Fotomodel gevraagd voor langdurige (betaalde) samenwerking

Studio Gert Jan Hermus is een bekende fotostudio in het noorden van het land. Naast de productie van commercieel werk, organiseert mijn instituut het hele jaar door fotocursussen, workshops en privélessen. Ik ben het hele jaar door op zoek naar serieuze samenwerking met fotomodellen die model willen staan tijdens de workshops. Dus: fotomodel gezocht!

Fotomodellen gevraagd voor betaalde samenwerking

Om de workshops studio- en modelfotografie naar een hoger niveau te tillen, ben ik op zoek naar een of twee modellen waarmee ik die workshops samen kan organiseren. Ik ben dus op zoek naar een langdurige samenwerking waarbij de financiële opbrengsten op een eerlijke manier worden verdeeld.

Workshops modelfotografie bij fotoclubs

Veel fotoclubs worstelen met het idee wat ze voor hun leden kunnen organiseren. Portret- en modelfotografie zijn erg populair. Ik ga binnenkort die clubs aanschrijven met een aanbod om workshops bij hen op locatie te gaan verzorgen. En ik wil daarbij samenwerken met een vast team fotomodellen.

Samenwerking en gedeelde opbrengst

Als model krijg jij inspraak in de manier waarop we de workshops inhoudelijk vorm gaan geven. Dat betekent dus dat er een professionele en creatieve houding van je wordt verwacht. Het is de bedoeling dat we mijn vakkennis en naamsbekendheid als fotograaf gaan combineren met jouw vakkennis als model. Vervolgens gaan we de markt op als team. Doelgroep: amateurfotografen en fotografen die zich professioneel willen bekwamen in portret- en modelfotografie.

Mijn werk

Je kunt mijn werk en activiteiten bekijken op deze website:

Bijvoorbeeld mijn portretten.

en mijn workshops en cursussen.

En op mijn socials:

Instagram: https://www.instagram.com/gertjanhermus/

facebook: https://www.facebook.com/gertjanhermus/

Reageren

Als je geïnteresseerd bent in deze samenwerking nodig ik je uit om te reageren via mail: gertjan@gertjanhermus.nl

Vertel wat je te bieden hebt (link naar portfolio?) en wat je van een mogelijke samenwerking verwacht. Als het past binnen mijn doelstellingen dan zal ik je uitnodigen voor een gesprek. Ik zie jouw mail graag tegemoet!


fotomodel gevraagd
Studio Gert Jan Hermus in Sneek

Bekijk deze pagina voor meer informatie:

error: