Gratis fotoshoot of modelshoot


Gratis portret- of modelshoot

Ik wil de komende tijd weer wat tijd vrij maken om mijn portretportfolio uit te breiden. Totdat het weer wat beter wordt  en we weer naar buiten kunnen voor een modelshoot, wil ik in mijn studio portretten maken volgens het TFP-principe dat in hieronder uitleg.
Wil jij op korte termijn een keer gratis voor mijn camera staan voor een portret-shoot, mail me dan even via info@gertjanhermus.nl

In het voorjaar en in de zomer ga ik weer naar buiten om modelshoots te doen. Als het zover is dan zal ik het hier op mijn website aankondigen. Hou het dus in de gaten zou ik zeggen!

Portret- of modelshoot op TFP-basis

Ben jij een (beginnend) model en wil je jouw modelportfolio starten of updaten? Misschien lijkt het je leuk om een keer in een gratis fotoshoot of modelshoot voor mij en mijn camera te poseren. Ik doe dat regelmatig op basis van Time For Print  (TFP), ook wel Time for Portfolio genoemd. Dat betekent dat jij gratis poseert en dat ik op mijn beurt ook geen tarief bereken voor mijn fotodiensten. Bovendien krijg jij gratis een aantal van de mooiste foto’s die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor de start of de uitbreiding van jouw modelportfolio.

Ook als je geen model bent kun je in aanmerking komen voor een gratis portretsessie. Zo’n sessie moet dan wel passen in mijn portfolio. Ik fotografeer op TFP-basis geen kinderen.

Ervaring niet nodig

Natuurlijk gebeurt alles in nauw overleg met jou. Sterker nog, ik vind het leuk als je zelf interessante of ‘gekke’ ideeën hebt wat de fotoshoot aangaat. Wellicht weet je een leuke locatie. En maak je geen zorgen als je geen of weinig ervaring hebt. Ik sleep je er wel doorheen! 😉

Gratis fotoshoot of modelshoot

Interesse in zo’n gratis modelshoot? Stuur dan gauw een mailtje met je ideeën of vragen info@gertjanhermus.nl

Ik neem dan zo gauw mogelijk contact met je om de zaken door te spreken.

 

Gratis fotoshoot TFP

Gratis fotoshoot in Friesland.
Gratis fotoshoot in Sneek.
Fotomodel Friesland TFP
Fotomodel Sneek TFP
Fotograaf Friesland TFP
Fotograaf Sneek TFP

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *