fbpx

Vakantie activiteiten Friesland fotografie

Heb je zin in een leuk en leerzaam uitje tijdens je vakantie in Friesland, Groningen, Drenthe of Flevoland? Ga dan op pad op met een fotograaf op de mooiste plekjes van het noorden en leer beter fotograferen. Tijdens een privéles fotografie komen die onderwerpen aan bod die jij leuk vindt. En de les wordt helemaal aangepast aan jouw niveau. Natuurlijk wordt de privéles of excursie gegeven op een door jou gewenst moment.

Foto-excursie met meerdere personen mogelijk

Een privéles of excursie fotografie kan aan één of meerdere personen tegelijkertijd worden gegeven. Tijdens de coronacrisis hanteer ik de richtlijnen van het RIVM.

Inhoud van de privéles fotografie

De inhoud van de les is helemaal afhankelijk van jouw wensen. Misschien ben je een beginner en wil je de basisbeginselen van de fotografie leren. Maar ook als je meer ervaren bent kun je bij mij terecht om je kennis en vaardigheden te verdiepen.

Vakantiecursus beeldbewerking

Een privéles hoeft niet perse over fotografie zelf te gaan. Je kunt je tijdens zo’n les ook Photoshop of Lightroom eigen maken. En ook Affinity Photo behoort tot de mogelijkheden.

Slecht weer activiteit in Friesland

Mijn professionele fotostudio en instructieruimte lenen zich uitstekend voor activiteiten bij slecht weer. Want wees eerlijk, we leven niet in een land waar de zon altijd schijnt. Voor die momenten waarop het weer ons in de steek laat kan ik de lessen naar binnen verplaatsen.

Kosten

Bekijk hier de mogelijkheden en de kosten van een privéles Fotografie. Op deze pagina vind je alle informatie over privélessen Beeldbewerking.

Thema-lessen

In plaats van een algemene privéles kun je ook kiezen voor een bepaald thema. Zo kan ik je in de vorm van een privéles de volgende workshops aanbieden:

Portretfotografie in de studio of in de buitenlucht

Straatfotografie in een stad van jouw keuze

Flitsfotografie met reportageflitser

Je vind alle informatie op de betreffende pagina’s.

Gezellig en leerzaam dagje uit

Welke vorm je ook kiest, ik zorg ervoor dat je een gezellig en leerzaam dagje uit beleeft. Je zult bovendien geïnspireerd raken om nóg meer uit je fotografie te halen. Aarzel niet om contact met me op te nemen als je vragen of speciale wensen hebt. Er is veel mogelijk. Mijn contactgegevens vind je op deze pagina.

Kijk hier voor mijn volledige aanbod fotocursussen en workshops.

 

koe

Geloof me, het noorden van Nederland heeft héél veel meer te bieden dan koeien. Neem contact met me op en laat je verrassen.
Maar ook als je koeien wilt fotograferen zal ik je niet teleurstellen 😉

 

 

Zoekwoorden:

vakantie activiteiten Friesland fotografie
fotografie lessen tijdens vakantie
slechtweer activiteiten Friesland
Sneek slecht weer activiteit
Flevoland slecht weer vakantie
wat is er te doen in Friesland met slecht weer
Friesland vakantie slecht weer
foto-excursie in Friesland
foto-excursie in Drenthe
Drenthe vakantie slecht weer
Grote vakantie Friesland activiteiten excursies
zomervakantie Friesland activiteiten voor binnen
binnenactiviteiten Friesland
meivakantie slecht weer
dingen om te doen in Friesland bij slecht weer
zomervakantie in  Friesland activiteiten fotografie
uitje in Friesland zomervakantoe
meivakantie uitje in Friesland

error: