederland (en daarbuiten) worden verzorgd. Als workshop in 1 dag of dagdeel of als cursus die is verdeeld over meerdere dagen of avonden.

Offerte incompany training fotografie

Vul voor een vrijblijvende offerte op maat onderstaand formulier in. Je ontvangt dan zo gauw mogelijk een aanbieding in je mailbox. Als je specifieke wensen hebt dan kun je contact met me opnemen. Mail of bel me: contactpagina.

 

Mijn andere cursussen:

 

 

 

 

Zoekwoorden:
incompany cursus fotografie
workshop fotografie personeel
cursus fotografie voor personeel
inhouse cursus fotografie
incompany cursus fotografie Friesland
incompany training fotografie Friesland
activiteiten voor personeel fotografie
bedrijfsuitje fotografie
Personeelsactiviteit
Personeelsuitje Friesland
activiteit teambuilding Friesland
Sneek, Leeuwarden, Joure, Bolsward, Drachten
%d bloggers liken dit: