fbpx

Bedrijfsfotografie Friesland

Krachtige en aansprekende bedrijfsfoto’s zullen een professionele uitstraling en betrouwbaarheid van je product of dienst ondersteunen. Ik kan jouw bedrijf of product op een bijzondere, authentieke manier in beeld brengen. Daarbij heb ik veel aandacht voor de manier waarop je product wordt gemaakt, maar ook voor de mensen die in het productieproces werken. Hun trots op hun product breng ik op een sfeervolle manier in beeld met mijn visie op bedrijfsfotografie.

Portretten

Mensen die ik portretteer coach ik met advies en aanwijzingen zodat ze zich op hun gemak voelen. Dat maakt het poseren voor hen wel zo’n leuke ervaring en het vergroot de kans dat we samen een foto maken waar iedereen tevreden over is. Op verzoek kan ik een stylist of make-up-artist voor je inhuren.
Ik maak op maat portretten voor sociale media zoals LinkedIn. Maar ook voor je website, voor editorials in tijdschriften en andere media.

De portretshoot kan worden verzorgd op locatie of in mijn professionele studio in Sneek. In Studio Gert Jan Hermus wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige apparatuur.

Klik hier voor de pagina met informatie over profielfoto’s.

Productfoto’s

Goede productfoto’s zorgen voor een professionele uitstraling van je website of brochure en dragen daardoor bij tot een betere verkoop en hogere omzet. Ik kan je producten op een professionele manier fotograferen en vrijstaand maken (van een andere achtergrond voorzien). Vraag naar de mogelijkheden en ontdek dat foto’s die boven de middelmaat uitsteken ook nog eens zeer betaalbaar kunnen zijn.

Klik hier voor informatie over productfotografie.

Bedrijfsreportages

Voor een bedrijfsreportage of voor websitefotografie kan ik op je bedrijf komen fotograferen. Hierbij wordt alles in beeld gebracht wat voor jouw bedrijf belangrijk is. Dit kunnen foto’s zijn waarbij wel of geen mensen in beeld worden gebracht. Daarnaast dragen detailfoto’s bij aan een goede inhoud van zo’n reportage. Zo’n reportage gebeurt natuurlijk in nauw overleg met jou.

bedrijfsfotografie Friesland

Mijn diensten

Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden en wat voorbeelden van mijn werk.

Bedrijfstraining fotografie

Door kennis van fotografie in eigen huis te halen kan flink wat voordeel worden behaald. Met mijn bedrijfstrainingen fotografie krijgen jij en/of je personeel een goede en snelle introductie in de fotografie. Dat kan in groepjes of individueel maar is altijd op maat. Bekijk hier de mogelijkheden.

Contact

Ga naar mijn contactpagina voor het contactformulier.

Bellen of WhatsApp kan natuurlijk ook: 06 1344 1603

Referenties

Ik heb onder andere samengewerkt met de volgende bedrijven:

referenties gert jan hermus fotografie

Zoekwoorden:

bedrijfsfotografie Friesland
fotograaf sociale media
bedrijfsfotograaf Friesland
fotograaf linkedin
bedrijfsfotograaf Leeuwarden
fotograaf voor website foto’s
bedrijfsfotograaf Drachten
fotograaf voor bedrijven
bedrijfsfotograaf Heerenveen
zakelijke fotografie
fotograaf personeel
productfotograaf
productfotografie
bedrijfsfotograaf Sneek
fotografie voor bedrijven
error: