fbpx

Fotografie voor particulieren en bedrijven

Ik ben als fotograaf/trainer gevestigd in Sneek, maar ik ben voor opdrachten beschikbaar in het hele land en daarbuiten. Studio Gert Jan Hermus Fotografie levert fotografiediensten aan particuliere en zakelijke klanten. Kenmerken die bij mij passen als fotograaf: ambitieus, creatief, authentiek en betrokken.

Fotostudio Gert Jan Hermus Sneek biedt:

 • Portretfotografie
 • Bedrijfsfotografie
 • Drone-fotografie en video
 • Productfotografie
 • Beeldbewerking
 • Tekst
 • Fotocursussen, workshops en privélessen
 • Bedrijfstrainingen

 

 

Studio en Apparatuur

In Studio Gert Jan Hermus wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige, professionele apparatuur:

 • Volledig uitgeruste studio van 100 m2
 • Natuurlijk kan ik ook op locatie fotograferen: ik heb de beschikking over een mobiele studio
 • Aparte kleed- en visagieruimte
 • Een flink aantal flitsers, softboxen, snoots en achtergronden
 • Full frame camera’s waaronder mijn ‘werkpaard’ de Canon EOS 5d mk4
 • Toplenzen uit de Canon professionele L-lijn.
 • Beeldbewerking gebeurt op hardwarematig gekalibreerde beeldschermen van Eizo.

 

 

Portretfotografie

Het is mijn ambitie dat je na de fotosessie voor de dag kunt komen met een beeld waar je trots op bent en waarin je jezelf herkent.
Mensen die ik portretteer coach ik met advies en aanwijzingen zodat ze zich op hun gemak voelen. Dat maakt het poseren voor hen wel zo’n leuke ervaring en het vergroot de kans dat we samen een foto maken waar iedereen tevreden mee is. Tijdens de shoot kun je via een beeldscherm direct meekijken en het resultaat zien.

In de studio of op locatie

De portretshoot kan worden verzorgd op locatie of in mijn professionele studio in Sneek.

Afgestemd op jouw wensen

Vooraf worden jouw wensen doorgesproken. Ik heb een luisterend oor en ik werk strikt vertrouwelijk. We gaan pas aan de slag als we een goed beeld hebben van waar de foto ’s voor gebruikt gaan worden en wat ze moeten uitstralen.

Visagie en stylist

Op verzoek kan er een visgist/stylist aan het team worden toegevoegd. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

Portretten voor particulieren

Een ontspannen blik, enthousiast of heel intens, een portret van wie degene is. Dat is waar Studio Gert Jan Hermus voor staat. Een portret komt altijd tot stand in nauw overleg met jou. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

Zakelijke portretten

De kracht van een goed portret zit in een ontspannen en zelfverzekerde uitstraling. Maar dat is gemakkelijk gezegd als je gespannen voor een camera staat. Door mijn ervaring en werkwijze help en coach ik jou zodat we gezamenlijk het beste in jou naar boven halen. Het resultaat? Een aansprekend en professioneel portret waarmee je jezelf en je business een boost geeft.

Studio Gert Jan Hermus verzorgt portretfotografie voor zzp-ers en bedrijven.

Alleen of met het hele team

Ik kan een portret maken van één persoon of van een heel team tegelijk. Door van het hele team individuele portretten te maken ontstaat er eenheid in je stijl en uitstraling. Indien gewenst kan ik de teamleden vooraf instrueren zodat iedereen het meeste uit de shoot haalt. Tijdens de sessie is alles erop gericht om een ontspannen sfeer te creëren.

Profielfoto en profieltekst

Positieve zichtbaarheid op het internet is cruciaal voor succesvol ondernemen. En een goede profielfoto is tegenwoordig onmisbaar bij het netwerken en solliciteren.

Waarom is het voor veel mensen zo moeilijk om een goede profieltekst of een ‘over mij’-pagina te schrijven? Vaak zit het antwoord in de aard van het beestje. Je wilt niet te hoog van de toren blazen omdat je denkt dat mensen je dan verwaand zullen vinden. Misschien ben je er wel een bescheiden mens. Of onzeker over je manier van schrijven. Toch ontkom je er als ondernemer of professional tegenwoordig bijna niet meer aan om online iets over jezelf of je bedrijf te vertellen. Want het is belangrijk dat je met je verschijning en je verhaal vertrouwen wekt bij je (potentiële) klanten of bij je toekomstige werkgever.

Ik kan je helpen aan een goede tekst en aan een profielfoto waarmee je goed voor de dag komt. Aarzel niet en neem contact met me op. Je zult zien dat deze kleine investering zichzelf héél snel terugverdient.

 

portretfotograaf friesland Portretfoto Sneek portret fotograaf nederland peter hurley portretfoto Sneek Frieslandportretfotograaf Friesland Flevoland Groningen

Productfotografie

Goede productfoto’s zorgen voor een professionele uitstraling van je website of folder en dragen daardoor bij tot een betere verkoop en hogere omzet. Ik kan je producten op een professionele manier fotograferen. Bekijk de mogelijkheden op deze pagina.

Foto’s vrijstaand maken

Ik licht je producten perfect uit en maak ze als je dat wenst volledig vrijstaand. Dat wil zeggen dat ze tegen een transparante of bijvoorbeeld witte achtergrond zijn ‘uitgeknipt’ en nabewerkt. Productfotografie kan bij mij in de studio worden gedaan maar ook op locatie. Bekijk op deze pagina voor productfotografie de mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden en ontdek dat foto’s die boven de middelmaat uitsteken ook nog eens zeer betaalbaar kunnen zijn.

 

productfotografiefotografie voor gevorderden frieslandfotograaf witte achtergrond product fotograaf meubels vrijstaand makenproductfotografie zakelijke fotografie

 

Bedrijfsfotografie

Krachtige en aansprekende foto’s zullen een professionele uitstraling en betrouwbaarheid van je product of dienst ondersteunen. Ik kan jouw bedrijf op een bijzondere, authentieke manier in beeld brengen. Daarbij heb ik veel aandacht voor de manier waarop je product wordt gemaakt, maar ook voor de mensen die in het productieproces werken. Hun trots op hun product breng ik op een sfeervolle manier in beeld. Bedrijfsfotografie kan op veel manieren. Hieronder heb ik er een paar op een rijtje gezet:

Bedrijfsreportages

Voor een bedrijfsreportage of voor websitefotografie kan ik op je bedrijf komen fotograferen. Hierbij wordt alles in beeld gebracht wat voor jouw bedrijf belangrijk is. Afhankelijk van het doel van de foto’s kunnen er mensen in beeld worden gebracht. Vaak dragen detailfoto’s van bijvoorbeeld producten bij aan een goede inhoud van een reportage. Zo’n reportage gebeurt natuurlijk in nauw overleg met jou.

Afbeeldingen voor je website

Naast een goede tekst zijn goede afbeeldingen cruciaal voor de uitstraling van een website. Mooie foto’s en tekst vullen elkaar aan en kunnen in sommige gevallen meer zeggen dan die spreekwoordelijke duizend woorden.
Of een foto mooi is of niet mooi hangt af van smaak en kwaliteit. Ik lever foto’s die passen bij de look and feel van jouw website en die jouw verhaal vertellen of ondersteunen. Mijn foto’s dragen bij aan de vindbaarheid van je website. Bovendien kun je ze gebruiken in je sociale media-uitingen.

SEO

Trouwens, als het gaat om vindbaarheid op internet kan ik je desgewenst adviseren. Advies op het gebied van SEO (Search Engine Optimization of zoekmachine optimalisatie) is een onderdeel van mijn ‘foto en tekst-dienstenpakket’.

Tekst

Over tekst gesproken; ik kan je helpen bij het maken van een goede tekst die mooi aansluit bij je foto’s. Wel zo gemakkelijk voor jou. Je hebt daarmee woord en beeld bij één persoon ondergebracht. Ik maak van jouw commerciële boodschap een opvallende, makkelijk leesbare tekst. Samen kijken we naar wat voor je bedrijf belangrijk is in de communicatie met je klanten of opdrachtgevers. Zo ben je verzekerd van een onderscheidende tekst die past bij de identiteit van jouw bedrijf en die appelleert aan de gevoelens van jouw doelgroep. Daarbij put ik zowel uit mijn eigen creativiteit als mijn ruime professionele (zakelijke) achtergrond. Bekijk mijn CV op deze pagina.

 “Studio Gert Jan Hermus voegt de plaat bij het woord!”

Op deze pagina vind je meer over wat ik kan doen op het gebied van teksten. Bij grotere projecten kan ik terugvallen op een tekstschrijver waarmee ik vaak samenwerk.

Sociale Media

Bijna alle publiciteit wordt tegenwoordig ondersteund met sociale media. Ik kan je Twitter-, FaceBook- of Instagram-account voor je onderhouden en zorgen dat er regelmatig nieuwe berichten en foto’s op verschijnen die verwijzen naar de activiteiten van je bedrijf. Ik kan je desgevraagd op dit gebied adviseren.

Bedrijfscursussen fotografie

Studio Gert Jan Hermus verzorgt bedrijfscursussen fotografie en workshops op maat: privélessen, maar ook trainingen voor groepen in de studio of op locatie.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

bedrijfsfotografie Sneekbedrijfsfotografie Frieslandbedrijfsfotografie Leeuwarden

 

 

Post-productie

Photoshop

Nabewerking met Photoshop is in mijn beleving een niet meer weg te denken onderdeel van de fotografie. Ik weet uit ervaring dat iemand die ik geportretteerd heb het erg op prijs stelt als ik die ene puist even verwijder of als ik de rimpels wat zachter maak. Het geeft me altijd een goed gevoel als ik iemand zo voordelig mogelijk, maar realistisch voor de dag kan laten komen.

Ik kan (product)foto’s waar nodig bijschaven, aanpassen en vrijstaand maken. Ik lever de foto’s in een formaat en resolutie die passen bij het medium waarvoor ze bedoeld zijn. Heb je zelf foto’s gemaakt die een opknapbeurt kunnen gebruiken of een bepaalde verandering nodig hebben? Ik kan ze in Photoshop aanpassen naar jouw wensen.

Digitale DoKa

Ik maak in mijn studio uitsluitend gebruik van professionele nabewerkingsapparatuur. Waaronder hardwarematig gekalibreerde wide-gamut beeldschermen van Eizo.

 

Opdrachten

Voor opdrachten of vormen van samenwerking kun je me mailen of bellen. Ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe dingen en neem elk project net zo serieus als jij. Natuurlijk krijg je vooraf een gedetailleerde en transparante offerte.

Fotograaf in Sneek

Mail of bel me om de mogelijkheden te bespreken: contactgegevens.

Mijn klanten

Ik heb als fotograaf/trainer onder andere samengewerkt met de volgende bedrijven:

 

referenties gert jan hermus fotografie

 

 

 

 

 

Studio Gert Jan Hermus. Voor:

Fotograaf Sneek (Súdwest-Fryslân)
Fotograaf Bolsward
Fotograaf Joure
Fotograaf Friesland
Fotografie Sneek
zakelijke fotografie
produktfotografie
bedrijfsfotografie friesland
fotostudio heerenveen
fotostudio friesland
Tekstschrijver
fotostudio sneek
fotostudio bolsward
photoshopper sneek
photoshopper friesland

portretten, bedrijfsfoto’s, sociale media, profielfoto’s, webfoto’s,  personeelsbladen, brochures, folders, advertorials, nieuwsbladen, tijdschriften,

error: