Cursus fotografie in 1 dag

Cursus Fotografie in één dag. Het hele jaar door organiseer ik deze unieke fotocursus, de cursusdata staan verderop vermeld. In deze zeer intensieve maar gezellige 1-daagse workshop fotografie breng je de kwaliteit van je foto’s naar een hoger niveau. Bij de cursus ontvang je gratis een speciaal voor deze cursus geschreven boek. De groepjes zijn klein, dus de individuele aandacht per cursist is groot. Maak een grote stap voorwaarts en word je eigen camera de baas in één dag met deze basiscursus fotograferen! Je leert hoe je de camera van de automatische stand kunt halen en hoe je hem zelf in kunt stellen. In deze cursus worden onderwerpen behandeld die bij bijna alle andere cursussen pas bij de gevorderden aan bod komen. Heb je een nieuwe camera of ben je een beginnende of iets gevorderde fotograaf? Dan is deze 8 uren durende fotocursus uitermate geschikt. 

Alternatief: privéles of avondcursus:

Wil je op een ander moment (kan ook op korte termijn) in je eigen tempo op weg geholpen worden? Dan is misschien een privéles (fotografie en/of beeldbewerking) iets voor jou.
Klik hier voor de inspirerende Basiscursus over 6 avonden en hier voor de Cursus voor gevorderden waarin je jezelf als fotograaf nóg verder kunt ontplooien. Bekijk hier mijn volledige aanbod cursussen en workshops.

Opgeven voor de 1-daagse cursus?

Verderop op deze pagina vind je een opgaveformulier.

Beoordeling van cursisten:

1daagse Overall rating: ★★★★★ 4.5 based on 13 reviews
5 1

Praktijk en theorie in goede balans

1daagse
★★★★☆
4 5 1
In een ontspannen setting theorie van de fotografie in combinatie met de praktijk. Duidelijke instructies en al doende het geleerde in praktijk brengen. Wat mij betreft een aanrader.

Nuttig, leuk & leerzaam

1daagse
★★★★★
5 5 1
Een nuttige, leuke en leerzame dag! Gezellige, kleine groep met voldoende aandacht voor ieders vragen. Gert Jan geeft duidelijke tips en de theorie is goed te volgen. Dag was zo voorbij, op naar de vervolgcursus!

Leuke leerzame dag

1daagse
★★★★★
5 5 1
Leuke en leerzame dag met voldoende ruimte om vragen te stellen. Nu nog veel oefenen om het allemaal in praktijk te brengen.

Lees hier alle reacties van voorgaande deelnemers.

Wanneer?

Zaterdag 12 januari (vol)
Zaterdag 9 februari (vol)
Woensdag 13 februari (nog 2 plaatsen beschikbaar)
Zaterdag 16 maart (vol)
Zondag 31 maart (nog 2 plaatsen beschikbaar)
Zaterdag 13 april (vol)
Woensdag 17 april
Zaterdag 25 mei
Zondag 2 juni
Zaterdag 15 juni

Tijd: van 9:00 – 17:00 uur

Wees er snel bij want vol is vol!
De kosten voor de cursus bedragen 120 euro (met gratis lunch en gratis cursusboek ter waarde van 29 euro).

ALTERNATIEF: zit er geen geschikte dag voor je bij? Bekijk dan de Basiscursus over 6 avonden. Die heeft bijna dezelfde inhoud, maar hij is anders van opzet.

Inhoud van deze cursus fotografie

De mooiste foto’s maak je als je je camera niet op de automatische stand hebt maar als je hem zelf kunt instellen. Tijdens deze intensieve en leerzame, maar ook gezellige fotoworkshop leer je hoe je dat doet met als resultaat een betere belichting en prachtige foto’s met mooiere kleuren en betere scherpte. Na deze cursus zet je jouw camera nooit meer op de automatische stand.

We behandelen de belangrijkste technische begrippen in de fotografie zoals diafragma, sluitertijd en ISO. Bovendien leer je hoe en wanneer je ze toe kunt passen.
We schenken aandacht objectieven en aan scherpstellen (autofocus en scherpstelpunten) van stilstaande en bewegende onderwerpen.
Je leert hoe je het beste het licht kunt meten en hoe je hier zelf aanpassingen in aan kunt brengen met behulp van het histogram en belichtingscompensatie.
Witbalans
(kleur van het licht) en compositie komen aan bod en nog veel meer…

Gratis hulp na de cursus

Ik geef je na het volgen van de cursus 2 maanden nazorg. Voor iedereen die de fotografiecursus heeft gevolgd is er de mogelijkheid om ook na de cursus nog vragen aan me te stellen. Bovendien krijg je toegang tot een exclusieve Facebook cursistengroep waarin je regelmatig kunt deelnemen aan fotografie-opdrachten en contact kunt houden met medecursisten om elkaar te ondersteunen en te inspireren.

Deze eendaagse cursus fotografie is ook zeer geschikt als voorbereiding voor diegene die een opleiding fotografie aan een fotovakschool of bijvoorbeeld het Cibap, ArtEZ of Deltion-college wil gaan doen.

Gratis cursusboek fotografie

Voorkennis is niet nodig. Ter ondersteuning van de cursus en als naslagwerk ontvang je vooraf gratis een door mij geschreven cursusboek waarin de in de cursus behandelde theorie uitgebreid beschreven staat.

Gratis advies bij aanschaf camera

Misschien ben je van plan om een camera aan te schaffen. Ik kan je bij de aanschaf van een camera adviseren. Als je je inschrijft voor de 1-daagse cursus of de basiscursus over 6 avonden, dan is dat advies bij de cursusprijs inbegrepen.

Bij deze cursus fotograferen is inbegrepen:

Een 8 uren durende eendaagse fotocursus van een fotograaf met 35 jaar ervaring.
Een cursus met uitstekende beoordelingen.
Klein groepje deelnemers (veel persoonlijke aandacht)
Lunch.
Mijn cursusboek Basiscursus Fotografie (70 pagina’s). Met daarin een uitgebreide uitleg en voorbeelden van de behandelde onderwerpen.

eboek download
Bij de cursus ontvang je mijn 70 pagina’s dikke cursusboek GRATIS!

Wat neem je mee?

Voor deze workshop fotografie neem je je eigen fotocamera mee (een spiegelreflex, compactcamera of systeemcamera met voldoende instelmogelijkheden voor belichten en scherpstellen). Het merk van je camera maakt voor de cursus niet uit. Canon, Nikon, Sony, Olympus, Pentax, Fuji of Panasonic, alles kan. De principes van de fotografie zijn voor elke camera gelijk.  Stuur bij twijfel even een mailtje, dan kunnen we overleggen. Verder kan de handleiding van je camera van pas komen.

Wanneer?

Zaterdag 12 januari (vol)
Zaterdag 9 februari (vol)
Woensdag 13 februari (nog 2 plaatsen beschikbaar)
Zaterdag 16 maart (vol)
Zondag 31 maart (nog 2 plaatsen beschikbaar)
Zaterdag 13 april (vol)
Woensdag 17 april
Zaterdag 25 mei
Zondag 2 juni
Zaterdag 15 juni

Tijd: van 9:00 – 17:00 uur

Wees er snel bij want vol is vol!

ALTERNATIEF: zit er geen geschikte dag voor je bij? Bekijk dan de Basiscursus over 6 avonden. Die heeft bijna dezelfde inhoud, maar hij is anders van opzet.

De prijs

De kosten voor de cursus bedragen 120 euro. (met gratis lunch en een gratis cursusboek ter waarde van 29 euro).
Dat is ongeveer 10 euro per uur 😉

Locatie

De cursus wordt gegeven in mijn fotostudio aan de Simmerdyk 1 te Sneek. Vanaf Amsterdam is dit maar 1 uur rijden!

Gratis parkeren vlak voor de deur

Er is ruim voldoende en gratis (eigen) parkeergelegenheid.

Uitstekende instructie op groot beeldscherm

Inschrijven

Verstuur voor meer informatie en inschrijven onderstaand contactformulier. Ik neem dan zo gauw mogelijk contact met je op. Ook als je nog vragen hebt over de cursus kun je dit formulier gebruiken.
Bellen of appen kan ook: 06 1344 0603.

Opgave- / contactformulier:

Op de cursus zijn algemene voorwaarden van toepassing.

 

fotocursus Sneek

 

zonsondergang met boom

 

– “Met mijn workshop fotografie voor beginners leer je beter fotograferen in 1 dag!”

 

cursus fotografie
Na deze fotocursus weet jij ook hoe je een achtergrond mooi onscherp kunt maken.

cursus fotografie in 1 dag
Na deze cursus maak jij geen dertien in een dozijn-kiekjes meer, maar échte foto’s.

 

Opgave- / contactformulier voor de 1-daagse cursus:

Op de cursus zijn algemene voorwaarden van toepassing.

 

 

 

Zoektermen: Fotocursus Sneek Fotocursus Leeuwarden Fotocursus Bolsward Fotocursus Joure Fotocursus Drachten Fotocursus Heerenveen Fotocursus Lemmer Fotocursus Súdwest-Fryslân Fotocursus voor beginners Fotocursus Groningen Fotocursus Cameranu Fotocursus Kamera-express Fotocursus Emmeloord Fotocursus Steenwijk Fotocursus Franeker Fotocursus Harlingen Fotocursus Nijland Basiskennis fotografie Cursus fotografie Friesland Cursus fotografie Sneek Cursus fotograferen Cursus fotografie Leeuwarden Cursus fotografie Heerenveen Cursus fotografie Drachten Cursus fotografie Workshop fotografie Cadeautip Kadotip Natuurfotografie Friesland Sneek Leeuwarden Drachten Heerenveen Bolsward Wommels Buitenpost Workum Makkum Joure Lemmer Surhuisterveen Emmeloord Senioren Steenwijk Meppel Assen Franeker Harlingen Workum Makkum Oosterwolde Wolvega Groningen Drenthe Alkmaar Den Helder Noord-Nederland Personeelsuitje Friesland fotocursus op zondag cursus fotografie op zondag

 

Beoordeel deze 1-daagse cursus met onderstaand formulier!

Naam
Beoordeling in een paar woorden
Waardering
Beoordeling

1daagse Overall rating: ★★★★★ 4.5 based on 13 reviews
5 1

 

error: Content is protected !!