Canon 6d mk2 met all-round zoomobjectief

Met de Canon 6d mk2 haal je een dijk van een camera in huis. Deze full frame fotocamera is geliefd bij professionals en veeleisende amateurs. Het toestel heeft uitstekende prestaties bij weinig licht. Want hij heeft maximale ISO waarde van 40.000. Bovendien heeft hij ook nog ’s weinig last van ruis. Dankzij de 45 scherpstelpunten focus je snel op je onderwerp en volg je deze probleemloos. Continu opnamen maak je met 6,5 beelden per seconde.

Eigen ervaringen

Ik heb zelf jarenlang met heel veel plezier met de Canon 6d gefotografeerd. Hij zit nog steeds naast mijn EOS 5d mk4 in mijn camerakoffer. En het 24-105 mm L-objectief gebruik ik nog steeds bijna dagelijks. Ik kan je daarom met een gerust hart deze camera aanraden!

Specificaties

  • 26 megapixel full frame sensor
  • Goede ISO-prestaties (weinig ruis)
  • Snelle autofocus
  • Kantelbaar touchscreen
  • full HD-kwaliteit video
  • De ISO van 40.000 (uitbreidbaar naar ISO 102.400)
  • Stof- en spatwaterbestendige behuizing
  • WiFi, bluetooth, NFC en GPS

Waar te koop?

Ik heb zelf hele goede ervaringen met de webshop van CameraNu. Ze zijn goedkoop, snel en kundig.

Let op!

Controleer altijd of het product dat je aanschaft past bij de apparatuur die je al hebt. Ik heb de berichten op mijn blog met zorg samengesteld. Maar het kan bijvoorbeeld voorkomen dat specificaties op de website van de aanbieder in de loop van de tijd worden aangepast.

Verschillende varianten

De EOS 6D body mk2 kun je aanschaffen in combinatie met verschillende veelzijdigheidsobjectieven. Klik op de rode link of op de foto om naar de betreffende uitvoering te gaan. Je krijgt meteen de actuele prijs te zien. Ik heb ook een bericht geschreven over tele-zoom objectieven voor Canon.

Canon EOS 6d mk2 body

Als je al objectieven hebt die op de body van de 6d passen, dan kun je besluiten om alleen de body aan te schaffen. 

canon 6d mk2 body
Klik op de afbeelding.

Body met professioneel standaardobjectief

Een combinatie van de Canon EOS 6D Mark II DSLR en het professionele 24-105mm IS II USM veelzijdigheidsobjectief. Ik heb zelf jarenlang met heel veel plezier met deze combinatie gefotografeerd. Hij is betrouwbaar, snel en de beeldkwaliteit is super. Wil je kwaliteit van professioneel niveau, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan is dit jouw keus! Met dit objectief heb je een veelzijdigheidslens in handen. Geschikt voor heel veel omstandigheden

Klik op de afbeelding.

24-105 mm professioneel standaardobjectief

Een must voor elke serieuze fotograaf. Snel, scherp en prachtig van contrast. Als je op zoek bent naar een uitstekende ‘walk around-lens‘ dan is dit wat je wil. Ik gebruik dit objectief bijna dagelijks. Een topper!

Klik op de afbeelding.

Tele-objectieven voor Canon

Ik heb over telelenzen van Canon een apart blogbericht geschreven.

Andere camera’s van Canon

Op deze pagina vind je een lijst met alle populaire spiegelreflexcamera’s van Canon. De lijst is in oplopende volgorde van prijs. Een mooi overzichtje als zeg ik het zelf 😉

Geef een reactie

error: