10 cadeautjes onder 25 euro voor fotografen

Ben je op zoek naar een cadeautje voor een beroeps- of hobbyfotograaf? Op deze pagina vind je tien cadeautjes onder de 25 euro die je aan fotografen kunt geven. Leuk voor een verjaardag of voor Sinterklaas en Kerstmis.

Klik op de rode link of op het plaatje voor meer details.

1. De lenspen

Met de lenspen kun je heel eenvoudig je lens weer spik en span krijgen. Aan de ene kant zit een uitschuifbaar kwastje. Daarmee kun je stofjes en dergelijke verwijderen. Aan de andere kant zit een soort zeempje waarmee je vuile en vet van het glas verwijderd. Ik heb hem altijd in mijn fototas. Een kleine redder in de ‘nood’.

cadeautje fotograaf sinterklaas
Altijd je schoonmaakgereedschap bij je.

2. Dorr draagriemen

Voor wie wel klaar is met saaie draagriemen heeft Dorr kleurrijke exemplaren in de aanbieding. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo heb je er altijd een die past bij je outfit 😉

draagriem cadeau kerst
Bekijk deze kekke draagriemen.

3. Drinkbeker

Voor wie geen genoeg krijgt van zijn hobby. Een drinkbeker in de vorm van een objectief waaruit je je favoriete drankje kunt drinken.

drinkbeker cameralens

4. Case voor batterijen en geheugenkaartjesNooit meer losslingerende batterijen en geheigenkaartjes in je fototas. Bescherm ze in deze stof- en waterdichte hardcase.

5. Selfiestick

Een stok waarmee je je armen verlengt. Zo kom je nog beter op de foto. Wel blijven lachen hè?

selfiestick smartphone
Smile!!

6. Regenjas voor de camera

Dit item zal vaak van pas komen. Want in ons regenachtige landje is het zaak om je kostbare apparatuur tegen vocht te beschermen. Je kunt door de openingen wel gemakkelijk bij de bedieningsknoppen van je camera komen. Tip: neem een paraplu mee. Zo blijf je zelf ook droog!

7. Waterpas voor op de camera

Voor de accurate fotografen onder ons. Nooit meer een scheve horizon met deze waterpas.

waterpas fotocamera
Voor een rechte horizon.

8. Polsriem

Veel mensen vinden het vervelend om hun camera een hele dag aan hun nek te hebben hangen. Je kunt daar flink last van krijgen. Met deze riem draag je je fotocamera gemakkelijk aan je pols.

polsriem fotocamera
Laat ‘m maar bungelen.

9. Ministatief

Dit kleine maar stevige Manfrotto statief stop je gemakkelijk in je cameratas. Zo heb je altijd iets bij je waarmee je je camera stevigheid kunt geven. Ideaal voor bijvoorbeeld landschapsfotografie of macrofotografie.

klein statief camera
Een kleine stevigert.

Henzo Fotoalbum Chapter Rood (400 foto’s)

Het Henzo Fotoalbum Chapter Rood is ideaal voor het bewaren en beschermen van je mooiste foto’s. Het fotoalbum heeft 100 bladzijden die van elkaar gescheiden worden door dunne pergamijn tussenbladen. Op deze manier worden je foto’s op de best mogelijke manier beschermd en bewaard. De bladzijden zijn gemaakt van zuurvrij fotokarton die je aan beide zijden kunt beplakken.

In het Henzo Chapter Fotoalbum is plaats voor maximaal 400 foto’s met een afmeting van 10 x 15 centimeter. De foto’s kunnen worden vastgeplakt met bijvoorbeeld fotolijm of fotoplakkers. De omslag van dit klassieke boekgebonden fotoalbum is voorzien van nylon met een rode kleur. Maar hij is er ook in andere kleuren.

Geef een reactie

Een gedachte over “10 cadeautjes onder 25 euro voor fotografen”

error: