Gratis fotoshoot of modelshoot

Ik heb momenteel weer wat tijd om af en toe een gratis portretshoot, modelshoot of fotoshoot te doen op basis van Time for Print (TFP). Ook als je geen model bent maar gewoon een paar leuke foto’s van jezelf wilt hebben, kun je in aanmerking komen voor een gratis portretsessie. Zo’n sessie moet dan wel passen in mijn portfolio. Ik fotografeer op TFP-basis geen minderjarigen.

Portret- of modelshoot op TFP-basis

Een fotoshoot op basis van Time for Print wil zeggen dat jij gratis poseert en dat ik op mijn beurt ook geen tarief bereken voor mijn fotodiensten. Bovendien krijg jij gratis een aantal van de mooiste foto’s die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor de start of de uitbreiding van jouw modelportfolio of als profielfoto.

Ervaring niet nodig

Natuurlijk gebeurt alles in nauw overleg met jou. Sterker nog, ik vind het leuk als je zelf interessante of ‘gekke’ ideeën hebt wat de fotoshoot aangaat. Wellicht weet je een leuke locatie. En maak je geen zorgen als je geen of weinig ervaring hebt. Ik sleep je er wel doorheen! 😉

Gratis fotoshoot of modelshoot

Interesse in zo’n gratis portret- of modelshoot? Vul dan onderstaand formulier in. Ik neem dan zo gauw mogelijk contact met je om de zaken door te spreken.

 

Gratis fotoshoot TFP

 

 

 

 

 

Zoekwoorden:

Gratis fotoshoot in Friesland.
Gratis fotoshoot in Sneek.
Fotomodel Friesland TFP
Fotomodel Sneek TFP
Fotograaf Friesland TFP
Fotograaf Sneek TFP
%d bloggers liken dit: