fbpx

Cadeaubon cursus fotografie

Ben je op zoek naar een origineel en leuk cadeau? Denk dan eens aan een cadeaubon voor een fotografiecursus! Wat is er leuker dan een cadeau te geven waar iemand echt iets aan heeft? Met de cadeaubon van Gert Jan Hermus Fotografie geef je kennis en inspiratie. De ontvanger kan zelf kiezen welke fotocursus of workshop hij of zij wil volgen. En met het uitgebreide aanbod zit er voor iedereen wel wat tussen!

Met de post of via e-mail

De cadeaubon wordt verpakt in een luxe envelop en via de post naar je toegestuurd. Mailen kan ook. Dan maak ik er een jpg- of een pdf-bestand van dat je zelf kunt uitprinten. Dat gaat sneller, maar dan zit er natuurlijk geen envelop omheen 🙂

Neem even contact op als je andere wensen hebt.

Welke cursus of workshop?

Op deze pagina vind je het complete overzicht van de beschikbare cursussen, workshops en privélessen. Als je doorklikt naar de betreffende cursus dan krijg je alle informatie te zien, waaronder de prijs.

Ik kan de gewenste cursus of workshop op de bon zetten. Maar je kunt ook een bon geven voor ‘een’ cursus. Dan kan de ontvanger zelf een keuze maken. Diegene kan vervolgens contact met me opnemen zodat we de cursus kunnen inplannen.

Cadeaubon fotocursus bestellen

Vul onderstaand formulier in, dan neem ik contact met je op. Na ontvangst van het bedrag op mijn bankrekening wordt de bon verzonden. Houd rekening met een dag of vijf als het met de post verstuurd moet worden. Als je de bon via de mail toegestuurd wilt krijgen dan moet je één à twee dagen aanhouden. Maar vaak kan het nog op dezelfde dag!

  cadeaubon fotocursus workshop fotografie

  Dus….

  Jarig?
  Jubileum?
  Valentijn?
  Moederdag?
  Vaderdag?
  Geslaagd?
  Secretaressedag?
  Sinterklaas?
  Kerstmis?
  Een feest?
  Een nieuwe baan?
  Een nieuwe liefde?
  Zomaar..?

  Geef een cadeaubon voor een fotocursus!

  error: