fbpx

Coronamaatregelen in de fotostudio

Het is een cliché, ik ben lang niet de eerste die dit zegt, maar het zijn bizarre tijden. Het coronavirus heeft zo’n beetje ons hele leven overhoop gegooid.

De eerste zorg is natuurlijk om gezond te blijven. Zorg voor jezelf en voor je naasten. En dan hebben we nog de gezamenlijke verantwoordelijkheid om het virus uiteindelijk de baas te worden. Tot die tijd hebben we ons aan een paar regels te houden. Het RIVM heeft daar een hele webpagina aan gewijd, dus dat ga ik hier niet nog ’s dunnetjes overdoen. Wat ik hier wel wil vertellen is wat ik zelf heb gedaan om de richtlijnen te volgen. Zodat ik weer wat activiteiten kan ontplooien met mijn bedrijf.

Coronamaatregelen en fotocursussen

Meteen na de afkondiging van de eerste coronamaatregelen door de regering heb ook ik mijn bedrijfsvoering aangepast. Waar mogelijk ga ik door met mijn dienstverlening. Maar groepsgewijze activiteiten heb ik stilgelegd omdat ik daarbij de anderhalve-meter-regel niet kan waarborgen. Zo zijn alle cursussen en workshops uitgesteld tot het moment dat we van het RIVM weer ‘groen licht’ krijgen.

Privélessen gaan door

De privélessen fotografie en beeldbewerking gaan wél door. Zij het met de nodige voorzorgmaatregelen. Ik heb het aantal stoelen en tafels verminderd. Bovendien heb ik een transparant scherm geplaatst zodat mensen afstand kunnen houden. En daardoor kunnen ze/we elkaar niet rechtstreeks ‘behoesten’.

Bekijk in de video het aanbrengen van de corona-maatregelen in de studio:

 

Fotocursus tijdens coronacrisis

Cursus fotografie tijdens coronacrisis

cursus coronacrisis

 

 

Coronamaatregelen in de fotostudio

Bedrijfs- en productfotografie gaan ‘gewoon’ door. Dus neem vooral contact met me op als je producten hebt die je gefotografeerd wilt hebben voor bijvoorbeeld je website. Ik kan je ook leren hoe je zelf productfoto’s kunt maken. Inclusief zo’n mooie witte of transparante achtergrond! Bekijk hier de mogelijkheden.

Ook portretfotografie is met inachtneming van veiligheidsregels onder bepaalde omstandigheden mogelijk.

 

fotograaf corona portret

 

De maatregelen

Ik werk vanaf gepaste afstand en ik heb in de studio uitgebreide hygiënemaatregelen ingevoerd
Bezoekers vertonen géén ziekte verschijnselen in relatie tot het corona-virus, zoals aangegeven in de richtlijnen van het RIVM
Bij binnenkomst en bij vertrek worden de handen gewassen (zeep en tissues zijn ruimschoots aanwezig)
We geven elkaar geen hand bij binnenkomst en bij vertrek. Natuurlijk heet ik je wel van harte welkom 😉

Bezoek aan de studio kan tijdens de coronacrisis alleen op afspraak. Online en telefonisch ben ik wel gewoon bereikbaar.

Bekijk hier de contactmogelijkheden.

 

 

 

 

 

Zoekwoorden

coronacrisis fotograaf
coronacrisis fotocursus
coronacrisis cursus fotografie
fotografie tijdens corona
fotocursus tijdens corona
portretfotograaf corona

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: