Cursus fotografie in 1 dag

Cursus Fotografie in één dag, ook dit najaar organiseer ik weer deze unieke fotocursus in Friesland, Groningen, Flevoland, Overijssel en Drenthe. In deze intensieve maar gezellige 1-daagse workshop fotografie breng je de kwaliteit van je foto’s naar een hoger niveau. Bij de cursus ontvang je gratis een door mij geschreven cursusboek. De groepjes zijn klein, dus de individuele aandacht per cursist is groot. Maak een grote stap voorwaarts en word je eigen camera de baas in één dag met deze basiscursus fotograferen! Je leert hoe je de camera van de automatische stand kunt halen en hoe je hem zelf in kunt stellen. Heb je een nieuwe camera of ben je een beginnende of iets gevorderde fotograaf? Dan is deze fotocursus uitermate geschikt.

Wanneer?

Zaterdag 3 november

Zaterdag 15 december

Zaterdag 12 januari

Wees er snel bij want vol is vol!

Fotocursus op een ander moment?

Wil je op een ander moment (kan ook op korte termijn) in je eigen tempo op weg geholpen worden? Dan is misschien een privéles iets voor jou (ook voor beeldbewerking, filmen met de fotocamera, enzovoort).

Beoordeling van cursisten:

1daagse Overall rating: ★★★★★ 4.5 based on 12 reviews
5 1

 

Opgave- / contactformulier:

Geef je op door middel van onderstaand formulier. Ook als je nog vragen hebt over de cursus kun je dit formulier gebruiken.

– “Met mijn workshop fotografie voor beginners leer je beter fotograferen in 1 dag!”

 

Reacties van deelnemers aan de cursus fotografie:

Leuke en informatieve cursus!

1daagse
★★★★★
5 5 1
Leuke cursusdag. Tijd vliegt voorbij en je leert veel

Gewoon goed

1daagse
★★★★☆
4 5 1
Fotografeerde al enige tijd met een goede spiegelreflex camera met ook af en toe hele mooie foto's. Door deze cursus heb ik mijn camera beter leren kennen en ben ik "bewust bekwamer" geworden waardoor de kans dat ik mooie foto's maak zeker is toegenomen. Al met al leerzame dag op een begrijpelijke manier die goed was verzorgd.

Super

1daagse
★★★★★
5 5 1
Ik heb genoten. Een gezellige groep mensen, ook niet te groot. Een mooie verzorgde cursus met heldere uitleg. Een prachtige presentatie met leuke oefeningetjes tussendoor, waardoor het nog beter binnen kwam. Inclusief een naslagwerk met alle leerstof die we behandeld hebben, om thuis nog eens na te lezen. Super en een aanrader!

Leerzame cursusdag met prettige sfeer

1daagse
★★★★☆
4 5 1
Ik vond het een leerzame cursusdag. De sfeer en kleine groep was prettig. Voldoende aandacht voor vragen en uitproberen. Er is kennis van verschillende camera's. Prima voor zowel instapper als iets meer gevorderde!

Erg leerzaam en minstens zo gezellig.

1daagse
★★★★★
5 5 1
We vonden het prettig dat de groep niet zo groot was, zodat er veel aandacht kon worden besteed aan individuele vragen. Vaak lees je in de aankondiging van fotografiecursussen dat het "geen knoppencursus" is. Wat wij vooral heel fijn vonden was dat in deze workshop wel veel aandacht werd besteed aan de knoppen. Het onderdeel theorie werd begrijpelijk, maar toch kort en bondig gebracht. De lunch was prima. Wij vonden het een fantastische workshop.

Leerzame en gezellige dag.

1daagse
★★★★☆
4 5 1
Een gezellige groep mensen, met de zelfde passie voor fotografie en mooie verzorgde cursus met heldere uitleg voor zowel de beginnende als de wat gevorderde fotograaf. Een goede presentatie met oefeningetjes tussen door om het geleerde meteen te proberen en naslagwerk altijd handig om thuis nog eens na gelezen. Ik zal zeggen een aanrader voor elke beginnende fotograaf die baas wil zijn over zijn eigen camera zonder gebruik te maken van de automatische stand.

Een leuke leerzame dag

1daagse
★★★★☆
4 5 1
Ik kijk terug op een erg leuke en leerzame dag waarin ik de basisprincipes van de fotografie heb geleerd. Doordat je het cursusboek van tevoren gemaild krijgt, kan je je goed voorbereiden. Dit heeft mij geholpen de theorie beter en sneller te begrijpen en toe te kunnen passen gedurende de dag. Het is een wisseling van theorie en praktijk, wat erg prettig is. Ik heb niet alleen geleerd hoe ik betere foto's kan maken, maar ook hoe ik de knoppen op mijn camera kan gebruiken. Door de kleine groep is er een fijne ontspannen sfeer, voldoende aandacht voor iedereen individueel en voel je je vrij om je vragen te stellen. Aan het einde van de dag heb je zin om zelf aan de slag te gaan! Een aanrader!

Praktijk en theorie in goede balans

1daagse
★★★★☆
4 5 1
In een ontspannen setting theorie van de fotografie in combinatie met de praktijk. Duidelijke instructies en al doende het geleerde in praktijk brengen. Wat mij betreft een aanrader.

Leuke leerzame dag

1daagse
★★★★★
5 5 1
Leuke en leerzame dag met voldoende ruimte om vragen te stellen. Nu nog veel oefenen om het allemaal in praktijk te brengen.

Een leerzame en inspirerende dag!

1daagse
★★★★★
5 5 1
Een leerzaam en inspirerende dag. Er was alle tijd om te ontdekken en proberen. Het handige naslagwerk is makkelijk in gebruik en door de cursusdag zelf alleen maar duidelijker geworden. Ook is er alle ruimte om vragen te stellen. Ging met een goed gevoel naar huis en ben super gemotiveerd om aan de slag te gaan en het geleerde in praktijk te brengen 😀 . tige tank!!

Nuttig, leuk & leerzaam

1daagse
★★★★★
5 5 1
Een nuttige, leuke en leerzame dag! Gezellige, kleine groep met voldoende aandacht voor ieders vragen. Gert Jan geeft duidelijke tips en de theorie is goed te volgen. Dag was zo voorbij, op naar de vervolgcursus!

No-nonsens cursus!

1daagse
★★★★☆
4 5 1
De theorie wordt op een duidelijke en heldere manier gepresenteerd. Door het beperkt aantal deelnemers is er volop ruimte voor een ieder om zijn of haar camera goed te doorgronden. De informatie vooraf en geboden "nazorg" zijn een plus!

 

 

fotocursus Sneek

 

zonsondergang met boom

 

Inhoud cursus fotografie

De mooiste foto’s maak je als je je camera niet op de automatische stand hebt maar als je hem zelf kunt instellen. Tijdens deze intensieve en leerzame, maar ook gezellige fotoworkshop leer je hoe je dat doet met als resultaat een betere belichting en prachtige foto’s met mooiere kleuren en betere scherpte. Na deze cursus zet je jouw camera nooit meer op de automatische stand.

We behandelen de belangrijkste technische begrippen in de fotografie zoals diafragma, sluitertijd en ISO. Bovendien leer je hoe je ze toe kunt passen.
We schenken aandacht objectieven en aan scherpstellen (autofocus en scherpstelpunten) van stilstaande en bewegende onderwerpen.
Je leert hoe je het beste het licht kunt meten en hoe je hier zelf aanpassingen in aan kunt brengen met behulp van het histogram en belichtingscompensatie.
Witbalans
(kleur van het licht) en compositie komen aan bod en nog veel meer…

Gratis hulp na de cursus

Ik geef je na het volgen van de cursus 2 maanden nazorg. Voor iedereen die de fotografiecursus heeft gevolgd is er de mogelijkheid om ook na de cursus nog vragen aan me te stellen. Bovendien krijg je toegang tot een exclusieve Facebook cursistengroep waarin je regelmatig kunt deelnemen aan fotografie-opdrachten en contact kunt houden met medecursisten om elkaar te ondersteunen en te inspireren.

Deze eendaagse cursus fotografie is ook zeer geschikt als voorbereiding voor diegene die een opleiding fotografie aan een fotovakschool of bijvoorbeeld het Cibap, ArtEZ of Deltion-college wil gaan doen.

Gratis cursusboek fotografie

Voorkennis is niet nodig. Ter ondersteuning van de cursus en als naslagwerk ontvang je vooraf gratis een door mij geschreven cursusboek waarin de in de cursus behandelde theorie uitgebreid beschreven staat.

Gratis advies bij aanschaf camera

Misschien ben je van plan om een camera aan te schaffen. Ik kan je bij de aanschaf van een camera adviseren. Als je je inschrijft voor de 1-daagse cursus, dan is dat advies bij de cursusprijs inbegrepen.

 

cursus fotografie
Na deze fotocursus weet jij ook hoe je een achtergrond mooi onscherp kunt maken.

Bij de cursus fotograferen is inbegrepen:

Een eendaagse fotocursus van een fotograaf met 35 jaar ervaring.
Lunch.
Mijn cursusboek Basiscursus Fotografie (70 pagina’s). Met daarin een uitgebreide uitleg en voorbeelden van de behandelde onderwerpen.

 

eboek download
Bij de cursus ontvang je mijn 70 pagina’s dikke cursusboek GRATIS!

 

Wat neem je mee?

Voor deze workshop fotografie neem je je eigen fotocamera mee (een spiegelreflex, compactcamera of systeemcamera met voldoende instelmogelijkheden voor belichten en scherpstellen). Het merk van je camera maakt voor de cursus niet uit. Canon, Nikon, Sony, Olympus, Pentax, Fujifilm of Panasonic, alles kan. De principes van de fotografie zijn voor elke camera gelijk.  Stuur bij twijfel even een mailtje, dan kunnen we overleggen. Verder kan de handleiding van je camera van pas komen.

Wanneer?

Zaterdag 3 november

Zaterdag 15 december

Zaterdag 12 januari

Wees er snel bij want vol is vol!

Fotocursus op een ander moment?

Wil je op een ander moment (kan ook op korte termijn) in je eigen tempo op weg geholpen worden? Dan is misschien een privéles iets voor jou (ook voor beeldbewerking met Lightroom en Photoshop, filmen met de fotocamera, enzovoort).

Locatie

De cursus wordt gegeven aan de Distelvlinder 11 te Sneek
Vanaf Amsterdam is dit maar 1 uur rijden!

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen 80 euro. Dit bedrag is inclusief lunch en cursusboek.

 

Uitstekende instructie op groot beeldscherm

Inschrijven

Verstuur voor meer informatie en inschrijven onderstaand contactformulier. Ik neem dan zo gauw mogelijk contact met je op. Ook als je nog vragen hebt over de cursus kun je dit formulier gebruiken.

Opgave- / contactformulier:

 

 

cursus fotografie in 1 dag
Na deze cursus maak jij geen dertien in een dozijn-kiekjes meer, maar échte foto’s.

 

 

 

 

 

 

Mijn overige cursussen:


Zoektermen:
Fotocursus Sneek
Fotocursus Leeuwarden
Fotocursus Bolsward
Fotocursus Joure
Fotocursus Drachten
Fotocursus Heerenveen
Fotocursus Lemmer
Fotocursus Súdwest-Fryslân
Fotocursus voor beginners
Fotocursus Groningen
Fotocursus Emmeloord
Fotocursus Steenwijk
Fotocursus Franeker
Fotocursus Harlingen
Fotocursus Nijland
Basiskennis fotografie
Cursus fotografie Friesland
Cursus fotografie Sneek
Cursus fotograferen
Cursus fotografie Leeuwarden
Cursus fotografie Heerenveen
Cursus fotografie Drachten
Cursus fotografie
Workshop fotografie
Cadeautip
Kadotip
Natuurfotografie
Friesland Sneek Leeuwarden Drachten Heerenveen Bolsward Wommels Buitenpost
Workum Makkum Joure Lemmer Surhuisterveen Emmeloord Senioren Steenwijk Meppel Assen Franeker
Harlingen Workum Makkum Oosterwolde Wolvega
Groningen Drenthe Alkmaar Den Helder Noord-Nederland
Personeelsuitje Friesland

 

 

Beoordeel deze 1-daagse cursus met onderstaand formulier!

Naam
Beoordeling in een paar woorden
Waardering
Beoordeling
1daagse Overall rating: ★★★★★ 4.5 based on 12 reviews
5 1
%d bloggers liken dit: