fbpx

Fotografie

Ik ben als fotograaf/trainer gevestigd in Sneek, maar ik ben voor opdrachten beschikbaar in het hele land en daarbuiten. Studio Gert Jan Hermus Fotografie levert fotografiediensten aan particuliere en zakelijke klanten. Zowel in de fotostudio (100 m2) als op locatie. Kenmerken die bij mij passen als fotograaf zijn: ambitieus, creatief, authentiek en betrokken.

In Studio Gert Jan Hermus wordt uitsluitend gebruik gemaakt van high-end apparatuur. Beeldbewerking gebeurt op gekalibreerde beeldschermen.

Fotostudio Gert Jan Hermus Sneek biedt:

  • Portretfotografie
  • Bedrijfsfotografie
  • Productfotografie
  • Beeldbewerking
  • Bedrijfstrainingen
  • Fotocursussen en workshops

Portretfotografie

Het is mijn ambitie dat je na de fotosessie voor de dag kunt komen met een beeld van de beste versie van jou.
Mensen die ik portretteer coach ik met advies en aanwijzingen zodat ze zich op hun gemak voelen. Dat maakt het poseren voor hen wel zo’n leuke ervaring en het vergroot de kans dat we samen een foto maken waar iedereen tevreden mee is. Op verzoek kan ik een stylist of een visagist voor je inhuren. Tijdens de shoot kun je via een beeldscherm direct meekijken en het resultaat zien.
Ik doe portretwerk voor particulieren en bedrijven.

 

portret fotograaf nederland peter hurleyPortretfoto Sneekportretfotograaf frieslandportretfoto Sneek Friesland

 

Speciale momenten en evenementen

Als fotograaf ben ik tijdens bijzondere gelegenheden onopvallend aanwezig en leg mooie momenten vast met gevoel voor sfeer en emotie.

Productfotografie

Goede productfoto’s zorgen voor een professionele uitstraling van je website of folder en dragen daardoor bij tot een betere verkoop en hogere omzet. Ik kan je producten op een professionele manier fotograferen. Ik licht je producten perfect uit en maak ze als je dat wenst volledig vrijstaand. Dat wil zeggen dat ze tegen een transparante of bijvoorbeeld witte achtergrond zijn ‘uitgeknipt’ en nabewerkt. Productfotografie kan bij mij in de studio worden gedaan maar ook op locatie. Bekijk op deze pagina voor productfotografie de mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden en ontdek dat foto’s die boven de middelmaat uitsteken ook nog eens zeer betaalbaar kunnen zijn.

 

productfotografiefotografie voor gevorderden frieslandfotograaf witte achtergrond product fotograaf meubels vrijstaand makenproductfotografie zakelijke fotografie

 

Bedrijfsfotografie

Krachtige en aansprekende foto’s zullen een professionele uitstraling en betrouwbaarheid van je product of dienst ondersteunen. Ik kan jouw bedrijf op een bijzondere, authentieke manier in beeld brengen. Daarbij heb ik veel aandacht voor de manier waarop je product wordt gemaakt, maar ook voor de mensen die in het productieproces werken. Hun trots op hun product breng ik op een sfeervolle manier in beeld.

Bedrijfscursussen fotografie

Studio Gert Jan Hermus verzorgt bedrijfscursussen fotografie en workshops op maat: privélessen, maar ook trainingen voor groepen in de studio of op locatie.

Tekst

 “Studio Gert Jan Hermus voegt de plaat bij het woord!”

Ik kan je helpen bij het maken van een goede tekst die mooi aansluit bij je foto’s. Wel zo gemakkelijk voor jou. Je hebt daarmee woord en beeld bij één persoon ondergebracht.

 

bedrijfsfotografie SneekBibliotheek-Makkum---9262bedrijfsfotografie Sneek

 

Maatschappelijk betrokken fotografie

Ik vertel graag verhalen met mijn foto’s. Ik wil door mijn fotografie als het ware communiceren met mijn onderwerp én met mijn publiek of de doelgroep van mijn opdrachtgever. Ik besef dat mijn foto’s net zo veel zeggen over mijzelf als over mijn onderwerp. Mijn fotojournalistieke en vrije werk wordt beïnvloed door een grote maatschappelijke betrokkenheid. Voor voorbeelden nodig ik je uit om bijvoorbeeld mijn pagina’s straatfotografie en straatportretten te bekijken.

straatfotografie AVG

 

Afbeeldingen voor je website

Naast een goede tekst zijn goede afbeeldingen cruciaal voor de uitstraling van een website. Mooie foto’s vullen een tekst aan of kunnen in sommige gevallen meer zeggen dan die spreekwoordelijke duizend woorden.
Of een foto mooi is of niet mooi hangt af van smaak en kwaliteit. Ik lever foto’s die passen bij de look and feel van jouw website en die jouw verhaal vertellen of ondersteunen.Mijn foto’s dragen bij aan de vindbaarheid van je website. Bovendien kun je ze gebruiken in je sociale media-uitingen.

Photoshop

Nabewerking met Photoshop is in mijn beleving een niet meer weg te denken onderdeel van de fotografie. Ik besteed soms net zo veel tijd aan het nabewerkingsproces als aan het maken van de foto zelf. Ik weet uit ervaring dat iemand die ik geportretteerd heb het erg op prijs stelt als ik die ene puist even verwijder of als ik de rimpels wat zachter maak. Het geeft me altijd een goed gevoel als ik iemand zo voordelig mogelijk, maar realistisch voor de dag kan laten komen.

Ik kan (product)foto’s waar nodig bijschaven, aanpassen en vrijstaand maken. Ik lever de foto’s in een formaat en resolutie die passen bij het medium waarvoor ze bedoeld zijn. Heb je zelf foto’s gemaakt die een opknapbeurt kunnen gebruiken of een bepaalde verandering nodig hebben? Ik kan ze in Photoshop aanpassen naar jouw wensen.

Opdrachten

Voor opdrachten of vormen van samenwerking kun je me mailen of bellen. Ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe dingen en neem elk project net zo serieus als jij.

Fotograaf in Sneek

Mail of bel me om de mogelijkheden te bespreken: contactgegevens.

Mijn klanten

Ik heb als fotograaf/trainer onder andere samengewerkt met de volgende bedrijven:

 

referenties gert jan hermus fotografie

 

 

 

 

 

Zoekwoorden:

Fotograaf Sneek (Súdwest-Fryslân)
Fotograaf Bolsward
Fotograaf Joure
Fotograaf Friesland
Fotografie Sneek
zakelijke fotografie
produktfotografie
bedrijfsfotografie friesland
fotostudio heerenveen
fotostudio friesland
fotostudio sneek
fotostudio bolsward
photoshopper sneek
photoshopper friesland

portretten, bedrijfsfoto’s, sociale media, profielfoto’s, webfoto’s,  personeelsbladen, brochures, folders, advertorials, nieuwsbladen, tijdschriften,

error: