Gastenboek / guestbook

Dank je wel voor je bezoek aan het gastenboek van mijn website. Hier kun je lezen wat mensen vinden van mijn werk. Van de fotocursussen en workshops die ik verzorg. Maar ook van mijn fotografie en de website in zijn algemeen.

Jouw bericht in mijn gastenboek?

Misschien wil jij ook iets vertellen over je ervaringen met Studio Gert Jan Hermus? Dat mag een review zijn, of gewoon een leuk berichtje. Ik ben erg benieuwd naar jouw mening! Laat gerust een link achter naar jouw website of portfolio. Dat kan in mijn gastenboek via het formuliertje hieronder. En als je me écht wilt helpen dan kun je overwegen om een review op Google te plaatsen.

Blog

Ik publiceer regelmatig nieuwe foto’s en blogberichten, dus ik hoop je hier gauw terug te zien.


Maak een nieuw bericht / Post a new message

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat ik het beoordeeld heb.

Bedankt voor je bericht! 🙂

Gert Jan
145 berichten.
Dirk Baarda Dirk Baarda uit Sneek
Zes avonden met veel plezier de basiscursus fotografie gevolgd. Persoonlijke aandacht, behandelen van vele aspecten van fotografie, ervaringen delen met de mede-cursisten en de erg leuke en leerzame huiswerkopdrachten hebben er voor gezorgd dat het maken van betere foto's nu tot de mogelijkheden is gaan behoren. Wil je ook meer uit je camera halen dan is deze cursus zeker een aanrader!
Beheerdersantwoord van: Gert Jan Hermus
Dank je wel voor de mooie complimenten en voor de aanbeveling!
Marjorie Marjorie uit Vinkega
Bij Gert Jan heb ik een 1 daagse fotografie cursus gevolgd.
In 1 dag werd er in een klein groepje duidelijk verteld wat de basis is van de camera. Doordat het gegeven werd aan een klein groepje kreeg je duidelijke persoonlijk uitleg. Ik kijk er goed op terug. Een aanrader voor iedereen!
Beheerdersantwoord van: Gert Jan Hermus
Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn dat je een mooie dag hebt gehad!
Eddy van der Weide Eddy van der Weide uit Terherne
De 6 avonden basiscursus fotografie bij Gert Jan Hermus gevolgd, een leuke leerzame ontdekkingsreis met je eigen fototoestel. Perfecte groepsgrootte waarbij alle tijd voor persoonlijke aandacht, zeker een aanrader en ik kom zeker terug voor een vervolg.
Beheerdersantwoord van: Gert Jan Hermus
Hartelijk dank voor je review Eddy. Van harte welkom bij het vervolg!
Marike Marike uit Sintjohannesga
De basiscursus fotografie gevolgd en echt een aanrader! Na eerst alleen op automatisch te fotograferen nu in staat om zelf mijn camera in te stellen. Door de kleine groepjes en dus veel aandacht per persoon, ga je snel vooruit.
Beheerdersantwoord van: Gert Jan Hermus
Dank je wel voor je review Marike. Fijn dat je grote stappen hebt gemaakt!
Julia Kars Julia Kars uit Ossenzijl
Ik heb de 6-daagse basiscursus gevolgd en wauw, wat heb ik veel geleerd! De huiswerkopdrachten waren een goede stok achter de deur om te oefenen en erg leuk om te doen. De cursus is daarmee een goede mix tussen theorie en praktijk! De kwaliteit van m'n foto's zag ik met grote sprongen verbeteren. Bovendien waren de lessen gewoon echt leuk! Fijne sfeer, klein groepje, aandacht voor iedereen en alle ruimte voor vragen. Het kon gewoon niet beter! Ik ga zeker nog een vervolg doen!
Beheerdersantwoord van: Gert Jan Hermus
Wat een mooie woorden Julia! Fijn dat je zo veel geleerd hebt, Van harte welkom bij de vervolgcursus!
Klaas Schiphof Klaas Schiphof uit Harlingen
Van maart tot mei de Basiscursus Fotografie gevolgd bij Gert Jan Hermus. Superleuke en inspirerende cursus. Vooral vanwege de relaxte manier waarop Gert Jan de cursus geeft waarbij er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en ook door de inspiratie vanuit de mede-cursisten. Het was heel leerzaam. Veel geleerd ook over de beheersing van mijn fotocamera.
Beheerdersantwoord van: Gert Jan Hermus
Dank je wel voor je mooie woorden Klaas!
Arend van der Veen Arend van der Veen uit Houtigehage
Op een een spiegelreflex camera zitten diverse functies die essentieel zijn om de meeste prachtige foto's te maken. Het punt is natuurlijk wel hoe je met die functies om moet gaan en hoe te gebruiken , tenminste zo ging het mij. Ja wat kan ik er allemaal mee. Om je camera te begrijpen komt meer bij kijken dan alleen de automaat functies te gebruiken. Gert Jan Hermus weet de basis kennis , de betekenis en het hanteren van de camera in een 6 tal lessen op een leuke manier over te brengen. Met de huiswerkopdrachten daagt hij je uit om de behandelde materie uit te proberen . Je ziet jezelf vorderingen maken waardoor je nog meer aardigheid krijgt in het maken van mooie plaatjes. Ik heb genoten van de lessen en er veel van geleerd, zeker een aanrader.
Beheerdersantwoord van: Gert Jan Hermus
Dank je wel voor je mooie review Arend. Fijn dat je ervan genoten hebt!
Inge Inge uit Kollumerzwaag
In 1 dag de basis van fotografie aanleren; bij Gert Jan kan het! In een ochtend alle theorie behandelen en meteen met praktijk verweven. 's Middags naar buiten om het nogmaals in praktijk te brengen. Na zo'n dag ben je meteen een stuk zekerder met je camera, en weet je wat je uit de camera kan halen! Erg tof!!!
Beheerdersantwoord van: Gert Jan Hermus
Dank je wel voor je mooie beoordeling Inge. Fijn dat je zo tevreden bent!
Julian van dijk Julian van dijk uit Ouwsterhaule
Ik heb een fotografie beginners cursus gevolgd. Leuke cursusdag gehad veel aan gehad na 1 dag.
nu de camera zelf in kunnen stellen helemaal blij mee!!
Beheerdersantwoord van: Gert Jan Hermus
Fijn dat je tevreden bent over de cursus. Ik wens je veel plezier met de fotografie!
Christina Christina uit Harlingen
Wat kijk ik terug op hele mooie leerzame weken.
Ik zal het wel missen de gezelligheid en het warme welkomgevoel.
Alles wordt met liefde en passie overgedragen, echt een vakman !
Mocht je ergens tegen aan lopen dan kan je de vraag stellen en krijg je altijd een goed uitleg terug.
Helaas gingen de weken zo voorbij maar ben weer veel informatie rijker die ik voor de cursus niet wist.
Ook kijk ik anders naar foto’s nu ik de basiscursus heb gevolgd.
Ik sta te trappelen om de vervolgcursus te doen.
Onwijs bedankt en tot snel 😘
Beheerdersantwoord van: Gert Jan Hermus
Dank je wel voor je mooie woorden Christina. Wat een complimenten! Ik ben blij dat je het leuk hebt gevonden. Ik van mijn kant vond het erg gezellig om jou er bij te hebben in de basiscursus.
Succes met je fotografie en tot ziens in de vervolgcursus! 👍
Tom Fekkes Tom Fekkes uit Achlum
Onbekend maakt onbemind. Dat geldt voor mijn relatie met de reportageflitser. Dus tijd voor een workshop. Snel werd alles duidelijk. Gert Jan beschikt over de gave om onleesbare handleidingen te vertalen naar de praktijk. Ik werd steeds enthousiaster.
Tijdens de workshop begaf het klepje van het batterijcompartiment van mijn flitser, dus tijd voor een andere MET High Speed Sync. Ik flits er inmiddels lustig op los!!!!
Esther Esther uit Anna Paulowna
Een zeer leuke en inspirerende privé workshop precies afgepast op onze vraag. Gert Jan geeft duidelijke informatie/theorie die goed toepasbaar is. Hij staat open voor vragen en creëert een fijne sfeer. Door deze workshop heb ik, dankzij Gert Jan, mijn speedlight goed leren kennen!
Judith Blaauw Judith Blaauw uit Sneek
Zoveel kennis in 1 man! Gert Jan staat altijd klaar met tips en hulp om het beste uit jezelf en (vooral) je camera te halen 😁
Al mijn vragen weet hij te beantwoorden en met praktische oefeningen geeft hij zijn kennis door ❤️
Gert Jan is een absolute aanrader om fotografie van te leren!
Beheerdersantwoord van: Gert Jan Hermus
Dank je wel voor je mooie review. Ik hoop dat je er veel plezier aan zult beleven. Ik houd je website www.debeschrijfster.nl in de gaten! 😊
Alie Maeyke Alie Maeyke uit Heeg
De basiscursus fotografie is een absolute aanrader, de cursus wordt gehouden in kleine groepjes waardoor er veel persoonlijke aandacht voor jou en je camera is!
Zeker een aanrader voor wanneer je meer uit je camera wilt halen!
Beheerdersantwoord van: Gert Jan Hermus
Dank je wel voor je positieve review Alie Maeyke. Fijn dat je het zo hebt ervaren!
W. Bosch W. Bosch
De basiscursusfotografie heb ik met plezier gevolgd.
Tijdens de bijeenkomsten werd heldere uitleg gegeven van de onderwerpen die aan de orde zouden komen. Daarna kregen we praktijkopdrachten mee naar huis voor de komende week. (soms wel eens te kort) De gemaakte praktijkopdrachten werden in de eerst volgende bijeenkomst besproken. Daarbij werd iedereen in zijn waarde gelaten. In het verleden heb ik al eens een basiscursus elders gevolgd, maar die kan niet in de schaduw staan van deze cursus.
Zeker aan aanrader voor wie meer uit zijn camera wil halen dan het geijkte 'kiekje'.
Beheerdersantwoord van: Gert Jan Hermus
Wat een mooie review! Ik ben blij dat mijn cursus je zo goed is bevallen.
Jaap Reijenga Jaap Reijenga uit Heeg
Een hartstikke leuke en leerzame cursus basis-fotografie gehad. Veel geleerd over het maken van een mooie foto's en de werking van een camera. Met name hoe je meer uit je camera kunt halen.
Omdat de cursus gedaan wordt in kleine groepjes (6 personen) is er veel persoonlijke aandacht door een sympathieke/deskundige docent.
Kortom: Een echte aanrader deze cursus!!!
Beheerdersantwoord van: Gert Jan Hermus
Hartelijk dank voor je mooie woorden Jaap. Fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier gewenst met de fotografie!
Titia Titia uit Sneek
Wat jammer dat de cursus fotografie (6 avonden) alweer voorbij is! In een hele fijne sfeer is er aandacht besteed aan theorie en praktijk. Ik heb veel geleerd!!

Gert Jan, je bent een zeer plezierige ‘docent’ met veel ervaring/deskundigheid! Alle vragen (6 deelnemers met verschillende toestellen) kon je beantwoorden en de feedback op onze foto’s was ook goed. Wat zie jij veel in een foto!
Kortom; zeer aan te bevelen cursus!
Beheerdersantwoord van: Gert Jan Hermus
Dank je wel voor je uitgebreide bericht. En voor de complimenten!
Het was een plezier om je erbij te hebben. Ik hoop dat ik jouw foto's nog eens online zie verschijnen. Want je hebt talent.
Succes en vooral veel plezier gewenst met je fotografie.
Alida Alida uit Nijkerk
Wat zeggen deze foto's veel.. Prachtig! Zelf zie ook zo vaak een fotomoment maar baal nog meer als ik geen foto heb kunnen nemen. Moment opnames die niet meer terug komen.. Ga zo door.. 👌👍
phoenix wessels phoenix wessels uit amsterdam
Bij Gert Jan had ik mijn eerste professionele fotoshoot en hij liet me erg comfortabel voelen en was erg duidelijk. Ik ben daarom ook erg tevreden met mijn fotos!
Miranda Regeling Miranda Regeling uit Balk
Wat was het een leerzame, leuke dag! Ik heb de basiscursus fotografie in 1 dag gedaan. Graag wilde ik meer te weten komen over de werking van mijn camera.
Gert Jan is super leuke, sympathieke man die de tijd neemt om je alles zo goed mogelijk uit te leggen. Door deze dag ben ik ook meer geïnteresseerd geraakt in fotografie!
Elske Elske uit Reduzum
Afgelopen vrijdag met een leuk groepje mensen de eendaagse fotocursus gevolgd. Heel veel informatie gekregen en mijn fototoestel beter leren kennen. Het was een erg gezellige dag, waarin ik heel veel heb geleerd. En nu is het zaak om de informatie die ik heb gekregen, te oefenen in de praktijk.
Gert Jan is een leuke docent, die je op een boeiende meeneemt in de fotografie.
Tom Fekkes Tom Fekkes uit Achlum
Op 28-8-21 heb ik de cursus straatfotografie gevolgd bij Gert Jan. Ik heb een fantastische middag gehad. Tussen neus en lippen door krijg je ontzettend veel tips die maken dat je je steeds bewuster wordt van waar je mee bezig bent. Zowel de beginnende als de meer ervaren fotograaf hebben veel aan deze workshop. Kortom, een echte aanrader voor iedereen die deze vorm van fotografie wil beoefenen. Bovendien is Gert Jan een bijzonder innemend mens.
Trynke Akkerman Trynke Akkerman uit Ouwsterhaule
Ik heb 6 lessen Basisfotografie bij je gevolgd Gert Jan en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Ik gebruik mijn camera nu op een andere manier, veel bewuster, al is het nog best wel lastig om snel een spontane foto te maken met de juiste instellingen. Dus blijven oefenen!
Ik heb heel veel geleerd, hartelijk dank daarvoor!
Cas Beumer Cas Beumer uit Zwijndrecht
Goedemiddag GertJan. Ik heb eens naar je zwart-wit straatfoto’s gekeken. In één woord ‘geweldig’.
Ik ben de brutaliteit een beetje verleerd. Ik fotografeer vanaf mijn veertiende jaar, ben nu 81 en nog steeds kan ik er geen genoeg van krijgen. Maar jouw foto’s, subliem, in één woord. Zwart-wit heeft toch juist iets meer dan kleur. Het lijkt of je in grijs veel meer “kleur” hebt. Je begrijpt mij vast wel
Beheerdersantwoord van: Gert Jan Hermus
Dag Cas,

Hartelijk dank voor je mooie complimenten. Ik begrijp je volkomen!
Ik hoop dat je nog lang van deze prachtige hobby mag genieten!
Andries Groen Andries Groen uit Workum
Onlangs een geweldige basis cursus fotografie gevolgd, heel veel geleerd en Gert Jan is een uitstekende presentator, nu ik meer te weten ben gekomen over diafragma, sluitertijden en iso maak ik betere foto’s.
Bedankt Gert Jan.
wianda ritsema wianda ritsema uit Drachten
Zaterdag 12 dec aan een dagcursus basisfotografie deelgenomen. Het was een leerzame en ontspannen dag. Veel tips en trucs gekregen over hoe je je camera kan instellen bij verschillende situaties. Uitleg is duidelijk en er is veel ruimte voor vragen. Al met al een zeer geslaagde dag....op naar de volgende workshops.
Erik Meindertsma Erik Meindertsma uit Burum
Gert Jan,
Afgelopen zaterdag een erg leerzame en leuke 1 daagse cursus.gehad. Veel dingen waren mij niet onbekend, maar met jouw theorie en uitleg wordt het allemaal nog duidelijker. Het werken met de verschillende instellingen op de camera zijn nu veel duidelijker. Ik verwacht dat dit me weer een stap verder brengt in deze leuke hobby. Het was ook een erg leuke groep deelnemers en weet zeker dat ze een hoop van jouw hebben geleerd.
Heel erg bedankt voor deze dag.

Erik
Pieter Pieter uit Ijlst
Bedankt voor de leerzame dag. Kleine groepen zorgen voor goede interactie.
Alle tijd voor vragen tussendoor en duidelijke antwoorden op die vragen.

Ik ga zeker voor een volgende cursus
Leonie van der Burg Leonie van der Burg uit Sneek
Beste Gert Jan en beste nieuwe cursisten

Ik heb de afgelopen weken met heel veel plezier de basis cursus fotografie gevolgd. Veel geleerd, prettig dat voor iedereen tijd en aandacht was en dat Gert Jan de moeite neemt voor elke camera(vrouw/man) apart de functies van haar/zijn camera uit te leggen. Herhaling als we het niet snappen en humor en geduld. Ik zeg deze cursus is een (coronaproof) aanrader.
Esther Esther uit Sneek
Onlangs heb ik geheel blanco de basis cursus fotografie bij Gert- Jan Hermus in sneek gevolgd. Ik ging er heen om mijn camera te leren kennen en de mogelijkheden die ik heb met mijn camera.
De cursus heeft mijn interesse in fotografie nog meer versterkt en is door de cursus nog groter geworden. Ik heb ontdekt dat ik met het juiste gebruik echt mooie foto’s kan maken. De cursus is een aanrader. En ik zou als mensen me vragen of het wat is deze cursus zeker aanbevelen.
Joost Joost uit Amersfoort
Mooie basis cursus dag gehad. Met veel geduld en individuele aandacht neemt Gert Jan je mee in het ontdekken van je camera. Na deze dag is de automatische stand verleden tijd. Echt een cursus waar je heel veel aan hebt.
Sietske de Groot Sietske de Groot uit Woudsend
Bij de Orchideeën hoeve heb ik een fotocursus gedaan, wat een mooie lokatie prachtig ,en wat kon je daar mooie foto, s maken heb veel geleerd en wil graag nog eens een cursus doen, bedankt Gert Jan
Nathalie Nathalie uit Heerenveen
Ik heb de basiscursus bij Gert Jan gedaan, welke ik erg kan aanraden om de basis te leren en aan de slag te gaan met je hobby. Duidelijke uitleg tijdens de les met theorie en vooral ook veel geleerd aan de hand van elkaars foto’s. Daarnaast zijn de lessen in kleine groepen met veel ruimte voor aandacht en diepgang.
Siska de Roos Siska de Roos uit Hindeloopen
Ontzettend leuke groepslessen gehad voor de basiscursus. Heel erg veel geleerd over mijn camera die ik al bijna 7 jaar heb! Meer inzicht in het fotograferen gekregen met mooie voorbeelden van Gert Jan zelf en natuurlijk heel erg leuk om ook de foto dagboeken van anderen te zien.
Annet Hoogland Annet Hoogland uit Sneek
Ik heb onlangs met veel plezier de gevorderden fotocursus gevolgd. Het waren 5 workshops. Naast de theorie hebben we ook veel geoefend. Ik kan nu veel beter met mijn camera overweg. Mijn foto's zijn nu veel mooier. We hadden een gezellig groepje. De cursus is kleinschalig waardoor er voldoende persoonlijke aandacht is.
Antsje Shoenmakers Antsje Shoenmakers uit Eastermar
De afgelopen weken heb ik deelgenomen aan de cursus voor gevorderden, bestaande uit vijf workshop. Het waren vijf leerzame en aangename workshops. Als het weer een keer uitkomt doe ik zeker weer mee.
Nieske Nieske uit Wirdum
Heb eerst de cursus basisfotografie gedaan en daarna cursus gevorderden heb veel geleerd , Gert Jan vertelde alles op een heel rustige manier.
En we hadden een heel gezellige ploegje. Kijk er met plezier op terug.
Janke Janke uit Sint Nicolaasga
Onlangs heb ik in ontspannen sfeer de basiscursus fotografie gevolgd
Ik leerde de fijne kneepjes van de instellingen
Ik ga nu met plezier de natuur in met mijn camera en met veel oefenen worden de resultaten steeds beter.
Jan de Jong Jan de Jong uit Lemmer
Zeer leerzame workshop gehad.
Professioneel en informatief.
Jacob van der Berg Jacob van der Berg uit Tjalleberd
Leuke cursus!
Heb gisteren de dagcursus basis fotografie bij Gert-Jan gedaan. Hele nuttige dingen opgestoken. En een hele goede relaxte sfeer.
Zeker een aanrader voor de beginnende hobby-fotograaf!
Martina van der Wey Martina van der Wey uit Wommels
Nog niet zo lang geleden een 1 daagse fotocursus gevolgd bij Gert Jan Hermus. Het is echt een aanrader voor de startende hobby fotograaf. Gert Jan legt helder uit wat alle ingewikkelde kreten betekenen. Je ontvangt ook een overzichtelijk naslagwerk waarmee je na de cursus goed uit de voeten kunt. De cursus heeft bij mij een vuurtje aangewakkerd waardoor ik nu anders naar dingen kijk. De cursus heeft ervoor gezorgd dat ik nu vaker mijn camera mee neem op stap.
peter van Rijswijk peter van Rijswijk uit Leersum
Dit vind ik straatfotografie schitterende foto,s die spreken mij echt aan.
ik ben zelf ook een beetje aan het experimenteren met straat fotografie,ik fotografeer met een fujifilm de X-T10. groet peter van rijswijk
Ilse Elkerbout Ilse Elkerbout uit Dronrijp
Vorige week heb ik de basiscursus fotografie bij Gert Jan afgerond. Tijdens de start van de cursus was een plaatje schieten op de automatische stand te doen, maar daar was dan ook wel alles mee gezegd. Na 6 informatieve en zeer leerzame lessen, ken ik nu de ins en outs van mijn camera en heb ik geleerd professioneler te fotograferen. Hetgeen wat ik de afgelopen weken heb geleerd, kan ik nu goed toepassen in mijn werk. Een grote aanrader voor eenieder die van fotografie houdt!
Sytske Sybrandy Sytske Sybrandy uit IJlst
De basiscursus fotografie gevolgd, 6 leuke leerzame lessen met veel persoonlijke aandacht, ook voor een leek zoals ikzelf was dit goed te doen.
Marijke de Boer Marijke de Boer uit Koudum
Een privé les 'straatfotografie' van Gert Jan gehad.
Zo lopende weg door Sneek heeft Gert Jan veel kennis gedeeld het was zeer leerzaam.
Ook informatie gekregen over de functies van mijn toestel wat mij meer inzicht geeft in de camera.
Er komt zeker eens een vervolg!!
Bedankt Gert Jan !
Roelof Roelof uit wommels
kortgeleden op bijzonder prettige wijze en cursus gevolgd bij Gert Jan. Buitengewoon informatief en leerzaam, maar daarnaast vooral ook in een gezellig en ongedwongen sfeertje. Voor de goedwillende amateur ideaal om een stapje verder te komen.
Leah Leah uit Sneek
Basiscursus fotografie is zeker een aanrader als je jezelf meer wilt verdiepen in de mogelijkheden van je camera. Op die manier leer je beter omgaan met je camera waardoor je natuurlijk mooiere plaatjes kunt schieten.
Ik vind dat je veel persoonlijke aandacht kreeg en er een leuke sfeer hing. Gert Jan is geduldig en kan het erg leuk overbrengen! Ik heb er veel aan gehad en wil nu graag een nieuwe camera kopen om er nog beter mee bezig te kunnen gaan. Ook hier heeft Gert Jan mij tips bij gegeven wat betreft zijn ervaringen en wat voor type camera ik eventueel zou kunnen aanschaffen. Nogmaals erg tevreden en wie weet tot een volgende keer! Bedankt Gert Jan!
Nynke de Vries Nynke de Vries uit Witmarsum
Vanochtend de laatste lessen afgerond van de basiscursus. Vanwege corona een beetje later maar door aanpassingen van de ruimte en aantal personen het gelukkig kunnen afronden heel erg blij mee! Vond het echt super! Gert Jan is zeer enthousiast en zorgt ervoor dat iedereen het snapt veel persoonlijke aandacht ook voor alle verschillende merken camera's. Goede gezellige sfeer kleine groep je kunt alles zeggen en vragen! Zeer veel geleerd en heel erg blij dat ik dit gevolgd heb. Bedankt Gert Jan!
Nynke Nynke
Vorige week heb ik de beginnerscursus afgerond bij Gert Jan. Hij heeft daarbij alle moeite gedaan om deze te realiseren in deze Corona tijd. Alle cursus deelnemers werden opgedeeld zodat we met 2 personen bijna privé les kregen. Ik vond het een zeer boeiende cursus en ik heb daarbij veel geleerd over mijn eigen camera en de mogelijkheden. Gert Jan is enthousiast en daagt je uit om dingen uit te proberen met je camera. Er was veel individuele aandacht.
Gert Jan bedankt en tot ziens bij een volgende vervolg cursus.
Truus Phielix Truus Phielix uit Sint Nicolaasga
Ook ik heb de beginnerscursus fotografie afgerond. Een boeiende cursus met veel leermomenten. In een kleine groep met cursisten kun je veel van elkaar leren en van je camera. Gert Jan is een prima cursusleider met veel aandacht voor iedereen en hij heeft geduld. Echt een aanrader!!

Wil je ook een cursus volgen?

Ben je na het lezen van mijn gastenboek ook overtuigd? Bekijk mijn volledige cursusaanbod:

https://gertjanhermus.nl/fotocursussen-en-workshops
error: