Fotocursus voor gevorderden stilleven

Een van de avondlessen van de fotocursus voor gevorderden staat in het teken van ‘stilleven’. Deze avond gaan de cursisten in de studio aan de slag met flitsers, achtergronden, statieven en nog veel meer. De focus ligt op verlichting, belichting en compositie. Voor dit onderdeel is het belangrijk dat je je camera helemaal zelf, op de handmatige stand kunt instellen.

Eigen inzicht en creativiteit

De cursisten hebben de gelegenheid om de ‘set’ naar eigen inzicht in te richten. Met behulp van softboxen, grids en snoots worden de kwaliteit en de richting van het flitslicht geregeld. Er wordt in paren gewerkt. Dat vraagt om samenwerking en dát zorgt weer voor wederzijdse inspiratie en motivatie. Alhoewel ik niet de indruk heb dat de deelnemers erg gemotiveerd hoeven te worden. Het enthousiasme en de gezelligheid voeren over het algemeen de boventoon.

Hieronder zie je een paar foto’s die door de deelnemers zijn gemaakt. Lijkt het jou ook leuk om mee te doen met deze masterclass? Kijk dan dan even op de betreffende pagina voor meer informatie. Wacht niet te lang, want de groepjes zijn klein (maximaal 6 personen).

Een deel van de apparatuur en de materialen waarmee wordt gewerkt. (Deze foto’s zijn gemaakt in mijn oude studio.)

fotocursus gevorderden Friesland
© Antsje op de Hoek
fotocursus gevorderden Friesland
© Sonja van der Veen
Cursus fotografie gevorderden Friesland
© Sonja van der Veen
fotocursus gevorderden Friesland
© Tina Grijpma

Wil je een fotocursus, een workshop of een privéles volgen?

Bekijk hier mijn totale aanbod!

Contact

Voor informatie of het maken van een afspraak kun je me bellen of appen op 06 1344 06 03. Je kunt ook gebruikmaken van het contactformulier hieronder.

Let op! Ik reageer altijd binnen 24 uur. Maar het komt soms voor dat mijn mail in de spambox van de ontvanger terecht komt. Check dat dus even als je geen antwoord van me krijgt.

[contact-form-7 id=”4500″ title=”Opgaveformulier zeghetmaar”]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: