Cursus fotografie in 1 dag

Cursus Fotografie in één dag. Het hele jaar door organiseer ik deze unieke fotocursus, de cursusdata staan verderop vermeld. In deze intensieve maar gezellige 1-daagse workshop fotografie breng je de kwaliteit van je foto’s naar een hoger niveau. Bij de cursus ontvang je gratis een speciaal voor deze cursus geschreven boek. De groepjes zijn klein, dus de individuele aandacht per cursist is groot. In deze cursus worden onderwerpen behandeld die bij bijna alle andere cursussen pas bij de gevorderden aan bod komen. Heb je een nieuwe camera of ben je een beginnende of iets gevorderde fotograaf? Dan is deze 8 uren durende fotocursus uitermate geschikt. Voor deze cursus hoef je helemaal geen kennis van fotografie te hebben, dit is een echte beginnerscursus.

Maak betere foto’s

Maak een grote stap voorwaarts en word je eigen camera de baas in één dag met deze basiscursus fotograferen! Je leert hoe je de camera van de automatische stand kunt halen en hoe je hem zelf in kunt stellen. Het resultaat is een betere belichting en prachtige foto’s met mooiere kleuren en betere scherpte. Te donkere, te lichte of bewogen foto’s behoren na deze cursus tot het verleden.

Voorkennis is niet nodig, je kunt zo aan deze cursus beginnen. Want of je nou betere vakantiefoto’s wilt leren maken of je wilt doorontwikkelen naar een hoger niveau. Met deze cursus heb je een stevige basis voor alle soorten fotografie.

Wanneer?

Zaterdag 12 oktober (nog 3 plaatsen beschikbaar)
Zaterdag 23 november (nog 3 plaatsen beschikbaar)
Zaterdag 14 december (nog 5 plaatsen beschikbaar)

Winter en voorjaar 2020:

Zaterdag 18 januari
Zaterdag 29 februari
Zaterdag 28 maart
Zaterdag 18 april
Zaterdag 16 mei
Zaterdag 20 juni

Tijd: van 9:00 – 17:00 uur

De kosten voor de cursus bedragen 120 euro (met gratis lunch en gratis cursusboek ter waarde van 29 euro).

Bij voldoende belangstelling kan ik deze cursus ook op andere dagen organiseren. Mail me als je geïnteresseerd bent.

Inhoud van deze cursus fotografie

De mooiste foto’s maak je als je je camera niet op de automatische stand hebt maar als je hem zelf kunt instellen. Tijdens deze intensieve en leerzame, maar ook gezellige fotoworkshop leer je hoe je dat doet met als resultaat een betere belichting en prachtige foto’s met mooiere kleuren en betere scherpte. Na deze cursus zet je jouw camera nooit meer op de automatische stand.

We behandelen de belangrijkste technische begrippen in de fotografie zoals diafragma, sluitertijd en ISO. Bovendien leer je hoe en wanneer je ze toe kunt passen.
We schenken aandacht objectieven en aan scherpstellen (autofocus en scherpstelpunten) van stilstaande en bewegende onderwerpen.
Je leert hoe je het beste het licht kunt meten en hoe je hier zelf aanpassingen in aan kunt brengen met behulp van het histogram en belichtingscompensatie.
Witbalans
(kleur van het licht) en compositie komen aan bod en nog veel meer…

Gratis hulp na de cursus

Ik geef je na het volgen van de cursus 2 maanden nazorg. Voor iedereen die de fotografiecursus heeft gevolgd is er de mogelijkheid om ook na de cursus nog vragen aan me te stellen. Bovendien krijg je toegang tot een exclusieve Facebook cursistengroep waarin je regelmatig kunt deelnemen aan fotografie-opdrachten en contact kunt houden met medecursisten om elkaar te ondersteunen en te inspireren.

Deze eendaagse cursus fotografie is ook zeer geschikt als voorbereiding voor diegene die een opleiding fotografie aan een fotovakschool of bijvoorbeeld het Cibap, ArtEZ of Deltion-college wil gaan doen.

Gratis cursusboek fotografie

Voorkennis is niet nodig. Ter ondersteuning van de cursus en als naslagwerk ontvang je vooraf gratis een door mij geschreven cursusboek waarin de in de cursus behandelde theorie uitgebreid beschreven staat.

Gratis advies bij aanschaf camera

Misschien ben je van plan om een camera aan te schaffen. Ik kan je bij de aanschaf van een camera adviseren. Als je je inschrijft voor de 1-daagse cursus of de basiscursus over 6 avonden, dan is dat advies bij de cursusprijs inbegrepen.

Bij deze cursus fotograferen is inbegrepen:

Een 8 uren durende eendaagse fotocursus van een fotograaf met 35 jaar ervaring
Een cursus met uitstekende beoordelingen
Klein groepje deelnemers (veel persoonlijke aandacht)
Lunch
Gratis parkeren
Koffie, thee en iets lekkers erbij.
Mijn cursusboek Basiscursus Fotografie (70 pagina’s). Met daarin een uitgebreide uitleg en voorbeelden van de behandelde onderwerpen.

Wat neem je mee?

Voor deze workshop fotografie neem je je eigen fotocamera mee (een spiegelreflex, compactcamera of systeemcamera met voldoende instelmogelijkheden voor belichten en scherpstellen). Het merk van je camera maakt voor de cursus niet uit. Canon, Nikon, Sony, Olympus, Pentax, Fuji of Panasonic, alles kan. De principes van de fotografie zijn voor elke camera gelijk.  Stuur bij twijfel even een mailtje, dan kunnen we overleggen. Verder kan de handleiding van je camera van pas komen.

Wanneer?

Zaterdag 12 oktober
Zaterdag 23 november
Zaterdag 14 december

Winter en voorjaar 2020:

Zaterdag 18 januari
Zaterdag 29 februari
Zaterdag 28 maart
Zaterdag 18 april
Zaterdag 16 mei
Zaterdag 20 juni

Tijd: van 9:00 – 17:00 uur

ALTERNATIEF: zit er geen geschikte dag voor je bij? Bekijk dan de Basiscursus over 6 avonden. Die heeft bijna dezelfde inhoud, maar hij is anders van opzet.

Prijs € 120,-

De kosten voor de cursus bedragen 120 euro. (met gratis lunch en een gratis cursusboek ter waarde van 29 euro).
Dat is ongeveer 10 euro per uur 😉

Locatie

De cursus wordt gegeven in mijn fotostudio aan de Simmerdyk 1 te Sneek. Vanaf Amsterdam is dit maar 1 uur rijden!

Gratis parkeren vlak voor de deur

Er is ruim voldoende en gratis (eigen) parkeergelegenheid.

Opgave- / contactformulier:

LET OP!! Je formulier is pas verstuurd als je daar een melding van krijgt. Op sommige apparaten moet je twee keer op verzenden drukken.
Ik reageer op elk bericht. Kijk even in je spam-box als je geen reactie van me krijgt in je inbox.

Op de cursus zijn algemene voorwaarden van toepassing.

 

fotocursus Sneek

– “Met de workshop fotografie voor beginners leer je beter fotograferen in 1 dag!”

cursus fotografie
Na deze fotocursus weet jij ook hoe je een achtergrond mooi onscherp kunt maken.

 

Opgave- / contactformulier voor de 1-daagse cursus:

LET OP!! Je formulier is pas verstuurd als je daar een melding van krijgt. Op sommige apparaten moet je twee keer op verzenden drukken.

Op de cursus zijn algemene voorwaarden van toepassing.

 

 

 

Zoektermen: Fotocursus Sneek Fotocursus Leeuwarden Fotocursus Bolsward Fotocursus Joure Fotocursus Drachten gratis Fotocursus Heerenveen Fotocursus Lemmer Fotocursus Súdwest-Fryslân Fotocursus voor beginners Fotocursus Groningen Fotocursus Cameranu Fotocursus Kamera-express Fotocursus Emmeloord Fotocursus Steenwijk Fotocursus Franeker Fotocursus Harlingen Fotocursus Nijland Basiskennis fotografie Cursus fotografie Friesland Cursus fotografie Sneek Cursus fotograferen Cursus fotografie Leeuwarden Cursus fotografie Heerenveen Cursus fotografie Drachten Cursus fotografie Workshop fotografie Cadeautip Kadotip Natuurfotografie Friesland Sneek Leeuwarden Drachten Heerenveen Bolsward Wommels Buitenpost Workum Makkum Joure Lemmer Surhuisterveen Emmeloord Senioren Steenwijk Meppel Assen Franeker Harlingen Workum Makkum Oosterwolde Wolvega Groningen Drenthe Alkmaar Den Helder Noord-Nederland Personeelsuitje Friesland fotocursus op zondag cursus fotografie op zondag

 

 

 

error: Content is protected !!