Gratis fotoshoot of modelshoot


Ik wil de komende tijd weer wat tijd vrijmaken om mijn portfolio portret- en modelfotografie uit te breiden. Ben jij een (beginnend) model en wil je jouw modelportfolio starten of updaten? Misschien lijkt het je leuk om een keer in een gratis fotoshoot of modelshoot voor mij en mijn camera te poseren. Ik doe dat regelmatig op basis van Time For Print  (TFP), ook wel Time for Portfolio genoemd. Dat betekent dat jij gratis poseert en dat ik op mijn beurt ook geen tarief bereken voor mijn fotodiensten. Bovendien krijg jij gratis een aantal van de mooiste foto’s die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor de start of de uitbreiding van jouw modelportfolio.

Ook als je geen model bent kun je in aanmerking komen voor een gratis portretsessie. Zo’n sessie moet dan wel passen in mijn portfolio. Informeer er vrijblijvend naar!

Ervaring niet nodig

Natuurlijk gebeurt alles in nauw overleg met jou. Sterker nog, ik vind het leuk als je zelf interessante of ‘gekke’ ideeën hebt wat de fotoshoot aangaat. Wellicht weet je een leuke locatie. En maak je geen zorgen als je geen of weinig ervaring hebt. Ik sleep je er wel doorheen! 😉

Gratis fotoshoot of modelshoot

Interesse in zo’n gratis modelshoot? Stuur dan gauw een mailtje met je ideeën of vragen info@gertjanhermus.nl

Ik neem dan zo gauw mogelijk contact met je om de zaken door te spreken.

 

Gratis fotoshoot TFP

 
 

Gratis fotoshoot in Friesland.
Gratis fotoshoot in Sneek.
Fotomodel Friesland TFP
Fotomodel Sneek TFP
Fotograaf Friesland TFP
Fotograaf Sneek TFP

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *