Ik ga verhuizen!

Groot nieuws! Na een aantal jaren gevestigd te zijn geweest aan de Simmerdyk in Sneek ga ik mijn studio verhuizen. En wel naar de Zeilmakersstraat 15, ook in Sneek.

Stappen maken

In de afgelopen periode is mijn studio verder geprofessionaliseerd. De combinatie van mijn manier van fotograferen en het geven van cursussen en workshops vroeg om een betere plek. Een flexibele ruimte met een mooie uitstraling.

Dus ga mijn spullen pakken. Mijn nieuwe onderkomen komt in het voormalige pand van Titan, vlakbij de afrit van de A7 naar de Hemmen. Je kunt vanaf de snelweg naar me zwaaien. Het is een zichtlocatie met uitzicht. Dat wil zeggen, het pand is goed te zien en ik heb vanuit het pand een prachtig uitzicht!

Goede bereikbaarheid

Mijn nieuwe bedrijfsruimte is goed bereikbaar. Het is goed te bereiken met het openbaar vervoer. En het ligt vlak aan de afrit van de A7. Bovendien zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen.

Welkom

Je bent vanaf 1 maart 2021 van harte welkom om te komen kijken. De koffie en thee staan klaar. En als je wilt dan kan ik je uitleggen wat ik voor je kan betekenen op het gebied van fotografie en cursussen. Zoals productfotografie, portretfotografie en nog veel meer. Maak van te voren wel even een afspraak. Want ik ben natuurlijk wel eens bezig voor of met een klant.

Mijn nieuwe adres:

Per 1 maart 2021:

Zeilmakersstraat 15
8601 WT Sneek
Telefoon: 06 1344 0603 (niet veranderd)

Bekijk de locatie op Google Maps.

Zeilmakersstraat 15 in Sneek (in de gauwigheid even een fotootje gemaakt met mijn telefoon. Er komt nog een uitgebreide serie).

ABONNEER JE GRATIS OP MIJN BLOG! 🔔

Vul je e-mailadres in. Dan ontvang je een seintje als ik een nieuw blogbericht publiceer.

Voeg je bij 39 andere abonnees

Geef een reactie

Een gedachte over “Ik ga verhuizen!”

error: