Bedrijfsfotografie Friesland

Bedrijfsfotografie

Krachtige en aansprekende foto’s ondersteunen een professionele uitstraling en betrouwbaarheid van je product of dienst. Ik kan jouw bedrijf of product op een bijzondere, authentieke manier in beeld brengen. Daarbij heb ik veel aandacht voor de manier waarop je producten worden gemaakt, maar ook voor de mensen die in het productieproces werken. Hun trots op hun product breng ik op een sfeervolle manier in beeld. Bedrijfsfotografie kan op veel manieren. Hieronder heb ik er een paar op een rijtje gezet:

Bedrijfsreportages

Voor een bedrijfsreportage of voor websitefotografie kan ik op je bedrijf komen fotograferen. Hierbij wordt alles in beeld gebracht wat voor jouw bedrijf belangrijk is. Afhankelijk van het doel van de foto’s kunnen er mensen in beeld worden gebracht. Vaak dragen detailfoto’s van bijvoorbeeld producten bij aan een goede inhoud van een reportage. Zo’n reportage gebeurt natuurlijk in nauw overleg met jou.


bedrijfsfotografie Friesland
Bedrijfsfotografie – © Gert Jan Hermus

Afbeeldingen voor je website

Goede afbeeldingen cruciaal voor de uitstraling van een website. Mooie foto’s en tekst vullen elkaar aan en kunnen in sommige gevallen meer zeggen dan die spreekwoordelijke duizend woorden.
Of een foto mooi is of niet mooi hangt af van smaak en kwaliteit. Ik lever foto’s die passen bij de look and feel van jouw website en die jouw verhaal vertellen of ondersteunen. Mijn foto’s dragen bij aan de vindbaarheid van je website. Bovendien kun je ze gebruiken in je sociale media-uitingen.

Portretfotografie

Wil je graag een professionele profielfoto voor zakelijke doeleinden? Of wil je een portret laten maken van je team of medewerkers? Studio Gert Jan Hermus is gespecialiseerd in portretfotografie, zowel op locatie als in de studio. Ik kan in mijn studio in een ontspannen sfeer mensen ontvangen. Op locatie maak ik gebruik van mijn mobiele studio.

Productfotografie

Goede productfoto’s zorgen voor een professionele uitstraling van je website of brochure en dragen daardoor bij tot een betere verkoop en een hogere omzet. Studio Gert Jan Hermus levert professionele productfotografie. Dat kan in mijn professionele studio in Sneek of op een door jou gekozen locatie.


bedrijfsfotografie Friesland
Bedrijfsfotografie – © Studio Gert Jan Hermus

bedrijfsfotograaf Friesland
Dronefotografie – © Studio Gert jan Hermus

Bedrijfscursussen fotografie

Studio Gert Jan Hermus verzorgt bedrijfscursussen fotografie en workshops op maat: privélessen, maar ook trainingen voor groepen in de studio of op locatie. Dat kan met een ‘gewone’ camera, maar ook met een smartphone.

Prijzen bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie is bijna altijd maatwerk. Het is daarom lastig om een eenheidsprijs vast te stellen voor opdrachten. Een en ander hangt bijvoorbeeld af van:

 • de locatie
 • de frequentie
 • de mate van nabewerking van de foto’s
 • de gebruikte materialen
 • eventuele combinatie met ander disciplines
 • bemensing (eventuele stylist, visagist of modellen)
 • …..

Referenties

Ik heb als fotograaf en trainer/coach onder andere samengewerkt met de volgende bedrijven:

Studio Gert Jan Hermus referenties klanten

Meer informatie en contact:

Mail me via:
studio@gertjanhermus.nl

Ik reageer altijd binnen 24 uur. Controleer je spambox even als je geen antwoord ontvangt.

Bellen of appen mag natuurlijk ook:
06 1344 0603


Studio Gert Jan Hermus voor:

 • Bedrijfsfotografie in Friesland
 • Fotografie voor bedrijven in Noord-Nederland
 • Bedrijfsfotografie Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Noord-Holland
 • Bedrijfsmatige fotografie
 • Bedrijfsreportages

error: