fbpx

Cursus fotografie tijdens corona lockdown

Vanwege de geldende coronamaatregelen is het niet toegestaan om een fotocursus of workshop te organiseren in groepsverband. Groepslessen zijn niet toegestaan. Toch is het mogelijk om een cursus fotografie of een workshop te volgen tijdens de lockdown. Wat kan en mag wel?

Fotocursus tijdens corona lockdown

Privéles en coaching

Het is bijvoorbeeld wel mogelijk om tijdens de corona-lockdown privéles fotografie te volgen. Want mijn professionele studio is groot genoeg om alle corona-richtlijnen in acht te kunnen nemen. Met privéles kunnen alle onderwerpen aan bod komen die jij wil. Op een moment dat het jou past. Ook op een buitenlocatie. Dus lees hier alles over de privélessen fotografie en de privélessen beeldbewerking (o.a. Photoshop en Lightroom).

Live online les

Ik verzorg ook fotografielessen online. Via internet dus. Zo hoef je voor een professionele cursus de deur niet uit. Je kunt hier de informatie vinden over de online-fotocursus.


Cursus fotografie tijdens corona

Groepslessen na lockdown

Na de lockdown gaan natuurlijk ook de groepslessen weer van start. Je kunt je nu alvast opgeven. Je krijgt dan een mail van me zodra ik data heb gepland. Op deze pagina vind je mijn gehele aanbod fotocursussen en workshops.

Studio Gert Jan Hermus voor:

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak voor privéles tijdens de coronacrisis kun je me bellen of appen: 06 1344 0603.

Je kunt ook het contactformulier gebruiken.

error: