Avondlessen fotografie uitgesteld (nov 2021)

Onlangs heeft het kabinet opnieuw coronamaatregelen afgekondigd. En de ingevoerde lockdown is inmiddels al weer verlengd: tot zondag 19 december.

Deze maatregelen hebben ook consequenties voor de groepscursussen van Studio Gert Jan Hermus. Want tot en met 19 december mag ik geen cursussen organiseren in de avonduren (na 17:00 uur). Alle lessen die stonden gepland zijn uitgesteld. Deelnemers hebben daarvan inmiddels persoonlijk bericht ontvangen.

Uitstel, geen afstel

De avondcursussen zijn stilgelegd zolang de maatregelen gelden. Dat geldt voor de basiscursus fotografie, de fotocursus voor gevorderden en voor de workshops. Zodra het weer kan, en dat is hopelijk 19 december gaan we verder waar we gebleven zijn. Als de maatregelen na 19 december worden verlengd dan kijken we wel weer wat we dan doen. Maar weest gerust; ook dan is er sprake van uitstel en niet van afstel.

Cursussen in januari

Als de lockdown afloopt in december gaan de cursussen die in januari gepland staan om te starten gewoon door. Mocht het anders lopen, dan krijg je daarover nadere mededelingen in je mailbox.

Sommige lessen en fotografie gaan wel door

Lessen overdag

Tot 19 december mogen groepslessen dus niet meer. Overdag mag ik nog wel cursussen geven. Dus de 1-daagse cursussen en de een-op-een privélessen gaan sowieso door.

Fotografie

Mijn fotostudio blijft ‘gewoon’ open. Dus je kunt nog steeds bij mij terecht voor:

Als je bijvoorbeeld producten voor je website gefotografeerd wilt hebben of een mooi portret, dan kan dat gewoon. Ik kan in mijn studio de maatregelen goed in acht nemen. Maak van te voren wel even een afspraak. Mijn contactgegevens vind je hier.

Na elk bezoek wordt de studio schoongemaakt! 😉
(Fotofilter ‘dirty-look‘ gebruikt!)

Geef een reactie

error: