Coronamaatregelen in de fotostudio

Het is een cliché, ik ben lang niet de eerste die dit zegt, maar het zijn bizarre tijden. Het coronavirus heeft zo’n beetje ons hele leven overhoop gegooid.

De eerste zorg is natuurlijk om gezond te blijven. Zorg voor jezelf en voor je naasten. En dan hebben we nog de gezamenlijke verantwoordelijkheid om het virus uiteindelijk de baas te worden. Tot die tijd hebben we ons aan een paar regels te houden. Het RIVM heeft daar een hele webpagina aan gewijd, dus dat ga ik hier niet nog ’s dunnetjes overdoen. Wat ik hier wel wil vertellen is wat ik zelf heb gedaan om de richtlijnen te volgen. Zodat ik weer wat activiteiten kan ontplooien met mijn bedrijf.

Coronamaatregelen en fotocursussen

Meteen na de afkondiging van de eerste coronamaatregelen door de regering heb ook ik mijn bedrijfsvoering aangepast. De cursussen en workshops zijn zo ingericht dat we de 1,5 meter-maatregel kunnen handhaven. Ik heb het aantal stoelen en tafels verminderd. De groepjes zijn dus nóg kleiner dan ze al waren.

Coronamaatregelen in de fotostudio

Bedrijfs- en productfotografie gaan ‘gewoon’ door. Dus neem vooral contact met me op als je producten hebt die je gefotografeerd wilt hebben voor bijvoorbeeld je website. Ik kan je ook leren hoe je zelf productfoto’s kunt maken. Inclusief zo’n mooie witte of transparante achtergrond! Bekijk hier de mogelijkheden.

Ook portretfotografie en privélessen zijn met inachtneming van veiligheidsregels onder bepaalde omstandigheden mogelijk.

De maatregelen

Ik werk vanaf gepaste afstand en ik heb in de studio uitgebreide hygiënemaatregelen ingevoerd.
Na elk bezoek worden tafels, stoelen en andere gebruikte materialen ontsmet.
Bezoekers vertonen géén ziekte verschijnselen in relatie tot het corona-virus, zoals aangegeven in de richtlijnen van het RIVM.
Bij binnenkomst en bij vertrek worden de handen gewassen (zeep, handgel en tissues zijn ruimschoots aanwezig).
We geven elkaar geen hand bij binnenkomst en bij vertrek. Natuurlijk heet ik je wel van harte welkom 😉

Bezoek aan de studio kan tijdens de coronacrisis alleen op afspraak. Online en telefonisch ben ik wel gewoon bereikbaar.

Bekijk hier de contactmogelijkheden.

Geef een reactie

error: