Canon EOS 850D

De Canon EOS 850D is een geavanceerde camera voor de amateur die iets meer wil. Met de 24.1 megapixel sensor maak je prachtige opnames. En met zijn 7 beelden per seconde in combinatie met een nauwkeurige en rappe autofocus kun je hem best snel noemen. De 850D is gemakkelijk te bedienen. Alle knoppen zitten op de juiste plaats. Bovendien heeft hij twee instelwielen die de aansturing erg vergemakkelijken. Ook deze camera zie ik vaak verschijnen op mijn cursussen en workshops. Met die ervaring kan ik je deze camera met een gerust hart aanbevelen.

Specificaties Canon 850D

  • 24.1 megapixel sensor
  • 45-punts cross-type autofocus
  • snelle autofocus
  • maximale sluitertijd 1/4000 sec.
  • 4 lichtmeet-methoden
  • 4K-video voor geweldige video’s, online en thuis
  • 5-assige Digital Movie IS (vermindert trillingen in video’s)
  • touchscreen
  • Wifi en bluetooth

Waar te koop?

Ik heb zelf hele goede ervaringen met de webshop van CameraNu. Ze zijn goedkoop, snel en kundig.

Let op!

Controleer altijd of het product dat je aanschaft past bij de apparatuur die je al hebt. Ik heb de berichten op mijn blog met zorg samengesteld. Maar het kan bijvoorbeeld voorkomen dat specificaties op de website van de aanbieder in de loop van de tijd worden aangepast.

Verschillende varianten

De EOS 850D body kun je aanschaffen in combinatie met verschillende objectieven. Klik op het plaatje om naar de betreffende uitvoering te gaan. Je krijgt meteen de actuele prijs te zien.

Canon EOS 850D DSLR Body

Als je al objectieven hebt dan kun je er voor kiezen om alleen de body aan te schaffen. Op de 850D passen Canon EF-lenzen en EF-S-lenzen. Deze aanduidingen moeten op je objectief staan.

Klik op de afbeelding.

Canon EOS 850D DSLR + 18-55mm f/4.0-5.6 IS STM

Dezelfde body als hierboven, maar dan met de standaardlens. De 18-55mm is een zogenaamde veelzijdigheidslens. Hij is niet speciaal bedoeld voor een bepaald soort fotografie, maar op veel manieren inzetbaar. de lens heeft beeldstabilisatie. Daarmee kun je ook in wat donkerder omstandigheden goede uit de hand fotograferen.

Klik op de afbeelding.

Canon EOS 850D DSLR + 18-135mm IS STM

Ook dezelfde body, maar met deze combinatie ontvang je de 18-135mm. Deze lens heeft ook beeldstabilisatie. En door de 135mm kun je verder inzoomen dan de standaardlens die je hierboven ziet. Je haalt je onderwerpen dus dichterbij met dit objectief.

Klik op de afbeelding.

Tele-objectieven voor Canon

Ik heb over telelenzen van Canon een apart blogbericht geschreven.

50 mm-objectief

Als je een 50mm-objectief zoekt voor deze camera dan verwijs is je graag naar dit bericht dat ik erover geschreven heb. Met zo’n lens kun je bijvoorbeeld mooie portretten maken met een wazige achtergrond.

Andere camera’s van Canon

Op deze pagina vind je een lijst met alle populaire spiegelreflexcamera’s van Canon. De lijst is in oplopende volgorde van prijs. Een mooi overzichtje als zeg ik het zelf 😉

Geef een reactie

error: