Basiscursus fotografie in 1 dag


Cursus Fotografie in 1 dag: de kort maar krachtig-methode! In deze intensieve maar gezellige workshop breng je de kwaliteit van je foto’s naar een hoger niveau. De groepjes zijn klein, dus de individuele aandacht is groot.

 

– “Met mijn Basiscursus Fotografie voor beginners leer je beter fotograferen in 1 dag!”

 

Reacties van deelnemers:

Een leuke leerzame dag

1daagse
★★★★☆
4 5 1
Ik kijk terug op een erg leuke en leerzame dag waarin ik de basisprincipes van de fotografie heb geleerd. Doordat je het cursusboek van tevoren gemaild krijgt, kan je je goed voorbereiden. Dit heeft mij geholpen de theorie beter en sneller te begrijpen en toe te kunnen passen gedurende de dag. Het is een wisseling van theorie en praktijk, wat erg prettig is. Ik heb niet alleen geleerd hoe ik betere foto's kan maken, maar ook hoe ik de knoppen op mijn camera kan gebruiken. Door de kleine groep is er een fijne ontspannen sfeer, voldoende aandacht voor iedereen individueel en voel je je vrij om je vragen te stellen. Aan het einde van de dag heb je zin om zelf aan de slag te gaan! Een aanrader!

Erg leerzaam en minstens zo gezellig.

1daagse
★★★★★
5 5 1
We vonden het prettig dat de groep niet zo groot was, zodat er veel aandacht kon worden besteed aan individuele vragen. Vaak lees je in de aankondiging van fotografiecursussen dat het "geen knoppencursus" is. Wat wij vooral heel fijn vonden was dat in deze workshop wel veel aandacht werd besteed aan de knoppen. Het onderdeel theorie werd begrijpelijk, maar toch kort en bondig gebracht. De lunch was prima. Wij vonden het een fantastische workshop.

Super

1daagse
★★★★★
5 5 1
Ik heb genoten. Een gezellige groep mensen, ook niet te groot. Een mooie verzorgde cursus met heldere uitleg. Een prachtige presentatie met leuke oefeningetjes tussendoor, waardoor het nog beter binnen kwam. Inclusief een naslagwerk met alle leerstof die we behandeld hebben, om thuis nog eens na te lezen. Super en een aanrader!

No-nonsens cursus!

1daagse
★★★★☆
4 5 1
De theorie wordt op een duidelijke en heldere manier gepresenteerd. Door het beperkt aantal deelnemers is er volop ruimte voor een ieder om zijn of haar camera goed te doorgronden. De informatie vooraf en geboden "nazorg" zijn een plus!

Praktijk en theorie in goede balans

1daagse
★★★★☆
4 5 1
In een ontspannen setting theorie van de fotografie in combinatie met de praktijk. Duidelijke instructies en al doende het geleerde in praktijk brengen. Wat mij betreft een aanrader.

 

Foto’s van vorige cursusdagen

Fotocursus Sneek  goedkope fotografie cursus Sneek  fotocursus Sneek   cursus fotografie friesland  Fotocursus Sneek bibliotheek

 

Wanneer?

Er staan de volgende zaterdagen (van 9.00 – 17.00 uur) gepland:

Zaterdag 8 oktober
Zaterdag 5 november
Zaterdag 17 december
Zaterdag 14 januari
Zaterdag 4 februari
Zaterdag 11 maart

Bij voldoende belangstelling wordt er in onderling overleg een volgende cursus ingepland. Mail me dus als je belangstelling hebt: info@gertjanhermus.nl


Deze dag is vooral een doe-dag. Dus tussen de instructies door ga je zelf met de vingers aan de knoppen van je eigen camera om te oefenen. Natuurlijk ga ik je daarbij helpen: samen zorgen we ervoor dat jij de baas wordt van je camera in plaats van andersom.

We dringen in één dag snel door tot de kern van de fotografie. Tijdens de cursusdag combineren we theorie en praktijk waardoor het geleerde veel beter bij je blijft ‘hangen’. Voorkennis is niet nodig. Ter ondersteuning van de cursus en als naslagwerk ontvang je vooraf gratis een door mij geschreven cursusboek waarin de behandelde theorie uitgebreid beschreven staat.

 

cursusboek fotografie download

Bij de cursus ontvang je mijn 70 pagina’s dikke cursusboek GRATIS!

Cursusinhoud

Tijdens deze leerzame en gezellige dag maak je kennis met de belangrijkste technische begrippen in de fotografie zoals diafragma, sluitertijd en ISO. Bovendien leer je hoe je ze toe kunt passen in de belichtingsdriehoek.
We schenken aandacht aan scherpstellen (autofocus en scherpstelpunten), stilstaande en bewegende onderwerpen, hoe maak je een onscherpe achtergrond, compositie en hoe je het beste het licht kunt meten. Witbalans en belichtingscompensatie komen aan bod en nog veel meer…

Kortom, we gaan er voor zorgen dat je aan het einde van de dag in staat bent om betere foto’s te maken!

Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven, bestaat de cursus uit maximaal 8 personen (het minimum aantal deelnemers is 5).

cursus fotografie Sneek

Na deze cursus weet jij ook hoe je een achtergrond mooi onscherp kunt maken.

Gratis nazorg

Ik geef je na het volgen van de cursus 2 maanden nazorg.

Voor iedereen die de fotografiecursus heeft gevolgd is er de mogelijkheid om ook na de cursus nog vragen aan me te stellen. Bovendien krijg je toegang tot een exclusieve Facebook cursistengroep waarin je regelmatig kunt deelnemen aan fotografie-opdrachten en contact kunt houden met medecursisten om elkaar te ondersteunen en te inspireren.

 

Na deze cursus maak jij geen kiekjes meer, maar foto's!

Na deze cursus maak jij geen 13-in-een-dozijn-kiekjes meer, maar foto’s!

De prijs

De prijs voor deze 1-daagse fotocursus is slechts 80 euro! (eventueel te betalen in twee termijnen).

Bij de cursus is inbegrepen:

Een eendaagse fotocursus van 9.00 tot 17.00 uur
Lunch.
Mijn cursusboek Basiscursus Fotografie (70 pagina’s). Met daarin een uitgebreide uitleg en voorbeelden van de behandelde onderwerpen.
Instructie op een mooie locatie met prima scherminstructie
2 maanden nazorg en ondersteuning
Toegang tot een exclusieve Facebook cursistengroep

Locatie

Bibliotheek Sneek, Wijde Noorderhorne 1
Indien gewenst kan ik de cursus ook op andere locaties verzorgen.

Wat neem je mee?

Voor deze cursus fotografie neem je je eigen fotocamera mee (een spiegelreflex-, compact- of systeemcamera met voldoende instelmogelijkheden voor belichten en scherpstellen). Stuur bij twijfel even een mailtje, dan kunnen we overleggen. Verder kan de handleiding van je camera van pas komen.
Als je een statief hebt dan zou dat handig zijn, maar het is niet perse noodzakelijk.

Fotocursus voor personeel

Bij voldoende deelname is het mogelijk om de cursus in andere plaatsen te organiseren. Zo verzorg ik ook fotografietrainingen voor personeel, indien gewenst In Company. Deze training kan ook in de avonduren of in het weekend plaats vinden. Lees meer!

Vrienden- of vriendinnendag

Deze dag is uitermate geschikt om te organiseren voor een vrienden- of vriendinnengroepje. Samen gezellig een dag bezig zijn. De dag kan naar wens worden ingericht. Locatie, sfeer, inhoud; alles is bespreekbaar. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Fotocursus voor fotoclubs

Deze basiscursus in 1 dag kan ook uitstekend worden georganiseerd in samenwerking met fotoclubs die (beginnende) fotografen willen stimuleren om zich aan te sluiten bij hun fotokring of -club. De cursus kan desgewenst in meerdere delen worden opgesplitst en kan op elke gewenste locatie plaatsvinden.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor deze cursus door een mail te sturen naar info@gertjanhermus.nl

 Voor mijn cursussen en workshops hanteer ik ALGEMENE VOORWAARDEN.

 

 

Mijn andere cursussen:

 

Zoektermen:
Fotocursus Sneek
Fotocursus Leeuwarden
Fotocursus Bolsward
Fotocursus Joure
Fotocursus Súdwest-Fryslân
Fotocursus voor beginners
Basiskennis fotografie

 

Beoordeel deze 1-daagse cursus met onderstaand formulier!

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *