Fotoreparatie en oude foto’s herstellen

Breng jouw oude foto’s weer tot leven met de toonaangevende fotorestauratie-services van Studio Gert Jan Hermus. Heb je oude en beschadigde foto’s van dierbare momenten uit je leven? Studio Gert Jan Hermus kan de pracht van vervlogen tijden nieuw leven in blazen! Ik kan je oude foto’s herstellen en repareren, waardoor ze er weer uit zien als nieuw. Reparatie en restauratie van oude foto’s? In mijn studio in Sneek ben je aan het juiste adres.

Laat uw herinneringen tot leven komen!

Wat houdt fotorestauratie precies in? Met behulp van geavanceerde technologie en deskundig vakmanschap worden beschadigde, verkleurde of versleten foto’s omgetoverd naar hun oorspronkelijke staat. Door het verwijderen van scheuren, rimpels, vlekken en krassen, worden je afbeeldingen nieuw leven ingeblazen. Bovendien verbeter ik de kleurverzadiging, scherpte en helderheid met een vaak verbluffend resultaat.

Fotoreparatie en restauratie bij Studio Gert Jan Hermus

Maar waarom zou je juist voor Studio Gert Jan Hermus kiezen?

 • Expertise in fotorestauratie
  Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van fotorestauratie, heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd. Ik begrijp de complexiteit van oude foto’s en weet precies hoe ik deze moet behandelen om de beste resultaten te behalen.
 • Geavanceerde technologie
  Mijn fotostudio is uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van beeldherstel. Van digitale scans tot geavanceerde software, ik maak gebruik van de beste hulpmiddelen om je foto’s te herstellen en te repareren.
 • Maatwerkoplossingen
  Ik begrijp dat elke foto uniek is en speciale aandacht verdient. Daarom bied ik maatwerkoplossingen om aan al jouw specifieke wensen en behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het herstellen van een scheur, het verwijderen van krassen of het verbeteren van de kleuren, ik pas mijn restauratietechnieken aan om ervoor te zorgen dat de foto precies wordt zoals jij het wilt.
 • Korte doorlooptijden
  Ik snap dat u jouw foto’s niet lang wilt missen. Daarom streef ik ernaar om snelle doorlooptijden te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Je kunt erop vertrouwen dat je foto binnen de kortste keren weer in je handen is.
 • Tevredenheidsgarantie
  Ik streef we naar de hoogste klanttevredenheid en wil dat je volledig tevreden bent met het resultaat van je gerestaureerde foto. Daarom bied ik een tevredenheidsgarantie. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, zal ik er alles aan doen om het naar jouw wens aan te passen.

Fotoreparatie op een rij

 • Verwijderen van vlekken, krassen en beschadigingen.
 • Kleurcorrectie en verbetering van de beeldkwaliteit.
 • Gaten en scheuren herstellen.
 • Repareren van ontbrekende delen.
 • Rode ogen verwijderen.
 • Herstel van oude familieportretten en dierbare momenten.

Enkele voorbeelden

Fotoreparatie in Sneek Friesland restauratie van oude foto
De originele foto, de gerestaureerde foto en de ingekleurde variant.

Wat kost het restaureren van een foto?

Fotoreparatie en restauratie kan al vanaf 35 euro per foto. De prijs hangt onder andere af van de complexiteit van de restauratie. Ook het aantal foto’s is van belang. Neem gerust contact met me op om een en ander te bespreken.

Contact en informatie

Mail me via:
studio@gertjanhermus.nl

Ik reageer altijd binnen 24 uur. Controleer je spambox even als je geen antwoord ontvangt.

Bellen of appen mag natuurlijk ook:
06 1344 0603


Studio Gert Jan Hermus in Sneek voor:

 • Fotoreparatie in Sneek.
 • Oude foto’s repareren in Friesland.
 • Foto’s herstellen en inkleuren.
 • Oude foto’s inkleuren.
 • Verbeteren van oude foto’s.
 • Verkleurde foto’s herstellen.
 • Friesland oude foto’s restaureren.
 • Foto krassen verwijderen Friesland.

Zelf leren photoshoppen?

Bekijk dan mijn privéles photoshop.

error: