fbpx

Praktijkles fotografie – fotowandeling

Leer beter fotograferen tijdens een afwisselende fotowandeling. Tijdens deze workshop leer je gaandeweg welke camera-instellingen zoals sluitertijd en diafragma je kunt gebruiken en waar je op moet letten qua scherpstellen, compositie en standpunt. En natuurlijk krijg je tijdens deze praktijkles fotografie allerlei tips en trucs en antwoord op al je vragen. De groepjes zijn altijd klein, want ik wil elke deelnemer voldoende persoonlijke aandacht kunnen geven. Om mee te doen hoef je helemaal geen kennis van fotografie te hebben, dit is een echte beginners workshop.

Fotowandeling (ook wel photowalk)

Ik trakteer op koffie of iets anders lekkers en ik gids jullie door ons fotojachtgebied. Tijdens deze gezamenlijke fotowandeling is er alle tijd om te fotograferen. Daarom lopen we geen grote afstanden: ongeveer 1 tot maximaal 4 km. We gaan op zoek naar fotogenieke onderwerpen en situaties.

Wat heb je nodig?

Voor deze workshop is elke camera geschikt: een spiegelreflexcamera, een compactcamera, een systeemcamera of meetzoekercamera. Elk merk is welkom en je kunt ook met een heel simpele camera goed fotograferen!
Het is wel handig als je een beetje kunt omgaan met je apparatuur, maar verder heb je geen voorkennis nodig.

Verder zijn een paar goede stevige schoenen wel aan te raden en natuurlijk bij het weer passende kleding.

Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen € 65,- per persoon (inclusief consumptie).
De workshop  is van 13:00 tot 16:00 uur.
De datum wordt in overleg met de deelnemers vastgesteld.

 

cursus fotografie Sneek

Datum en plaats

De plaats en de datum worden in overleg met de deelnemers vastgesteld

Andere wandelingen

De fotowandelingen zijn een regelmatig terugkerend onderdeel in mijn cursusaanbod. De wandelingen zijn meestal gekoppeld aan een thema, zoals winter, herfst of stads- en dorpstaferelen. Maar er is ook een speciale workshop in de Orchideeënhoeve in Luttelgeest. Daar kun je overdekt maar bij daglicht fotograferen. Als je speciaal geïnteresseerd bent in straatfotografie dan moet je zeker mijn workshop straatfotografie even bekijken. Het gaat hierbij niet perse om het wandelen, maar we zoeken nadrukkelijk het beoogde onderwerp op. Afhankelijk van het weer en de stand van de natuur wissel ik van onderwerp. We gaan 3 à 4 uren met elkaar op stap, met maximaal 6 deelnemers.

Wil je graag met een eigen groepje wandelen (bijvoorbeeld met buren, vrienden, familie, fotoclub of als creatief personeelsuitje) dan kun je het beste even contact met me opnemen, dan gaan we in overleg iets moois organiseren.

 

Fotowandeling photowalk
Een groepje van een eerdere fotowandeling. (Foto: Jeroen van der Kallen)

 

Informatie- en opgaveformulier:

Ik reageer op elk bericht. Kijk even in je spam-box als je geen reactie van me krijgt in je inbox.

 

 

Wil je een fotocursus, een workshop of een privéles volgen?

Bekijk hier mijn totale cursusaanbod!

 

 

 

zoekwoorden:

wandelen fotografie
wandelen natuur workshop fotografie
personeelsuitje Friesland
error: Content is protected !!