fbpx

Fotocursus voor bedrijven

Met een bedrijfscursus fotografie krijgen jij en/of je personeel een goede en snelle introductie in de fotografie. Dat kan in groepjes of individueel maar is altijd op maat. Bij jou in het bedrijf als een in-company training of in de goed uitgeruste lesruimte in mijn studio in Sneek.

In de meeste moderne bedrijven wordt gebruik gemaakt van fotografie. Voor websites, publicaties, productfotografie en sociale media worden zelfgemaakte foto’s gebruikt of wordt een fotograaf ingehuurd. Door kennis van fotografie in eigen huis te halen kan flink wat voordeel worden behaald.  Na een bedrijfstraining van Studio Gert Jan Hermus kan het geleerde meteen in praktijk worden gebracht. Deze training kan ook worden georganiseerd als bedrijfsuitje of personeelsactiviteit. In dat geval snijdt het mes aan twee kanten.

Voordelen van fotografie binnen het bedrijf

  • Kostenbesparend
  • Professionele uitstraling
  • Modern imago
  • Kwaliteit in (sociale) media
  • Snelle doorlooptijd van projecten

incompany training fotografie

Aangepast programma

Tijdens de bedrijfscursus fotografie ga ik speciaal in op de dingen die in jouw bedrijf spelen. Ik pas de praktijkvoorbeelden aan op de manier waarop jullie fotografie (willen gaan) gebruiken

Mogelijke cursusinhoud:

Zoals gezegd kan ik de cursus geheel naar wens invullen. Een aantal voorbeelden van de onderwerpen die behandeld kunnen worden:
De werking van jullie fotocamera(‘s)
Diafragma, sluitertijd en ISO
Juist scherpstellen
Licht meten en juist belichten
Compositie
RAW-bestanden bewerken
Beeldschermkalibratie
Productfotografie
Verhaal vertellen met foto’s
Fotograferen voor sociale media
Foto’s bewerken in Lightroom en Photoshop
Enzovoort.

Lesmateriaal

Het lesmateriaal wordt indien gewenst volledig aangepast aan de wensen binnen jouw bedrijf. De training kan op alle locaties in Nederland (en daarbuiten) worden verzorgd. Als workshop in 1 dag of dagdeel of als cursus die is verdeeld over meerdere dagen of avonden.

Andere trainingen voor bedrijven:

Bedrijfsuitje Straatfotografie

Mijn workshop Straatfotografie leent zich uitstekend voor een gezellig bedrijfsuitje. Tijdens een aangepaste workshop gaan de deelnemers in kleine groepjes de straat op om foto’s te maken. De ervaring leert dat dit het groepsgevoel ten goede komt. Het definitieve programma wordt uiteraard in nauw overleg samengesteld. Een workshop kan uitstekend worden gecombineerd met een lezing over dit onderwerp.

Coaching bij herstel en re-integratie van burn-out of depressie

Door op een verantwoorde manier dingen te doen die je leuk vindt kom je weer in beweging na een burn-out of depressie. Bekijk hier mijn pagina Coaching bij re-integratie.

Online fotocursus via live beeldverbinding:

Online cursus fotografie en/of fotobewerking. Volledig corona-proof!

Offerte bedrijfscursus fotografie

Ik werk door heel Nederland. Neem voor een vrijblijvende offerte op maat contact met me op (zie contactgegevens) Je ontvangt dan zo gauw mogelijk een aanbieding in je mailbox.

Klanten

Ik heb onder andere samengewerkt met de volgende bedrijven:

Gert Jan Hermus klanten referenties
 
 
 
error: